Dawno pożegnalnej trasy nie graliJeśli ogłoszą jakąś nową trasę, np. pożegnalną![]()
![]()
to chętni mogą się znaleźć
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Dawno pożegnalnej trasy nie graliJeśli ogłoszą jakąś nową trasę, np. pożegnalną![]()
![]()
Mają swoją "niszę"Prestige jest strasznie monotematyczne, pięć tych samych wykonawców, w kółko. Czasem jakiś Bieber. Ale jak widać interes się kręci.

Ale Open'er, z tego co patrzyłem, pasuje.Na forum pewnie #nikogo, ale Coldplay na razie bez daty w Polsce na 2024.
No właśnie jestem ciekawy, czy na tej trasie byłoby to możliwe. Grają samodzielnie, bez festiwali, tylko na stadionach, jeden jedyny wyjątek zrobili dla Rock in Rio. Czy Open'er też ma taką pozycję, aby się wyłamać schematowi?Ale Open'er, z tego co patrzyłem, pasuje.![]()

To nie przewidywanie, załóż temat.30 maja Dżonas Braders w Krakowie!
Ta "nowa trasa" to się zaczęła w 2022 przecieżPaul McCartney wraca z nową trasą. W tym roku 6 sztuk w Australii, mam nadzieję na Europę w przyszłym.
Mea culpa, myślałem, że to było dokończenie przedpandemicznej trasy.Ta "nowa trasa" to się zaczęła w 2022 przecież
Słyszałem, że na supportach będą Elvis Presley i Whitney Houston.Dawno pożegnalnej trasy nie graliJeśli ogłoszą jakąś nową trasę, np. pożegnalną![]()
![]()
![]()
Miłej zabawy. Mnie już nie chcą wpuścić. Mówią ze limit uczestników wyczerpany. Chcieliśmy jechać o 9 rano by zdążyć na Doro. Szkoda.Spoko jest pogoda luźna (deszcze wieczorem padał, teraz pochmurno tylko), troszke błotka na polu prasowym. I właśnie słyszymy, ze na głównej scenie wystartował pierwszy bidazespół
ps.
pijemy Kasztelany![]()
Wróć do „Koncerty, Imprezy, Spotkania”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości