Kupie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Tadziu Kotłownia
- -#Prodigal son

Kupie
Witam. Poszukuje: kostek, frotek, naciagów i pałek perkusyjnych.
Trzeć stare baby pilnikiem zdzierakiem po łbie!
Lubię zupę ogórkową.
-
SNAKESPIDER
- -#Prowler

- primemover
- -#Prisoner

Re: Kupie
Poszukuję odtwarzacza VHS w dobrym stanie i przystępnej cenie . Nakupiłem sobie trochę oryginalnych muzycznych VHS i chciałbym sobie pooglądać dla klimatu , na allegro jest cięzko. Olx unikam jak ognia .
-
ponury żniwiarz
- -#Prisoner

Poszukam bo miałem jakiś,ale niczego nie obiecuję.primemover pisze: ↑sob lip 01, 2023 5:18 am Poszukuję odtwarzacza VHS w dobrym stanie i przystępnej cenie . Nakupiłem sobie trochę oryginalnych muzycznych VHS i chciałbym sobie pooglądać dla klimatu , na allegro jest cięzko. Olx unikam jak ognia .
Na pohybel czarnym .Na pohybel czarnym i czerwonym. Na pohybel wszystkim. I to jest ładny toast, co?
- primemover
- -#Prisoner

Ok , jakby trzeba było wysłać to zapłacę za porządne pakowanie , Wiem z doświadczenia jaki jest to ból dupy jeśli chodzi o pakowanie sprzętu elektrycznego ( Kiedyś z***ałęm gramofon przez złe spakowanie ) Trzeba mieć talent .
-
ponury żniwiarz
- -#Prisoner

Znalazłem taki egzemplarz pt. Sharp VC-A36BP z pilotem. Nie sprawdzony. Ostatnio odtwarzane na nim kasety były "kilka" lat temu,wtedy było wszystko ok. Nie posiadam kabla sieciowego. Jest to jednak dość popularny kabel. Jeśli chcesz żeby Ci wysłać, możemy dokończyć na P W.primemover pisze: ↑czw lip 06, 2023 2:31 pm Ok , jakby trzeba było wysłać to zapłacę za porządne pakowanie , Wiem z doświadczenia jaki jest to ból dupy jeśli chodzi o pakowanie sprzętu elektrycznego ( Kiedyś z***ałęm gramofon przez złe spakowanie ) Trzeba mieć talent .
Na pohybel czarnym .Na pohybel czarnym i czerwonym. Na pohybel wszystkim. I to jest ładny toast, co?
- primemover
- -#Prisoner

Żniwiarz wysłałem ci wiadomość na priv