Hehe w hołydys guru był the wicker man z rock in rio może pisać maila do wita z vivy żeby zrobił hellis kitchen o ironach i puścił jakiś koncert np:
Maiden england czy nawet rocki in rio rozłożyć np na 3 części może by się udało
UP THE IRONS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yogi pisze:Hehe w hołydys guru był the wicker man z rock in rio
Takie małe sprostowanie: W Hołdys Guru było intro z RiR i może z 20 sekund WickerMana, po czym pan Hołdys stwierdził, że nie będzie dalej to lecieć, bo: 'Ten kawałek trwa chyba z 14 minut i nie mają czasu antenowego'
Takie małe sprostowanie: W Hołdys Guru było intro z RiR i może z 20 sekund WickerMana, po czym pan Hołdys stwierdził, że nie będzie dalej to lecieć, bo: 'Ten kawałek trwa chyba z 14 minut i nie mają czasu antenowego'
Yogi pisze:Hehe w hołydys guru był the wicker man z rock in rio może pisać maila do wita z vivy żeby zrobił hellis kitchen o ironach i puścił jakiś koncert np:
Maiden england czy nawet rocki in rio rozłożyć np na 3 części może by się udało
UP THE IRONS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kilka tygodni temu w Hells Kitchen puścili klip Virus. Na więcej raczej nie ma co liczyć - całego koncertu na pewno nie puszczą...
świnka666 pisze:
Uwazajcie jak tylko kodowany MTV pl cos pusci tak jak Metallice ja ciagle mam nadzieje ze VIVA PL HELLSK.dadzą i tak mysle gdyby powstała ankieta-petycja o nagranie i NADANIE Maiden CHORZOW i tu kłaniam sie do FanC :beer Sanktuarium aby zrobili taką pet.jesli jest to mozlivvvvvve a my sie podpiszemy
Hehe na ich miejscu widzac taka ankiete bym sie tylko lekko usmiechnal i wlozyl ja do kosza Prawa do emisji takiego koncertu jak i sama emisja to bardzo duzy wydatek i naprawde podpisy parudziesieciu osob nic by tu nie daly.
Może Mysticowi udałoby się coś nagrać i wydać relacje z festiwalu na DVD.Już coś takiego kiedyś zrobili. Posiadam orginalną kasetę video z Mystic Festiwal 2001.
Na TV nie ma co liczyć.