Zagraniczni fani w Chorzowie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Zagraniczni fani w Chorzowie
Zastanawiam się jak dużo przyjedzie do Chorzowa fanów z zagranicy ? Miejmy nadzieję że bedzie ich sporo aby zobaczyć jak bawi sie najlepsza publicznosc w Europie ! Nio i pomoga nam zapełnić stadion po brzegi
Po praskim koncercie dołącza sie do naszych busków 2 ludków z USA, pewnie pojawią się fani ze Słowacji ? zza wschodniej granicy (byli podczas koncertu DiAnno w Krakowie, na Maiden również) ciekawe skad jeszcze ? Może Wasi zagraniczni znajomi się szykują ? Na BB troszkę ludków sie zastanawi choć perspektywa podrózy w ten mało ciekawy (dla nich!) obszar kraju troszkę ich odstrasza... Maidens ! :rocx
Re: Zagraniczni fani w Chorzowie
Ludzie ze Stanów będą?
wypas 
chyba wlasnie na slowacji nie ma potwierdzonego gigu (jesli sie myle sorry) wiec z cieszyna przyjedzie paru słowian 
Cieszyn jest na granicy polsko - czeskiejS1MON pisze:chyba wlasnie na slowacji nie ma potwierdzonego gigu (jesli sie myle sorry) wiec z cieszyna przyjedzie paru słowian
dzizas racjaPink pisze:Cieszyn jest na granicy polsko - czeskiejS1MON pisze:chyba wlasnie na slowacji nie ma potwierdzonego gigu (jesli sie myle sorry) wiec z cieszyna przyjedzie paru słowian
- likipiki
- -#Lord of the flies

Czesi też się licznie zjawią
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Jasne. Tak jak my jedziemy do nich, tak oni do nas napewno przyjadą. A poza tym pewnie słowacy, litwini, może Rosjanie...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na pewno będą moi znajomi z USA, Wielkiej Brytanii, Włoch, Chorwacji, Słowacji itp... Do tego z tego co pamiętam także Finowie, Norwegowie, Niemcy itp... Czechów zbyt welu pewnie nie będzie, bo Maideni grają u nich dzień wcześniej. 
-
_Sand_man_
- -#Invader

fajnie wesoło bedzie przynajmniej

Słowacy będą na pewno silną reprezentacją, Czechów też może być sporo. Niemcy z okolic przygranicznych też może się skuszą. Ciekawe czy będą jacyś Węgrzy
No może jeszcze chińczycy i wietnamczycy przyjadą. Pohandlują przy okazji
No może jeszcze chińczycy i wietnamczycy przyjadą. Pohandlują przy okazji
Chyba zawsze sa jakies ekipy z innych krajow, tylko ich nie widac bo inne nacje nie maja takiej potzreby afiszowania sie ze swoimi barwami narodowymi jak Polacy. Przynajmniej takie odnosze wrazenie.......
a to źle ze manifestujemy naszą narodowość?Szymon pisze:Chyba zawsze sa jakies ekipy z innych krajow, tylko ich nie widac bo inne nacje nie maja takiej potzreby afiszowania sie ze swoimi barwami narodowymi jak Polacy. Przynajmniej takie odnosze wrazenie.......
btw. fajny taki mix narodowościowy
Nie wiem czy to dobrze czy zle, czasem mi sie wydaje ze przesadzamy. Dobrze ze gdzie indziej ludzie sa raczej bardziej tolerancyjni od Polakow. Jakby u nas Czesi czy Niemcy zaczeli wymachiwac duza iloscia swoich flag, to mysle ze bylyby wieksze szanse ze by sie znalezli debile co by mieli cos przeciwko temu.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No fakt - zwłaszcza Niemcy.Szymon pisze:Nie wiem czy to dobrze czy zle, czasem mi sie wydaje ze przesadzamy. Dobrze ze gdzie indziej ludzie sa raczej bardziej tolerancyjni od Polakow. Jakby u nas Czesi czy Niemcy zaczeli wymachiwac duza iloscia swoich flag, to mysle ze bylyby wieksze szanse ze by sie znalezli debile co by mieli cos przeciwko temu.
Ale najważniejsze, że Maideni lubią oglądać flagi narodowe i potem pamiętają, że w Polsce mają tylu wiernych fanów, którzy jeżdża za nimi po całym świecie.
WICKER ---->Masz znjaomych w Skandynawii? Jak fajnie... chętnie ich poznam 
Polak Węgier dwa bratanki: Na Ironów i do szklanki. A i Czechów, Słowaków też dołącze. Zapraszamy do Chorzowa. Wypijemy browara.
Niech zobaczą jak bawią się najlepsi fani Ironów na świecie. UP THE IRONS!!!
Niech zobaczą jak bawią się najlepsi fani Ironów na świecie. UP THE IRONS!!!
-
El Dorado
ale pamiętajcie aby przeszukac dobrze czeszki jakies fajne.. a laski tam mają niesamowite 
szukac znaczy... uprawiac wiecie co
szukac znaczy... uprawiac wiecie co
a to malym druczkiem tobink no no
popieram: u nas jakies smutne dziewczyny chodza
a tam zaraz jakies usmiechniete buzki
zawsze to zobaczymy jakis zastrzyk nowych twarzy :beer a porozmawialbym sobie z jakas zagraniczna fanka po angielu 
- deadly_sin
- -#Prisoner

No to jednego obcokrajowca już macie.
Ja jestem pół Irlandczykiem.
Ja jestem pół Irlandczykiem.