25/10/2024 - Within Temptation - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
25/10/2024 - Within Temptation - Łódź
Przygotuj się na muzyczną i wizualną podróż z Within Temptation, jednym z najbardziej kultowych europejskich zespołów rockowych, który z dumą ogłasza swoją międzynarodową trasę koncertową "Bleed Out 2024 Tour". Tournee po Europie i Wielkiej Brytanii, promujące najnowszy album Within Temptation, zapowiada się jako niezwykłe przeżycie, które pozostawi fanów bez tchu w piersiach. Trasa rozpocznie się w październiku 2024 roku.
Trasa „Bleed Out 2024 Tour” oznacza powrót zespołu na areny po udanej trasie „Worlds Collide Tour” z udziałem Within Temtation i Evanescence w roli co-headlinerów. Podczas tej trasy zespół wystąpił jesienią 2022 r. w najbardziej kultowych miejscach w Europie, w tym w: The O2 w Londynie, Accorhotels Arena w Paryżu i Ziggo Dome w Holandii. Dzięki kolejnej imponującej trasie koncertowej w całej Europie, Within Temptation po raz kolejny urzeknie publiczność swoją charakterystyczną mieszanką rocka i tajemniczości.
Trasa „Bleed Out 2024 Tour” oznacza powrót zespołu na areny po udanej trasie „Worlds Collide Tour” z udziałem Within Temtation i Evanescence w roli co-headlinerów. Podczas tej trasy zespół wystąpił jesienią 2022 r. w najbardziej kultowych miejscach w Europie, w tym w: The O2 w Londynie, Accorhotels Arena w Paryżu i Ziggo Dome w Holandii. Dzięki kolejnej imponującej trasie koncertowej w całej Europie, Within Temptation po raz kolejny urzeknie publiczność swoją charakterystyczną mieszanką rocka i tajemniczości.
Re: 25/10/2024 - Within Temptation - Łódź
Trochę daleko, ale może się wybiorę. Zobaczymy, jeszcze rok czasu.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Lepszej wiadomości dziś nie mogło być 
Night Mistress Fan Club Łódź
TRYBUNA - miejsce siedzące : 165,00 zł–330,00 zł
TRYBUNA - miejsce przy przejściu (Aisle Seat) : 220,00 zł–385,00 zł
GAEE - miejsce stojące : 330,00 zł
GA - miejsce stojące : 220,00 zł
TRYBUNA - miejsce przy przejściu (Aisle Seat) : 220,00 zł–385,00 zł
GAEE - miejsce stojące : 330,00 zł
GA - miejsce stojące : 220,00 zł
Żenujące, że nie ma nawet biletów do samodzielnego wydruku tylko dostaje się kod QR na aplikację... Co to za parszywe czasy... Postęp postępem, wygoda wygodą, ale mimo wszystko fajnie było by mieć chociaż wybór co się woli, bo bilet to zawsze jednak pamiątka...
Nie mniej - kupione
Nie mniej - kupione
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Prawda, okropna żenada. Ekonomizacja procesu sprzedaży biletów zabrnęła za daleko. Niestety na większe wydarzenia pewnie będzie to nowym standardemLando pisze: ↑pt paź 06, 2023 10:24 am Żenujące, że nie ma nawet biletów do samodzielnego wydruku tylko dostaje się kod QR na aplikację... Co to za parszywe czasy... Postęp postępem, wygoda wygodą, ale mimo wszystko fajnie było by mieć chociaż wybór co się woli, bo bilet to zawsze jednak pamiątka...
Na ebilet można było wybrać do samodzielnego wydruku. Ostatnio tak miałem z biletem na Roda Stewarta tzn. Ticketmaster dawał tylko kod QR więc wybrałem ebilet.
To rzeczywiście zagapiłem się i mogłem kupić na ebilet. Trudno.
Dochodzi Tarja jako special guest + 3 supporty. Ładny skład, aż dziwne, że evilnation nie nazwało tego festiwalem 
-
Deleted User 4876
i nawet w PL się wszystkie vipy na M&G wyprzedały, co nie ukrywam mnie zaskoczyło.
-
Deleted User 8263
-
Deleted User 8263
Mega mi to obnizylo chec żeby iść na jakiś gig na trasie
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Od czego masz Galaxy Buds 2 Pro?
#johnny2026
#SilneRamięPrawa
#SilneRamięPrawa
-
Deleted User 8263
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Chyba warto dla Sharon i jej maślanego wzroku w Twoim kierunku?
#johnny2026
#SilneRamięPrawa
#SilneRamięPrawa
-
Deleted User 8263
Tarja zaśpiewa ze 2-3 numery w tym duet z Sharon. Na tym zapewne będzie polegać jej udział w koncercie.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 8263
Zjebane zasady na fescie uniemozliwily mi udział w singing session, ale wychodząc mommy Sharon zauwazyla mnie z wydrukowanym zdj z Waszyngtonu i dostalem przytulasa
-
Deleted User 4876
Mnie zarzucał ślinienie do Sharon, a sam Ją nęka nawet na innym kontynencie