Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Megadeth
Solo z ToS wiadomo ze legendarne, ale ja mam wyżej w thrashu np. Skolnicka w Practice What You Preach, czy Kirka w Ride the Lightning.
- blackcocker
- -#Moderator

Dzosef pisze: ↑sob lip 29, 2023 8:04 pmTez no nie jest to 100% pewne, że nie ma takich planow. Ale myślę że by mi powiedzieli żebym cisnął.
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Mega niespodzianka!! Marty ograł Trust, Tornado (ciaaary na maksa), Symphony i Holy Wars. Cudownie 
www.MetalSide.pl
Matt Heafy zaśpiewał ToS z Mega.
Strasznie to pokazuje, jak fatalnie brzmi Rudy w tym numerze. Zajebiście pocisnal Heafy
Strasznie to pokazuje, jak fatalnie brzmi Rudy w tym numerze. Zajebiście pocisnal Heafy
Jak dla mnie lipa. Kompletnie bez jaj.
Ja lubię czysta barwę MH.
Z drugiej strony - naprawdę trzeba się postarać, żeby zabrzmieć gorzej niż Mustaine w ToS od dawna. Niższy strój niewiele pomaga.
Z drugiej strony - naprawdę trzeba się postarać, żeby zabrzmieć gorzej niż Mustaine w ToS od dawna. Niższy strój niewiele pomaga.
-
Deleted User 8107
Jutro albo pojutrze otwieram w końcu nowego MegaGeja, zobaczymy co pokazał, czy pobiją Mete?
o tym w następnym odcinku.
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

W temacie niezdrowego podniecania się kolejnymi wypowiedziami rudego na temat Metalliki warto sięgnąć do wywiadu z ostatniego Noise. Został o to zapytany. Odpowiedział (piszę z pamięci, kupcie pismo
): ludzie pytają to odpowiadam. Redaktor chce mieć jakiś nośny nagłówek żeby się klikało, że żałuję czy coś w tym stylu aby zrobić z tego tytuł. Tymczasem nic z tych rzeczy, miałem i mam fajną karierę.
Także tak jak się spodziewałem, w tym starciu: malkontenci < Mustaine.
Także tak jak się spodziewałem, w tym starciu: malkontenci < Mustaine.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Rudemu się nie wierzy 
-
Deleted User 8107
3 ostatnie koncerty na legu zostały, nie mogę sobie wciaż darować, ze mi plany nie pykły z tym katowickim koncertem. Dziś gig w Paryżu (podobno sold out) xD
Rudy podobno przeprowadza się do Włoch 
A trasa europejska się skończyła. Katowice dostały najlepszy set, ale ogólnie to biednie to wyglądało. Już nawet Poison czy Skin nie grywa
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
W ITA Rudy będzie mógł jeszcze bardziej nawijac dziennikarzom makaron na uszy, że nie ma od 40+ lat kompleksu Metalliki, i że odpowiada tylko z grzeczności i nośnych newsów w sieci, taki miły z niego typ 
Najbliższy leg bez Kiko, który zostaje w domu poojcować. Zastąpi go Teemu z Wintersun
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
-
Deleted User 8107
Ciekawe info, zobaczymy jak to się przełoży na set (może chociaż jedna niespodzianka) jutro pierwszy koncert chyba :/
O kurde, Teemu gra perfekcyjnie, umiejętności kosmiczne. Ciekawe jak to zabrzmi. No i w końcu pokaże się światu, bo z tym cepem z Wintersun, który od 5 lat ciągle nagrywa albumy na komputerze i skończyć nie może, to już nic ciekawego nie zdziała.