Iron Maiden TV
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
wicker fan
- -#Charlotte

Iron w tv
W zyciu oni nie puszczą ironów w tv oni kurwa wolą ten jebany hh puszczac :guns
Wicker Fan
Re: Iron Maiden TV
tez srednio hh trawie, ale nie bluzgaj 
-
wicker fan
- -#Charlotte

Coś wolno myślę i nie mogę sobie rozwikłać skrótu hh Oświecicie mnie??
Jedyna nadzieja jest chyba w vivie. No i w botlegu
Jedyna nadzieja jest chyba w vivie. No i w botlegu
hip hop .... koniec offtopa :beer
A propo OVERDRIVE w niedziele na Vivie bedzie kawałek koncertu COMY o 18.00
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Iron w tv
Mimo że jesteś moim fanem/fanką to muszę dać Ci ostrzeżenie...wicker fan pisze:W zyciu oni nie puszczą ironów w tv oni k#### wolą ten jebany hh puszczac :guns
wicker tak sie nie robi swoim fanom
fajnie by bylo jakby bylo chociaż cos takiego jak meta po chorzowie: na mtv programik i byl tam fuel prawie caly, blackened i takie tam, wywiad z larsem o gigu w polsce itp. :beer 
Tak zupełnie nie wiedziałem. Ma ktoś to nagrane albo może wystawić na jakimś serwerku. Please, pleaseS1MON pisze:wicker tak sie nie robi swoim fanom![]()
fajnie by bylo jakby bylo chociaż cos takiego jak meta po chorzowie: na mtv programik i byl tam fuel prawie caly, blackened i takie tam, wywiad z larsem o gigu w polsce itp. :beer
UpTheIrons
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Cóż - zasady to zasady.S1MON pisze:wicker tak sie nie robi swoim fanom![]()
Co do tego dokumentu z MTV o Mecie w Chorzowie to można go znaleźć np. na eMule itp. Miejmy nadzieję, że Viva lub inny patron medialny koncertu przygotuje nam coś podobnego.
u mnie sie to nazywa mtv_chorzow , jest to wyciety fragment z weekendu czy dnia z metallica z polskiego mtv :solo dobra koniec offa eot 
A co w szkole Ci dokuczaja czy jak?? HH leci w TV bo sie sprzedaje bardzo latwo, biznes jest biznes i nie ma sensu miec o to pretensji i wyzywac. Pewnie jak słyszysz ze ktos kto slucha metalu to debil czy cos innego to sie gotujesz i uwazasz to za niesprawiedliwe, a sam zachowujesz sie dokladnie tak samo.wicker fan pisze:a jak mozna wogule trawic te tych goryli :guns
Co do Maiden w TV to z Katowic 2003 bylo przynajminej jakies 40 sekund na drugi dzien w kurierze a z DOD chyba nic, a podobno nawet wywiad tv jakas z fanami robila przed koncertem, a nic nie bylo......chyba ze jeszcze tego samego popoludnia co koncert i to w lokalnej TV, wiec pewnie marne szanse ze ktos nagral
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dokładnie - mam nawet na kompie reportaż z Kuriera i Teleexpressu ze Spodka.Szymon pisze:Co do Maiden w TV to z Katowic 2003 bylo przynajminej jakies 40 sekund na drugi dzien w kurierze a z DOD chyba nic, a podobno nawet wywiad tv jakas z fanami robila przed koncertem, a nic nie bylo......chyba ze jeszcze tego samego popoludnia co koncert i to w lokalnej TV, wiec pewnie marne szanse ze ktos nagral
Co do Wrocka to było o wiele gorzej.
No ale w tym roku wydarzenie będzie na o wiele większą skalę więc z pewnością będzie o nim głośniej!
WICKER MAN pisze:Co do Wrocka to było o wiele gorzej.TVP chyba nic nie wspomniała o koncercie (tylko jak przesunięto termin ze względu na chorobę Bruce'a), a te fragmenty nagrywane na lotnisku były ponoć jedynie w jakiejś TV regionalnej i to chyba w czasie, gdy trwał koncert...
![]()
Te fragmenty były na Wrocławskiej 3 o 18.00 w Głównym wydaniu "Faktów" przynajmiej tak mi brat z ojcem powiedzieli jak wróciłem z Hali Ludowej a no i w radiu Wrocławski w dniu koncertu powiedzieli i uwaga nawet zapuścili "Wildest Dreams"!!! a w zwykłym radiu to się często nie zdarza
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

I nie masz tego nagranego, albo nie znasz kogoś kto ma? Może udałoby się wyprosić ten materiał z lotniska od tej TV?Miras pisze:Te fragmenty były na Wrocławskiej 3 o 18.00 w Głównym wydaniu "Faktów" przynajmiej tak mi brat z ojcem powiedzieli jak wróciłem z Hali Ludowej a no i w radiu Wrocławski w dniu koncertu powiedzieli i uwaga nawet zapuścili "Wildest Dreams"!!! a w zwykłym radiu to się często nie zdarza
WICKER MAN pisze:I nie masz tego nagranego, albo nie znasz kogoś kto ma? Może udałoby się wyprosić ten materiał z lotniska od tej TV?
Nie mam
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Czemu?Miras pisze:Nie mama z TV to nawet nie ma co próbować bo by mnie wzieli za idiote gdybym poszedł do nich i zapytał sie czy moge skopiować sobię od nich materiał o IM z Wrocka
To jest ich stronka http://www.wroclaw.tvp.pl/trojka/WICKER MAN pisze:Czemu?Trzeba próbować! Można ewentualnie skrobnąć do nich jakąś petycję w imieniu Fan Klubu - co nam szkodzi.
Czy oni mają jakąś stronę w necie?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dzięki. To w wolnej chwili mogę coś tam do nich skrobnąć - może się uda?Miras pisze:To jest ich stronka http://www.wroclaw.tvp.pl/trojka/WICKER MAN pisze:Czemu?Trzeba próbować! Można ewentualnie skrobnąć do nich jakąś petycję w imieniu Fan Klubu - co nam szkodzi.
Nie ma za coWICKER MAN pisze:Dzięki. To w wolnej chwili mogę coś tam do nich skrobnąć - może się uda?Miras pisze:To jest ich stronka http://www.wroclaw.tvp.pl/trojka/WICKER MAN pisze:Czemu?Trzeba próbować! Można ewentualnie skrobnąć do nich jakąś petycję w imieniu Fan Klubu - co nam szkodzi.
Jak chcecie to też piszcie.