30-31/07/2023 - Rammstein - Chorzów - Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 30-31/07/2023 - Rammstein - Chorzów - Stadion Śląski
O kurde, to zmotywowaliście do sprawdzenia tych noclegów, i faktycznie nie ma nic w ludzkiej cenie. Czyli trzeba będzie opylić bilet na drugi dzień i jechać tylko na pierwszy.
Ale fart! Liczyłem że pojawi się jeszcze płyta, ale nie śledziłem wystarczająco i przegapiłem tą wrzutkę, o której pisaliście tu 1 czerwca. Teraz przypadkowo trafiłem na ebilet i patrzę na 31.07 na płytę ostatnie miejsca, poza tym nic to szybka decyzja zakup. Za chwilę już nie było. 
Sprawdź 5 km dalej, dojedziesz uberem za 30 zł i wyjdzie Ci nocleg za 180 zl
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Niewiem gdzie patrzałeś ale na bookingu i chyba trivernie nawet w Gliwicach ceny kosmos.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
-
Deleted User 7586
Koncerty we Włoszech odwołane
A tak z ciekawości, skąd masz to info? Bo mam kumpla który jest ultrasem R+ i mówił że to dopiero plotki, a ekipa która robi ich koncerty nic póki co nie wie na ten temat
Forum internetowe to poważna sprawa.
-
Deleted User 7586
Gdzieś na Fb widziałem. Jakiś włoski wpis. Być może plotka, Być może nie
Obłęd. Jak już chcą odwoływać, to niech się biorą za te solowe koncerty Lindemanna jesienią.
Nie no bez jaj. Jeśli odwołają to mój post z 16.06 z tym, że ale miałem farta szybko i brzydko się zestarzeje. 
Dziwna jest ta cała sytuacja. Już abstrahując czy faktycznie doszło do jakiegoś rodzaju przemocy seksualnej. Z tego co mówią koledzy z zespołu, to Till działa mocno na własną rękę (https://www.eskarock.pl/radar/perkusist ... -d5dE.html), i z tego co rozumiem, to afera dotyczy właśnie jego imprezy, a nie oficjalnej Ramsztajnowej.
Management powinien twardą ręką te jego imprezy uciąć dla dobra zespołu (całej firmy, marki, pozostałych członków i pracowników). Przecież nie od dziś wiadomo że takie oskarżenia się zdarzają (nawet jeśli nie są prawdziwe) i skutecznie niszczą wizerunek.
Management powinien twardą ręką te jego imprezy uciąć dla dobra zespołu (całej firmy, marki, pozostałych członków i pracowników). Przecież nie od dziś wiadomo że takie oskarżenia się zdarzają (nawet jeśli nie są prawdziwe) i skutecznie niszczą wizerunek.
-
Deleted User 4876
A jeśli tym razem są prawdziwe? Słabo w UJ...ale jeśli to prawda to ja bym wolał odwołanie....
Wszędzie masz ziarenko prawdy.thorgal_30 pisze: ↑pn cze 19, 2023 3:41 pm A jeśli tym razem są prawdziwe? Słabo w UJ...ale jeśli to prawda to ja bym wolał odwołanie....
Nie chce go sądzić czy bronić, niemniej ile "groupies" chodzi na takie imprezy i udaje, że nie wie o co chodzi...
Poczekałbym na wyniki śledztwa - Johnnego Deppa też już wszyscy mieszali z błotem a wyszło jak wyszło
Czy nasze Dekapy...zgo pisze: ↑wt cze 20, 2023 3:22 pmWszędzie masz ziarenko prawdy.thorgal_30 pisze: ↑pn cze 19, 2023 3:41 pm A jeśli tym razem są prawdziwe? Słabo w UJ...ale jeśli to prawda to ja bym wolał odwołanie....
Nie chce go sądzić czy bronić, niemniej ile "groupies" chodzi na takie imprezy i udaje, że nie wie o co chodzi...
Poczekałbym na wyniki śledztwa - Johnnego Deppa też już wszyscy mieszali z błotem a wyszło jak wyszło
www.MetalSide.pl
Jak by ktoś potrzebował bilet na Feuerzone na 31.07, to sprzedam za 430-450 zł. Jeśli Bydgoszcz i okolice, to nawet z odbiorem osobistym.
Wspaniałomyślny Eventim wyłączył Fansale na koncerty w Polsce.
Wspaniałomyślny Eventim wyłączył Fansale na koncerty w Polsce.
Sprzedam dwa bilety na plyte na jutro, 550 za oba (cena nominalna 660+ oplaty). Odbior osobisty jutro we Wroclawiu badz dzis w Miliczu.
UP THE IRONS !!!
Wyjątkowo jutro będę autem na koncercie. Gdzie polecacie stanąć? Czy pchać się pod Carrefoura przy stadionie, czy gdzieś dalej i podejść/podjechać po zakończeniu? Za "oficjalne" parkingi raczej podziękuję 
Zdjęcie z grupy FB Benzin.
Także tego... mimo wszystko taniej jak na parkowych parkingach

Także tego... mimo wszystko taniej jak na parkowych parkingach

No cóż, pieniądze nie śmierdzą, jak to mówią
Obstawiam na razie parking przy Auchan przy Trasie Nikodema, co prawda 25 minut piechotą na stadion, ale może będzie łatwo bez korków wyjechać po.
Śląski to stadion stworzony do koncertów. Jebac narodowy.
Dziś dźwięk był perfect. A koncert może nie miał tej magii co halowe sprzed kilkunastu lat, ale wciąż robi ogromne wrażenie.
Dziś dźwięk był perfect. A koncert może nie miał tej magii co halowe sprzed kilkunastu lat, ale wciąż robi ogromne wrażenie.