to masz bardzo dziwne zamiary, bo ja zamierzam znalezc sie jak najblizej sceny, jakbym mial sobie jeszcze raz ogladac koncert na telebimach (Metallica) to zostalbym w domu i wlaczyl teledyskiMarco Van Basten pisze:Ja kupiłem bilet na płytę, al nie zamierzam się pchać pod scenę, bo może być ciężko potem stamtąd wyjść. Wolę zostać z tyłu.
Oficjalne oświadczenie prasowe Mystic Production
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Oficjalne oświadczenie prasowe Mystic Production
Marco Van Basten pisze:Ja kupiłem bilet na płytę, al nie zamierzam się pchać pod scenę, bo może być ciężko potem stamtąd wyjść. Wolę zostać z tyłu.
Naprawde nie za bardzo cie rozumiem. Po co np. ja miałbym iść na płytę jeśli bym wiedział że i tak nie będę pod sceną i nie będę za wiele widział?? Tak z góry zakładać że nie ma się zamiaru dostać pod scenę....no nie wiem czy to najlepszy tok myślenia...
LOLPink pisze:Albo na zewnatrz stadionu zostało by 40 tysięcy par glanów, a wszyscy bawili by sie bosoa po koncercie wielkie poszukiwania swojej pary obuwia
[sorry, nie mogłam się powstrzymać]
Eee tam, wyjscie z Mety bylo 2 entrancami (tak jak i tu bedzie), ale da si eto przejsc - wlasciwe to duzo osob zostaje w srodku... Ogolnie szybko to wychodzi, ale jakie pozniej okrzyki radosci po przekroczeniu bramy i lyknieciu naprawde w miare swiezego powietrza....
Ja tym razem po pobycie pod sama scena udaje sie na sektor za 150 zeta.
Ja tym razem po pobycie pod sama scena udaje sie na sektor za 150 zeta.
Panowie mam bilet na sektor 28 i chetnie bym sie wymienił na płytowy jesli ktos jest zainteresowany to zapraszam 692493195