13-14/06/2023 - Iron Maiden - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13-14/06/2023 - Iron Maiden - Kraków
Należy pamiętać, że nie brakuje też cwiercmozgow, według których prawdziwy fan stoi tylko z przodu, a reszta to randomowe leszcze. Taki jełop wchodzi na koncert z mentalem gwiazdy, oceniając innych wokół, doceniając siebie i karmiąc swoje ego.
Ja świętowałem, to mogłem...
A tak na poważnie, to się dostosowuję do innych, nie jestem przeciwnikiem lub zwolennikiem żadnego podejścia. I co ciekawe, w Europie chyba zawsze siedziałem, a w tak obśmianym o to USA, zwykle stałem, gdy byłem na trybunach.
Ja miałem inną opcję. Jak tylko bilety weszły do sprzedaży to kupiłem takie miejsca na trybunach abym mógł stać/skakać (na pierwszym gigu za mną były schody i wejście na sektor, a na drugim loże, na których praktycznie nikogo nie było) i nikomu nie zasłaniać. Ja mam 197cm wzrostu i normalnie bym poszedł na płytę, bo ciężko mi przeżywać takie chwile na siedząco, ale żona jest niska i na płycie nie dałaby rady.
To juz tydzień, DANG!
Gdyby była wtedy taka wilgotność powietrza jak dzis, to zdechlbym pod ta Arena...
Gdyby była wtedy taka wilgotność powietrza jak dzis, to zdechlbym pod ta Arena...
-
Deleted User 5490
Pojechałbym sobie jeszcze na jeden koncert, ale primo - portfel nie chce spuchnąć, secondo - pewnie i tak wszystko jest sold out.
Chciałbym tak sobie po prostu jeszcze raz stanąć pod sceną i zamiast robić bootlegi czasem sobie może nie poskakać, ale wrzasnąć, albo pofałszować.
Chciałbym tak sobie po prostu jeszcze raz stanąć pod sceną i zamiast robić bootlegi czasem sobie może nie poskakać, ale wrzasnąć, albo pofałszować.
Ostatnio zmieniony śr cze 21, 2023 8:34 pm przez Deleted User 5490, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 8107
Pierre, myślę, że na wiele koncertów są jeszcze bilety, przynajmniej na stronce widnieją oficjalnej, ale nie sprawdzałem.
Z biletami nie ma problemu. Zawsze da radę kupić pod halą
Z portfelem trochę trudniej 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
-
Deleted User 8263
Najtaniej teraz to chyba Dortmund. Ew Antwerpia i bus z Polski.
-
Deleted User 5490
Chyba jednak odpuszczę. Żona nie podarowałaby mi tego.
Za to z przyjemnością popatrzę na Wacken.
Za to z przyjemnością popatrzę na Wacken.
-
Deleted User 5490
W każdym razie już mi nic nie przebije Strangera z drugiego wieczoru w Krakowie. Wzruszyłem się jak nie wiem.
-
Deleted User 626
Sam czuję niedosyt. Gdyby nie rodzina to bym pewnie całą Europę zjeździł za nimi.
Ja nasycony pod korek.
Pamiętaj by machać do kamery
Ja zrobiłem 3, ale gdyby nie to, że Kraków był 2 razy to
Pewnie bym został przy 2 lub jeśli byłoby daleko (do Krakowa z Kato jednak bliziutko) to może nawet i zostałbym na jednym.
Obstawiam, że wrócą z tym do nas w przyszłym roku, całego setu nie zmienią i boję się, że mi się przeje
Choć towarzysko rozważam jeszcze Frankfurt ale tam na czilku wszedłbym przed samym doctor doctor
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Raczej gdzieś daleko będę, bo kwadrans przed Maiden kończy grać Megadeth na sąsiedniej scenie
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 8263
Jak zobaczyłem co te helmuty durne wymyśliły z czasowka Wacken to od razu decyzja o olaniu festu była latwiejsza
Teoretycznie to jeszcze się może zmienić, bo na razie to jest wstepny running order, ale z doświadczenia wiem, że rych dużych kapel nie przestawiają w wersji ostatecznej.
www.MetalSide.pl
Chociaz lubie Rudego to chyba bym ich olal i wbijal sie na lepsza miejscowke na Maiden
Wszystko do rozważenia jestqracoss pisze: ↑czw cze 22, 2023 12:36 pmChociaz lubie Rudego to chyba bym ich olal i wbijal sie na lepsza miejscowke na MaidenA wracajac do krakowskich koncertow...Dawno mnie Dziewica tak nie urzkla na zywo jak teraz i zaluje ze juz nie zobacze ich na tej trasie w tym roku.
Dla mnie bardzo dobra przerwa i na początku sierpnia będzie idealny moment na powtórkę krakowskich koncertów
www.MetalSide.pl