The Future Past Tour 2023 - trasa

Wszystko na temat trasy The Future Past Tour 2023

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Re: The Future Past Tour 2023 - trasa

Post autor: blackcocker »

Rozważałem, ale po odwołaniu OO, odpuszczam...
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Siwy
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Siwy »

Ktoś oglądał streaming? Było coś ciekawego?
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: MaidenFan »

Siwy pisze: sob sie 05, 2023 2:48 pm Ktoś oglądał streaming? Było coś ciekawego?
https://www.youtube.com/live/Rmo3A6Qq2gw?feature=share
Siwy
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

O, dzięki. Nie wiem czy jest ukryte przed wyszukiwaniem, czy coś mi nie zadziałało, ale wpisywałem podobnie i mi nie wyskakiwał odpowiedni wynik :B
Awatar użytkownika
Kevin18
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Kevin18 »

Spory rarytas dla fanów mimo wszystko. Wcześniej z Wacken 2008 było tylko nagranie 2 Minutes To Midnight a z 2010 nie było żadnego nagrania. Fajnie zwlascza odświeżyć sobie koncert z 2010 roku, bo stałem tam pod sama scena :)

Wykonanie No More Lies z 2010 roku kosmos. Chyba nawet lepsze niż w wersji z Death On The Road.
www.last.fm/user/darkfuneral18
barsiarz
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: barsiarz »

Właśnie leci u mnie. No More Lies - potwierdzam, genialne wykonanie. Ale też nawet takie Speed of Light, Red and Black, nie mówiąc o Brave New World cieszą uszy. Jestem na Powerslave i jeszcze pewnie będą Fear, IM i Hallowed. Przewinąłem tylko CIPWM :wink:
Awatar użytkownika
Geri666
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Geri666 »

No More Lies 2010 wyrywa z butów. Chciałbym całe Wacken z tamtego roku bo setlista przednia :)
Awatar użytkownika
beaviso
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: beaviso »

No More Lies
Brave New World
fajnie!

Miło posłuchać czegoś dawno niesłyszanego, a nie ciągle tylko CSIT, Stranger czy Alexander :mryellow:

M.
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Piotr Lange »

Kevin18 pisze: sob sie 05, 2023 8:23 pm Spory rarytas dla fanów mimo wszystko. Wcześniej z Wacken 2008 było tylko nagranie 2 Minutes To Midnight a z 2010 nie było żadnego nagrania. Fajnie zwlascza odświeżyć sobie koncert z 2010 roku, bo stałem tam pod sama scena :)

Wykonanie No More Lies z 2010 roku kosmos. Chyba nawet lepsze niż w wersji z Death On The Road.
Zgadzam się, powinni opublikować cały Wacken 2010. Może tak zrobią za parę lat?
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Odgrzewanie takich kotletów to byłoby trochę chamskie nabijanie kabzy, ale sprzedaż pewnie by się zgadzała, i Smallwood to wie.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Dlaczego? Chcesz - kupujesz, nie chcesz - nie kupujesz. Prosta sprawa. Osobiście uważam, że sytuacja w której większość tras (w idealnej sytuacji każda trasa) jest dobrze udokumentowana, to coś jednoznacznie pozytywnego. Znacznie bardziej wolałbym, żeby IM publikowało archiwalne koncertówki, niż nowe wydawnictwa studyjne.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Geri666
-#Clansman
-#Clansman

nugz pisze: ndz sie 06, 2023 11:52 am Odgrzewanie takich kotletów to byłoby trochę chamskie nabijanie kabzy, ale sprzedaż pewnie by się zgadzała, i Smallwood to wie.
wolałbym live z 2010 roku, niż z 2023 :D
nugz
SMERF MARUDA

Owszem - chcesz, kupujesz, ale odgrzewanie koncertów sprzed kilku dekad itp. dla mnie średnia opcja, ale biznes to biznes.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

No ale dalej nie powiedziałeś dlaczego. Przykładowo uważam, że seria Overseas Purpli to świetna sprawa, bo tym samym można się zapoznać z formą, aranżacjami i setlistami z danych lat (a do tego to często są bardzo dobre koncerty). W sumie tak samo z polityką wydawniczą Bowiego, który najlepsze koncerty zaczął wydawać... Po śmierci. Trochę inny case, bo on już nic nowego nie nagra, ale dalej trzymamy się tematu. Priest zrobiło super rzecz wypuszczając boxa z milionem koncertówek, bo tym samym mamy już pamiątki z niemalże każdej trasy. To są rzeczy skierowane do fanów zajaranych zespołem, randomy tego nie kupią. A osobiście nie widzę nic złego w wypuszczeniu materiału z '83, '86, czy '10. Bo pojawia się proste pytanie: co zamiast tego? Funko Pop?

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Geri666
-#Clansman
-#Clansman

Schizoid pisze: ndz sie 06, 2023 1:28 pm No ale dalej nie powiedziałeś dlaczego. Przykładowo uważam, że seria Overseas Purpli to świetna sprawa, bo tym samym można się zapoznać z formą, aranżacjami i setlistami z danych lat (a do tego to często są bardzo dobre koncerty). W sumie tak samo z polityką wydawniczą Bowiego, który najlepsze koncerty zaczął wydawać... Po śmierci. Trochę inny case, bo on już nic nowego nie nagra, ale dalej trzymamy się tematu. Priest zrobiło super rzecz wypuszczając boxa z milionem koncertówek, bo tym samym mamy już pamiątki z niemalże każdej trasy. To są rzeczy skierowane do fanów zajaranych zespołem, randomy tego nie kupią. A osobiście nie widzę nic złego w wypuszczeniu materiału z '83, '86, czy '10. Bo pojawia się proste pytanie: co zamiast tego? Funko Pop?
Dream Theater teraz fajnei wydaje te bootlegi. Dla fanów suepr sprawa :)
nugz
SMERF MARUDA

Schizoid - racja.
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

nugz pisze: ndz sie 06, 2023 11:52 am Odgrzewanie takich kotletów to byłoby trochę chamskie nabijanie kabzy, ale sprzedaż pewnie by się zgadzała, i Smallwood to wie.
Ja bardzo chciałbym, żeby po "chamsku" odgrzali najlepsze, profesjonalnie nagrane kotlety z tras z lat 80tych nieupamiętnionych oficjalnymi wydawnictwami. Nie miałbym nic przeciwko temu i wolałbym to od wydawania takich gówien jak ostatni syf z Meksyku. I niech wtedy zarobią. Za to chętnie bym zapłacił.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Przecież "Maiden England" na CD to super sprawa jest :)
www.MetalSide.pl
Siwy
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Ja bym chciał, żeby po chamsku rzucili się na mój portfel i wydali zapisy wideo z 1999, letniej trasy w 2003, 2005, 2006, 2007 oraz właśnie z 2010 r. Idę o zakład, że z każdej trasy w XXI wieku mają profesjonalnie ponagrywane występy. Nie jestem tego już taki pewien w przypadku roku 1999... Oczywiście fajnie jakby wydali też coś zarówno z Blazem, jak i z lat bardziej zamierzchłych, ale na początek wystarczy mi okres po reunion :P
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: MaidenFan »

Przeze mnie najbardziej porządne jest DVD / CD z 2006. Audio było miksowane przez Harrisa i Shirleya na filmie Flight 666, więc możliwe, że tylko leży i czeka na wydanie..
ODPOWIEDZ