W życiu bym w PL pod barierkę nie poszedłGeri666 pisze: ↑śr cze 14, 2023 10:04 pm ale ten Gers koślawi Strangera na końcu XD
https://www.youtube.com/watch?v=eFbPDt4doEA cały pierwszy dzień
13-14/06/2023 - Iron Maiden - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13-14/06/2023 - Iron Maiden - Kraków
Forum internetowe to poważna sprawa.
-
Marcin1976
- -#Charlotte

To co się odpierdalało to był jakiś koszmar.
Ja i mój kolega walczyliśmy o przetrwanie pod sceną.
2 tygodnie temu jak byłem w Pradze było mniejsze bydło.
Nawet na Death on The celts był opór.
4 godziny pod sceną A po koncercie nawet toi toie zamknęli.
Ja i mój kolega walczyliśmy o przetrwanie pod sceną.
2 tygodnie temu jak byłem w Pradze było mniejsze bydło.
Nawet na Death on The celts był opór.
4 godziny pod sceną A po koncercie nawet toi toie zamknęli.
No patrzyłem z A1 na publiczność i tam dobre rzeczy się działy xD Mosh/pogo (ciężko zaklasyfikować, były to dość nieskoordynowane ruchy) podczas Celtów to naprawdę bardzo ciekawy widok.
Ale ogólnie publiczność chyba jeszcze bardziej drętwa, niż wczoraj. Co jakiś czas zerkaliśmy na nią z Sardim i... Ci ludzie naprawdę nie ogarniali, co się dzieje. Żenujące.
Ale ogólnie publiczność chyba jeszcze bardziej drętwa, niż wczoraj. Co jakiś czas zerkaliśmy na nią z Sardim i... Ci ludzie naprawdę nie ogarniali, co się dzieje. Żenujące.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Szacun dla barierkowiczów, co tam się działo na wysokości 6-10 rzędu 
-
Deleted User 8107
dobra ja juz na chacie, nie pozdrawiam parki na c3, która mi zasłaniałą widok na 2 pierwszych utworach, bo stała, jak chcieli stać to na płyte, na szczescie potem im zwrocilismy z ludźmi uwage, i juz do konca byl spokoj. Steve dzis lepiej imo niz wczoraj, najlepsi oczywiscie tak jak wczoraj Bruce Dave i Adrian. Do nastepnego
Ja sobie dzisiaj z górnego A6 na spokojnie oglądałem. Bardzo ładne światła proszę Państwa 
Ostatnio zmieniony śr cze 14, 2023 11:32 pm przez gumbyy, łącznie zmieniany 1 raz.
www.MetalSide.pl
Tydzień l4
Dźwiękowo coś poprawili w stosunku do wczoraj czy to samo?
Oba koncerty 10/10. Dzisiaj trybuny - piękne wizualnie i muzycznie, opening na trybunach jest nieziemski. Mało tego - Celtowie są jakby eee fajne ;p, paradoksalnie Alexander średnio przyjęty ale za to Bruce na koniec ciągnął nutkę jak na rock in Rio ;p. Bisy zmiotły mnie emocjonalnie. Poziom energii bijący ze sceny, szybkość piosenek, piekło na płycie, przebiegi Harrisa, show Janka, solą Adriana i Davea no i moc Nicko - to wszystko na trybunach człowiek docenia. Cieszę się jednak ze wracam na barierki - wszystko fajnie, ale chce Ich mieć bliżej xD
-
Deleted User 8263
Zero naporu. Miły gig. Więcej jutro
-
Deleted User 8107
- dostoevsky
- -#Assassin

Jak dla mnie zajebisty koncert i lepszy zdecydowanie od wczorajszego. Stałem trochę z boku, od strony Dave'a ale całkiem blisko i oglądałem koncert w komfortowych warunkach.
Panowie widać zajebiście się bawili, bo i publika jako całość bardzo dała radę - te komplementy Bruce'a nie były przesadą.
Wrócił dawny Harris, który dowodzi publiką!
Panowie widać zajebiście się bawili, bo i publika jako całość bardzo dała radę - te komplementy Bruce'a nie były przesadą.
Wrócił dawny Harris, który dowodzi publiką!
Widocznie musi być meczyk przed gigiem. 
Jak dla mnie dźwięk dzisiaj dużo lepszy niż wczoraj. I zdecydowanie mniej bydła pod barierką. Wczoraj już na starcie połowa płyty pływała a dzisiaj spokój.
-
artek-pila
- -#Prowler

Witam wszystkich, zapraszam na moją relację z koncerttu w Krakowie z 13 czerwca
https://www.youtube.com/watch?v=eywy-7T ... G6&index=1
https://www.youtube.com/watch?v=eywy-7T ... G6&index=1
- dostoevsky
- -#Assassin

Dajcie już spokój tym januszom, fajnie że przychodzą, robią frekwencję i śpiewają te trupery i firowdedarki. Z mojego doświadczenia randomy zachowują się okej. Przydaliby się szczególnie w Chorzowie w 2005 roku, kiedy spora część trybun świeciła pustkami i nie mieliśmy halowego gigu w 2006 roku z całym AMOLAD.
Zdecydowanie lepiej niż wczoraj ,przede wszystkim nagłośnienie.
Dwa zajebiste wieczory, świetny set i forma wszystkich poza tym jednym nad czym ubolewam.
Dwa zajebiste wieczory, świetny set i forma wszystkich poza tym jednym nad czym ubolewam.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
- dostoevsky
- -#Assassin

Mnie gra Nicko dziś nie raziła, z wyjątkiem tej pauzy w Trooperze.