30-31/07/2023 - Rammstein - Chorzów - Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 30-31/07/2023 - Rammstein - Chorzów - Stadion Śląski
My kompletnie nie mieliśmy problemu z powrotem, o 24.00 byliśmy już na rynku na piwku.
Tramwaje ci odjechały bo wpuszczali tylko do pierwszego.
Ale faktem jest że opuszczenie PGE było może sprawniejsze tyle że tam szliśmy z buta przez most a tu prosto w bimbaj.
Ale faktem jest że opuszczenie PGE było może sprawniejsze tyle że tam szliśmy z buta przez most a tu prosto w bimbaj.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Tak coś czułem, dzięki za odpowiedź
nie no, my też po pólnocy w Katowicach, ale nocleg W TYCHACH, więc jeszcze dodatkowo zamawianie Ubera i jazda do Tychmarekkraw pisze: ↑pt sie 04, 2023 12:05 am My kompletnie nie mieliśmy problemu z powrotem, o 24.00 byliśmy już na rynku na piwku.
Tramwaje odjechały...bo odjechały, stał cały tłum i niektóre odjeżdżały puste, a co do pozostałych - po prostu idąc od północy to nie był optymalny kierunek, pętlna jest tak zrobiona, że bardziej opłacało się iść od jej wschodniej strony, niż z północy, gdzie tłum stał w miejscu niestety.
Zaś co do PGE to w Wa-wie pod Stadionem jest metro, więc tam szliśmy akurat, a nie mostem.
Ufff. Już się bałem, że Sobera nie było na koncercie.
Wrzutki prima sort rzecz jasna.
Wrzutki prima sort rzecz jasna.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Dzięki! Nie jestem zadowolony z nagrań, kilometr do sceny, ale co poradzić...
Goldziu powinien wrzucić cały gig z 31. Kiedy to nie wiem, bo dopiero dziś audio obrobiłem.
Goldziu powinien wrzucić cały gig z 31. Kiedy to nie wiem, bo dopiero dziś audio obrobiłem.
Nadal cały świat czeka na odpowiedź, czym nagrywasz 
Niektóre odjeżdżały puste bo jechały na inny przystanek zgarniać podobny tłum. Tak przynajmniej słyszałem bo stałem obok kolesia z nadzoru ruchu.wojteq pisze: ↑pt sie 04, 2023 11:47 pm
nie no, my też po pólnocy w Katowicach, ale nocleg W TYCHACH, więc jeszcze dodatkowo zamawianie Ubera i jazda do TychStąd mówię o słabej bazie infrastrukturalno-hotelowej.
Tramwaje odjechały...bo odjechały, stał cały tłum i niektóre odjeżdżały puste, a co do pozostałych - po prostu idąc od północy to nie był optymalny kierunek, pętlna jest tak zrobiona, że bardziej opłacało się iść od jej wschodniej strony, niż z północy, gdzie tłum stał w miejscu niestety.
Zaś co do PGE to w Wa-wie pod Stadionem jest metro, więc tam szliśmy akurat, a nie mostem.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Tak, jest to całkiem prawdopodobne. Myśmy też stali obok takiego gościa, ale akurat nie odpowiadał na pytania i zdziwienia z tłumu. :/marekkraw pisze: ↑pn sie 07, 2023 1:16 pmNiektóre odjeżdżały puste bo jechały na inny przystanek zgarniać podobny tłum. Tak przynajmniej słyszałem bo stałem obok kolesia z nadzoru ruchu.wojteq pisze: ↑pt sie 04, 2023 11:47 pm
nie no, my też po pólnocy w Katowicach, ale nocleg W TYCHACH, więc jeszcze dodatkowo zamawianie Ubera i jazda do TychStąd mówię o słabej bazie infrastrukturalno-hotelowej.
-
metallic66
- -#Wrathchild

Czy ktoś wie co to za koncert w Warszawie rammstein symfonicznie? Warto?