Dzieki byku !
25-26/09/2023 - Blind Guardian - Wrocław/Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25-26/09/2023 - Blind Guardian - Wrocław/Warszawa
Skalds and Shadows zagrają 
-
Francois I
- -#Prisoner

To jest kontynuacja tej trasy na której grają całe SFB?
Nie. Ma być promocja najnowszego albumu.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Tamta trasa była nur fur dojcze. Nie grali jak za granicą.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Dzisiaj pierwszy koncert to jakas Helga z Krefeld pewno wrzuci seta na setlist 
A trasa nazywa się "The God Machine Tour 2023" to raczej wszystko jasne?
A trasa nazywa się "The God Machine Tour 2023" to raczej wszystko jasne?
www.MetalSide.pl
Oj chyba trzeba przetransferować do DE odpowiednich naszych ludzi od uzupełniania danych na setlist. Prawie 10 a nic nie ma.
Skandal! Może Helga chora?
Bez dwóch zdań, nasza setlistowa ekipa to pełna profeska!
www.MetalSide.pl
https://www.setlist.fm/setlist/blind-gu ... 25390.html już jest, fajny, ale ciekawe ile tego jest dlatego, że to koncert u siebie w domu
Forum internetowe to poważna sprawa.
Dwa numery z nowej płyty? Nie to, żebym narzekał
ale to trasa promująca ten album. No dzisiaj zobaczymy co z tego seta zostanie... mam wrażenie, że będą cięli coś 
www.MetalSide.pl
Jak na tak dobrze przyjęty nowy album, to jest dość dziwny wybór
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Trzy. Blood of the Elves też jest z God Machine.
Mi bardzo brakuje Life Beyond the Spheres. Myślałem, że to pewniak.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Dokładnie. Nie ma Life Beyond the Spheres - absolutnie najlepszego kawałka z TGM. I trzy utwory z nowej to trochę mało...
Aaa no i gdzie to Skalds and Shadows?
-
Francois I
- -#Prisoner

Żadne zdziwienie co do tylko 3 utworów z nowej. Już na trasie promującej Beyond The Red Mirror grali tylko 2-3 utwory z nowej płyty ( Miracle Machine, Twilight Of The Gods, Prophecy ) i na jednym legu dodali The Holy Grail.
A z setlisty z Krefeld podejrzewam że na reszcie koncertów wylecą ostatnie 3 utwory ( Brian, Barbara Ann i Wizards Crown ) jako że to był specjalny tribute dla ich rodzinnego miasta w którym zaczynali.
Szkoda że nie ma nic z A Twist In The Myth i A Night At The Opera. Bardzo niedoceniane płyty.
A z setlisty z Krefeld podejrzewam że na reszcie koncertów wylecą ostatnie 3 utwory ( Brian, Barbara Ann i Wizards Crown ) jako że to był specjalny tribute dla ich rodzinnego miasta w którym zaczynali.
Szkoda że nie ma nic z A Twist In The Myth i A Night At The Opera. Bardzo niedoceniane płyty.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Też tak myślę, że będzie tylko pierwszy encore, zamienią miejscami Mirror i Valhalle i tyle.
Na poprzedniej trasie grali już Violent Shadows więc mogliby coś wcisnąć dodatkowo z nowej, tzn. oczywiście "Life...".
Na poprzedniej trasie grali już Violent Shadows więc mogliby coś wcisnąć dodatkowo z nowej, tzn. oczywiście "Life...".
Racja, trzy sztuki. No to w miarę. Ciekawe czy dzisiaj bedzie 2 encore, czy to było tylko u siebie.
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 8263
Szczerze to ten set obnizyl mi cisnienie mocno na jakieś wyjazdy w pazdzierniku.
Skalds będzie, przecież oni zawsze na trasie rotują numery. To nie Iron Maidenbarsiarz pisze: ↑pt wrz 22, 2023 10:52 amDokładnie. Nie ma Life Beyond the Spheres - absolutnie najlepszego kawałka z TGM. I trzy utwory z nowej to trochę mało...
Aaa no i gdzie to Skalds and Shadows?
Swoją drogą spodziewałem się więcej numerów z nowego albumu. Gdzie jest Secrets of the american gods!?
Widziałem to na insta i jednak spodziewałbym się, że u siebie to zagrają skoro rarytas.
A i faktycznie - Secrets też szkoda.
A i faktycznie - Secrets też szkoda.