Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Megadeth
Z tego co widzę Spodek będzie pierwszym koncertem na Europejskiej trasie, myślicie że Dejw pokusi się o coś nowego w secie? Tak baj de łej, bo nie jestem na czasie, to jak rozumiem nie jest trasa promująca nowy album? Bo patrzę na setlist.fm i coś nie widzę nowych kawałków. Ale cieszy "Dread and the Fugitive Mind", mało grany (chyba?) a bardzo lubię.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 8107
moim zdaniem jakis jeden nowy moze wpaść, ale bardzo jestem ciekawy co zagrają, liczę na dobrą zabawę, nie widziałem ich od 2011.Emilio pisze: ↑pn lip 03, 2023 12:42 am Z tego co widzę Spodek będzie pierwszym koncertem na Europejskiej trasie, myślicie że Dejw pokusi się o coś nowego w secie? Tak baj de łej, bo nie jestem na czasie, to jak rozumiem nie jest trasa promująca nowy album? Bo patrzę na setlist.fm i coś nie widzę nowych kawałków. Ale cieszy "Dread and the Fugitive Mind", mało grany (chyba?) a bardzo lubię.
Kto go tam wie. Może właśnie teraz wjedzie promocja nowej płyty?Emilio pisze: ↑pn lip 03, 2023 12:42 am Z tego co widzę Spodek będzie pierwszym koncertem na Europejskiej trasie, myślicie że Dejw pokusi się o coś nowego w secie? Tak baj de łej, bo nie jestem na czasie, to jak rozumiem nie jest trasa promująca nowy album? Bo patrzę na setlist.fm i coś nie widzę nowych kawałków. Ale cieszy "Dread and the Fugitive Mind", mało grany (chyba?) a bardzo lubię.
www.MetalSide.pl
To w sumie spoko, set jakąś tam niespodzianką będzie przynajmniej.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Akurat Soldier On z nowej płyty był grany przez jakiś czas razem z We’ll Be Back, ale wyleciał.
www.last.fm/user/darkfuneral18
W najnowszej wkładce wiadomego miesięcznika maksa dostały: Peace Sells..., Rust in Peace, Countdown, Endgame i ostatnia, a Dystopia prawie maksa na 4,5.
Jwśli ktoś daje fulla ostatniej, to tego kogoś mózg musi być na misji na Marsie 
No, ale właśnie szybko poleciał. Nawet jakby wrócił, to i tak tylko 2 kawałki jest kiepskim wynikiem. Z Dystopii była grana ponad połowa.
Strasznie niedoceniany jest System.Cold pisze: W najnowszej wkładce wiadomego miesięcznika maksa dostały: Peace Sells..., Rust in Peace, Countdown, Endgame i ostatnia, a Dystopia prawie maksa na 4,5.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Hehe... może recenzent też chciał zostac astronautą?
No taki urok gazetowy, że ostatnia płyta przy dużych kapelach jest bardzo dobrze oceniana
www.MetalSide.pl
Panowie, zapomnieliście, że Rudy woli promować się pierdoląc o Metallice, niż ogrywać nowy materiał.
Z samego weekendu są już 2/3 newsy z Metalliką w tle
Z samego weekendu są już 2/3 newsy z Metalliką w tle
Ostatnio zmieniony pn lip 03, 2023 8:28 pm przez nugz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 5490
Rudy to taki amerykański Luczyk, tyle że w przeciwieństwie do tego naszego nagrał parę dobrych płyt po rozłące z kolegami. Pierdoli o Metallice, ale dobre rzeczy robi. Luczyfer pierdoli o Kostrzewskim i najchętniej wykopałby go z grobu, bo pozostaje mu tylko o nim gadać, ponieważ od jakiegoś czasu komponuje gówno i nic fajnego nie stworzył. No ale jedno Rudego i Lucky Luczyka łączy. Obaj pierdolą o innych, a zwłaszcza o Metallice. Ponoć Luczyfer też utrzymuje, że Meta podpieprzyła mu jakiś kawałek ostatnio.

Ta, coś było, już nie chce mi sie grzebać 
Dobrało się dwóch starszych, gorzkich panów
Dobrało się dwóch starszych, gorzkich panów
-
Deleted User 5490
No ale do projektów muzycznych Rudy nie przytuli Luczyfera. Ma lepszych kandydatów.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
-
Deleted User 5490
Żałosne. Śmierdziel żadnej okazji nie przepuści, żeby zaistnieć w internecie, ale na trasę się nie wypuści, bo wie, że będzie grał do pustych sal. Co za gnida. Gdybym się uparł znalazłbym z 10 podobnych riffów do tego czegoś, które ktoś wymyślił wcześniej, w tym samym czasie i później.
Metal to prosta(choć niełatwa do grania) muzyka i ograniczony zasób środków. Prędzej czy później ktoś wymyśli coś podobnego. Jak sądzę James nie siedział z wypiekami na twarzy przy odtwarzaczu spisując riff myśląc - fajne, to se ukradnę, bo na gołe ucho słychać, że jest inny. Poza tym ta wersja Nocy Szatana brzmi jak gówno.
Lucky Luke jest palantem. Każdy to wie.
Metal to prosta(choć niełatwa do grania) muzyka i ograniczony zasób środków. Prędzej czy później ktoś wymyśli coś podobnego. Jak sądzę James nie siedział z wypiekami na twarzy przy odtwarzaczu spisując riff myśląc - fajne, to se ukradnę, bo na gołe ucho słychać, że jest inny. Poza tym ta wersja Nocy Szatana brzmi jak gówno.
Lucky Luke jest palantem. Każdy to wie.
Dobrze napisane.
W każdym razie obaj z Rudym to dzbany podobnej pojemności.
W każdym razie obaj z Rudym to dzbany podobnej pojemności.
- Saimon1995
- -#Moderator

-
Deleted User 8107
Rank tak samo przewidywalny jak koncerty - RiP zawsze na topie.
W przypadku Metalliki przynajmniej zadania są mocno podzielone, co dobrze o nich świadczy
W przypadku Metalliki przynajmniej zadania są mocno podzielone, co dobrze o nich świadczy