Iron Maiden TV

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

wicker fan
-#Charlotte
-#Charlotte

Iron w tv

Post autor: wicker fan »

W zyciu oni nie puszczą ironów w tv oni kurwa wolą ten jebany hh puszczac :guns
Wicker Fan
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Re: Iron Maiden TV

Post autor: S1MON »

tez srednio hh trawie, ale nie bluzgaj :D
wicker fan
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: wicker fan »

a jak mozna wogule trawic te tych goryli :guns
Wicker Fan
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

Coś wolno myślę i nie mogę sobie rozwikłać skrótu hh Oświecicie mnie??

Jedyna nadzieja jest chyba w vivie. No i w botlegu :D
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

hip hop .... koniec offtopa :beer
Miras
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Miras »

A propo OVERDRIVE w niedziele na Vivie bedzie kawałek koncertu COMY o 18.00
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Re: Iron w tv

Post autor: WICKER MAN »

wicker fan pisze:W zyciu oni nie puszczą ironów w tv oni k#### wolą ten jebany hh puszczac :guns
Mimo że jesteś moim fanem/fanką to muszę dać Ci ostrzeżenie... :P :wink:
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

wicker tak sie nie robi swoim fanom :P :wink: fajnie by bylo jakby bylo chociaż cos takiego jak meta po chorzowie: na mtv programik i byl tam fuel prawie caly, blackened i takie tam, wywiad z larsem o gigu w polsce itp. :beer :D
Awatar użytkownika
Eol_Eddie
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Eol_Eddie »

S1MON pisze:wicker tak sie nie robi swoim fanom :P :wink: fajnie by bylo jakby bylo chociaż cos takiego jak meta po chorzowie: na mtv programik i byl tam fuel prawie caly, blackened i takie tam, wywiad z larsem o gigu w polsce itp. :beer :D
Tak zupełnie nie wiedziałem. Ma ktoś to nagrane albo może wystawić na jakimś serwerku. Please, please :roll:
UpTheIrons
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

S1MON pisze:wicker tak sie nie robi swoim fanom :P :wink: fajnie by bylo jakby bylo chociaż cos takiego jak meta po chorzowie: na mtv programik i byl tam fuel prawie caly, blackened i takie tam, wywiad z larsem o gigu w polsce itp. :beer :D
Cóż - zasady to zasady. :P
Co do tego dokumentu z MTV o Mecie w Chorzowie to można go znaleźć np. na eMule itp. Miejmy nadzieję, że Viva lub inny patron medialny koncertu przygotuje nam coś podobnego. :twisted:
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

u mnie sie to nazywa mtv_chorzow , jest to wyciety fragment z weekendu czy dnia z metallica z polskiego mtv :solo dobra koniec offa eot :evil:
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

wicker fan pisze:a jak mozna wogule trawic te tych goryli :guns
A co w szkole Ci dokuczaja czy jak?? HH leci w TV bo sie sprzedaje bardzo latwo, biznes jest biznes i nie ma sensu miec o to pretensji i wyzywac. Pewnie jak słyszysz ze ktos kto slucha metalu to debil czy cos innego to sie gotujesz i uwazasz to za niesprawiedliwe, a sam zachowujesz sie dokladnie tak samo.

Co do Maiden w TV to z Katowic 2003 bylo przynajminej jakies 40 sekund na drugi dzien w kurierze a z DOD chyba nic, a podobno nawet wywiad tv jakas z fanami robila przed koncertem, a nic nie bylo......chyba ze jeszcze tego samego popoludnia co koncert i to w lokalnej TV, wiec pewnie marne szanse ze ktos nagral
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Szymon pisze:Co do Maiden w TV to z Katowic 2003 bylo przynajminej jakies 40 sekund na drugi dzien w kurierze a z DOD chyba nic, a podobno nawet wywiad tv jakas z fanami robila przed koncertem, a nic nie bylo......chyba ze jeszcze tego samego popoludnia co koncert i to w lokalnej TV, wiec pewnie marne szanse ze ktos nagral
Dokładnie - mam nawet na kompie reportaż z Kuriera i Teleexpressu ze Spodka.
Co do Wrocka to było o wiele gorzej. :( TVP chyba nic nie wspomniała o koncercie (tylko jak przesunięto termin ze względu na chorobę Bruce'a), a te fragmenty nagrywane na lotnisku były ponoć jedynie w jakiejś TV regionalnej i to chyba w czasie, gdy trwał koncert... :?
No ale w tym roku wydarzenie będzie na o wiele większą skalę więc z pewnością będzie o nim głośniej!
Miras
-#Prisoner
-#Prisoner

WICKER MAN pisze:Co do Wrocka to było o wiele gorzej. :( TVP chyba nic nie wspomniała o koncercie (tylko jak przesunięto termin ze względu na chorobę Bruce'a), a te fragmenty nagrywane na lotnisku były ponoć jedynie w jakiejś TV regionalnej i to chyba w czasie, gdy trwał koncert... :?

Te fragmenty były na Wrocławskiej 3 o 18.00 w Głównym wydaniu "Faktów" przynajmiej tak mi brat z ojcem powiedzieli jak wróciłem z Hali Ludowej a no i w radiu Wrocławski w dniu koncertu powiedzieli i uwaga nawet zapuścili "Wildest Dreams"!!! a w zwykłym radiu to się często nie zdarza :roll:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Miras pisze:Te fragmenty były na Wrocławskiej 3 o 18.00 w Głównym wydaniu "Faktów" przynajmiej tak mi brat z ojcem powiedzieli jak wróciłem z Hali Ludowej a no i w radiu Wrocławski w dniu koncertu powiedzieli i uwaga nawet zapuścili "Wildest Dreams"!!! a w zwykłym radiu to się często nie zdarza :roll:
I nie masz tego nagranego, albo nie znasz kogoś kto ma? Może udałoby się wyprosić ten materiał z lotniska od tej TV? :twisted:
Miras
-#Prisoner
-#Prisoner

WICKER MAN pisze:I nie masz tego nagranego, albo nie znasz kogoś kto ma? Może udałoby się wyprosić ten materiał z lotniska od tej TV? :twisted:

Nie mam :cry: a z TV to nawet nie ma co próbować bo by mnie wzieli za idiote gdybym poszedł do nich i zapytał sie czy moge skopiować sobię od nich materiał o IM z Wrocka :wink:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Miras pisze:Nie mam :cry: a z TV to nawet nie ma co próbować bo by mnie wzieli za idiote gdybym poszedł do nich i zapytał sie czy moge skopiować sobię od nich materiał o IM z Wrocka :wink:
Czemu? ;) Trzeba próbować! Można ewentualnie skrobnąć do nich jakąś petycję w imieniu Fan Klubu - co nam szkodzi. ;) Czy oni mają jakąś stronę w necie?
Miras
-#Prisoner
-#Prisoner

WICKER MAN pisze:Czemu? ;) Trzeba próbować! Można ewentualnie skrobnąć do nich jakąś petycję w imieniu Fan Klubu - co nam szkodzi. ;) Czy oni mają jakąś stronę w necie?
To jest ich stronka http://www.wroclaw.tvp.pl/trojka/
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Miras pisze:
WICKER MAN pisze:Czemu? ;) Trzeba próbować! Można ewentualnie skrobnąć do nich jakąś petycję w imieniu Fan Klubu - co nam szkodzi. ;) Czy oni mają jakąś stronę w necie?
Dzięki. To w wolnej chwili mogę coś tam do nich skrobnąć - może się uda? ;) Jak chcecie to też piszcie. :D
Miras
-#Prisoner
-#Prisoner

WICKER MAN pisze:
Miras pisze:
Dzięki. To w wolnej chwili mogę coś tam do nich skrobnąć - może się uda? ;) Jak chcecie to też piszcie. :D
Nie ma za co :) Jak Ci się uda coś wskurać to daj znać :D Pozdro.
ODPOWIEDZ