29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
ciekawa koncepcja, ale bardziej by pasowała do DoD Tour 
Mam nadzieję, że te 130 minut się potwierdzi, wtedy mielibyśmy na prawdę niezły koncert :rocx Co do filmu przed koncertem to byłoby fajne, ale wąpie, żeby dali coś takiego.
dlaczego wątpisz?
przed Metą była reklama SKOM, Wicker też mówił, że kiedyś na Ironach dali taki film
przed Metą była reklama SKOM, Wicker też mówił, że kiedyś na Ironach dali taki film
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Gdzie tak słyszałeś?Man_Of_The_Edge pisze:ja bym mógł nagrać![]()
btw. oni chyba nie lecą do Polski samolotem, tak słyszałem
Nawet z Rock Am Ring na Rock Im Park lecieliby samolotem, bo Rock Am Ring jest w Nurburgring (chyba gdzieś w okolicach Berlina?), a Rock Im Park w Norymberdze.Szymon pisze:Zapomnij!! Trasa ma nawiazywać do tego co bylo podczas pierwszych tras, ale napewno nie do tego stopnia ze panowie sie beda pakowac w busa i tluc w nim 8 godzin zeby dojechac na nastepny koncert. To nie wchodzi w gre.
Jedynymi koncertami nastepujacymi po sobie gdzie nie beda dolatywac samolotami to te ktore sa podwojne Finlandia, Norwegia - no i jeszcze z Rock am Ring na Rock im Park
Maideni nie kochają życia na trasie tak jak np. Judas Priest, którzy nawet dzisiaj pakują się do tour busa i lubią taki rock&roll'owy styl życia.
Dokładnie - przed koncertami w Brixton Academy dla Clive'a Burr'a (19/20/21 marca 2002) - "A Day In The Life" z DVD "Rock In Rio".Man_Of_The_Edge pisze:dlaczego wątpisz?![]()
aaaa to wszystko jasne!! Jakos mi sie wydawalo dziwne ze sa 2 festiwale w jednym miescire pod rzad ( wydawalo mi sie ze RaR i RiP jest w Norymberdze)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No też kiedyś mi się tak wydawało.Szymon pisze:aaaa to wszystko jasne!! Jakos mi sie wydawalo dziwne ze sa 2 festiwale w jednym miescire pod rzad ( wydawalo mi sie ze RaR i RiP jest w Norymberdze)
Wiesz może gdzie dokładniej jest Nurburgring?
było "A Day In The Life" z DVD "Rock In Rio". ? hehehehe...to jest to z 2cd audio
rozwala mnie tam dave na koniec z ta chustka na głowie

Racja, Dave wymiata z ta chusta
Zreszta Nicko tez sobie niezlego kompana znalazl

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jest na obu wydawnictwach.S1MON pisze:było "A Day In The Life" z DVD "Rock In Rio". ? hehehehe...to jest to z 2cd audiorozwala mnie tam dave na koniec z ta chustka na głowie
![]()
EOT.
To jest tor Formuly 1 kierunek SW od KoloniiWICKER MAN pisze:No też kiedyś mi się tak wydawało.Szymon pisze:aaaa to wszystko jasne!! Jakos mi sie wydawalo dziwne ze sa 2 festiwale w jednym miescire pod rzad ( wydawalo mi sie ze RaR i RiP jest w Norymberdze)Ale oba są od siebie znacznie oddalone - po prostu trwają w tym samym czasie i grają na nich te same zespoły (zamieniają się dniami). Tak jak np. na Reading/Leeds.
Wiesz może gdzie dokładniej jest Nurburgring?
Ktoś napisał w poście odnośnie spredaży bietów że można je dostać:
EMPiK Bydgoszcz ul.Sienkiewicza 3 052/ 321 35 25
Byłem tam, pytałem i odpowiedzieli mi że zajmują się tylko dystrybucją biletów na imprezy regionalne a na Ironów nie mają biletów, w innych muzycznych usłyszałem podobną odpowiedź. Gdzie mogę pytać o bilety i czy wogóle jeszcze jestem wstanie je dostać gdziekolwiek?
Byłem tam, pytałem i odpowiedzieli mi że zajmują się tylko dystrybucją biletów na imprezy regionalne a na Ironów nie mają biletów, w innych muzycznych usłyszałem podobną odpowiedź. Gdzie mogę pytać o bilety i czy wogóle jeszcze jestem wstanie je dostać gdziekolwiek?
no jeżeli byś nigdzie w bydgoszczy nie dostał biletu to chyba nic nie stoi na przeszkodzie zadzwonić do mystica i zamówić se bilecik
no to chyba coś pochrzaniłem z tym samolotem

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Czader pisze:Ktoś napisał w poście odnośnie spredaży bietów że można je dostać:
To w żadnym bydgoskim Empiku nie ma biletów na Maiden? Mogę zapytać się Mystic'a gdzie w Waszym mieście mają być w końcu te bilety...
- Iron_Simon
- -#Wrathchild

O ile dobrze mi wiadomo to Empik jako siec nie sprzedaje sam biletow na koncert a jedynie oddzialy Bileterii www.bileteria.com , ktore sa w niektorych empikach np. Warszawa, Katowice, Krakow. Mysle ze jezeli nie ma w empiku oddzialu bileterii to Empik tam raczej nie sprzedaje "na wlasna reke" biletow!!! Jakby co to zajrzyj na stronke bileteri ktorej link wyzej jest podany :beer 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Cóż, postaram się wyjaśnić sprawę Bydgoszczy. Takie info dostaliśmy od Mystic'a...
- Bartek777
- -#Prodigal son

..
Ale macie problem......wystarczy wejśc na mystic albo zadzwonić i przysyłaja wam bilet pod sam płot......
nie wiem czy jeszcze są...ale raczej napewno, przeciez koncert 29 maja a dziś mamy 30 stycznia..
Re: ..
Ale informacja jest błędna, więc trzebą ją poprawić. Ktoś może pojechać do Bydgoszczy specjalnie z myślą, że kupi sobie bilet, a tu nie będzie.Bartek777 pisze:Ale macie problem......wystarczy wejśc na mystic albo zadzwonić i przysyłaja wam bilet pod sam płot......nie wiem czy jeszcze są...ale raczej napewno, przeciez koncert 29 maja a dziś mamy 30 stycznia..
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: ..
Ostatnio w innym temacie ktoś pisał, że w Bydgoszczy jednak są bilety.Majek pisze:Ale informacja jest błędna, więc trzebą ją poprawić. Ktoś może pojechać do Bydgoszczy specjalnie z myślą, że kupi sobie bilet, a tu nie będzie.
Dobra, nieważne
Sam się już pogubiłem