Polecam każdemu, w tamtym roku na lajcie, w tym również
05-08/06/2024 - Mystic Festival - Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- blackcocker
- -#Moderator

Re: 05-08/06/2024 - Mystic Festival - Gdańsk
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
- blackcocker
- -#Moderator

+Thy Art Is Murder
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Ale nazwy pociągnęli 
No jest grubo przeca
Jakiś koment: Lord of the Lost Stage
Ostatnio zmieniony wt wrz 26, 2023 5:25 pm przez gumbyy, łącznie zmieniany 1 raz.
www.MetalSide.pl
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Mi się póki co najbardziej podoba ten w którym typ pyta czy to festiwal muzyki metalowej czy komercyjnej xD
Shedao Shai pisze: ↑wt wrz 26, 2023 4:56 pm Mi się póki co najbardziej podoba ten w którym typ pyta czy to festiwal muzyki metalowej czy komercyjnej xD
W takim momencie, mimo że jednak mocno w to wątpię, aż bym chciał ten Bring me the Horizon czy Limp Bizkit, piękny shitstorm by był
Forum internetowe to poważna sprawa.
+ Satyricon
Czyli na razie jak w zeszłym roku. Na początek ok, może trochę słabiej niż były rozbudzone oczekiwania na start, ale oby wynik końcowy, tj. bardzo dobry line-up, się powtórzył 
+ Asphyx
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
To o 22 kolejne ogloszenie?
i tak co 2h az do ogloszenia wszystkich kapel?
i tak co 2h az do ogloszenia wszystkich kapel?
Zesrałem się z radości na wieść o Asphyx.
Tak w ogóle, to rzeczywiście dobra ta nowa szata graficzna na kartach zespołów. Taka bardziej przyjazna dla oka, aniżeli te macki.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
A ja ten zielony klimat lubiłem.
Ogłoszenia na razie bez zachwytów, ten nowomodny chłam mogli byli zostawić na późniejsze rzuty. Sposób ogłaszania kapel jest debilny i mam nadzieję, że się zreflektują, bo to nie jest budowanie napięcia, tylko jego rozmywanie.
Ogłoszenia na razie bez zachwytów, ten nowomodny chłam mogli byli zostawić na późniejsze rzuty. Sposób ogłaszania kapel jest debilny i mam nadzieję, że się zreflektują, bo to nie jest budowanie napięcia, tylko jego rozmywanie.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Może walczą o zasięgi na fb, bo pod każdym postem sporo takich samych komentarzy? Ale jest to idiotyczne... na przykład nie mamy jak newsa zrobić na serwisie, bo cykają po 1 kapeli
a tak to szło ogloszenie, szedł news i spoko 
www.MetalSide.pl
To dawaj newsa co dwie godziny "kolejne ogłoszenia mystic"
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Nie no, bez przesady
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 8263
Gowniane ogloszenia, ale skoro w tym roku z tak chujowym lineupem była super frekwencja to mogą oglosic cokolwiek w koszulach w krate/przedrostkiem post/blecxury i się zapelni stocznia.
Scisly top najmniej ciekawych festow w Europie. Ciekawe czy się szarpną na Megadeth
Scisly top najmniej ciekawych festow w Europie. Ciekawe czy się szarpną na Megadeth
XDDzosef pisze: ↑wt wrz 26, 2023 10:07 pm Gowniane ogloszenia, ale skoro w tym roku z tak chujowym lineupem była super frekwencja to mogą oglosic cokolwiek w koszulach w krate/przedrostkiem post/blecxury i się zapelni stocznia.
albo w sumie odpowiem trochę bardziej merytorycznie, chociaż "XD" w zupełności wystarczy
headzi: dwóch topowe mlode nazwy + Danzig grający debiut (jeden z dwóch takich koncertów w Europie)
3/4 wielkiej czwórki szwedzkiego deathu
thrashowa klasyka: Testament, Exodus który wypadł pod koniec no ale w lineupie jednak był
duże blackowe nazwy: Watain, Djevel, Akhlys (swoją drogą bleku było bardzo mało w tym roku więc nie wiem o czym ty mowisz, podobnie postu)
świetne zespoły z grupy tego "ciekawszego" metalu pokroju Soen, Alcest, Ne Obliviscaris
klimacik: Sylvaine, LLNN
Dużo, dużo więcej ciekawych nazw, których mi się już nie chce wymieniać. Zamiast pierdolić o tym że line-up jest "chujowy" trzeba wziąć pod uwagę w jaką frekwencję ten festiwal celuje albo posłuchać trochę więcej muzyki
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
+1Sardi pisze: ↑wt wrz 26, 2023 10:22 pmXDDzosef pisze: ↑wt wrz 26, 2023 10:07 pm Gowniane ogloszenia, ale skoro w tym roku z tak chujowym lineupem była super frekwencja to mogą oglosic cokolwiek w koszulach w krate/przedrostkiem post/blecxury i się zapelni stocznia.
XD
EDIT:
Dorzuciłbym do tego Sard jeszcze wszystkie te retro rocki typu Lucek i stonerki, przy których piwko smakuje jeszcze lepiej.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller