Najlepsza płyta roku 1970

Zbiór ankiet i Waszych opinii dotyczących innych zespołów.

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
AncientMariner
-#Clansman
-#Clansman

Re: Najlepsza płyta roku 1970

Post autor: AncientMariner »

Sadek pisze: pn cze 12, 2023 6:54 pm W ogóle ta zabawa w głosowanie motywuje człowieka do odkopania i przypomnienia sobie wielu wspaniałych płyt z lat 70.
Mam dokładnie tak samo :) Przez tworzenie tych list sięgałem po rzeczy których już dosyć dawno nie słuchałem bo przypomniałem sobie o tym czy tamtym tytule odkurzając w ten sposób dawno nie słuchanych pozycji
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Dodatkowo w wynikach zawsze znajdzie się coś nieznane i jest szansa na poznanie "nowych", ciekawych rzeczy.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Bitches Brew należało się 1 miejsce, ale nie dałem rady wysłać swojej listy, która na pewno by podbiła pozycję tej płyty. 1971 już nie przegapię.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Deleted User 6661

Post autor: Deleted User 6661 »

Schizoid pisze: pn cze 12, 2023 7:34 pm Bitches Brew należało się 1 miejsce, ale nie dałem rady wysłać swojej listy, która na pewno by podbiła pozycję tej płyty.
Poważnie zawaliłeś sprawę :evil: :twisted: :wink:
Deleted User 8107

Post autor: Deleted User 8107 »

Zakładam nowy temat
ODPOWIEDZ