Niż na Nostradamusie?
Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- blackcocker
- -#Moderator

Re: Judas Priest
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
W przeciwieństwie do niektórych, ja odnoszę się do bieżących czasów i tego samego składu. Myślę, że nie będzie lepsza od Firepower (chociaż chciałbym, żeby mnie Faulkner zaskoczył). Będzie w tym stylu. Pewnie kilka dobrych numerów. Mam nadzieję, że nie będą chcieli upchnąć tam nie wiadomo ilu numerów kosztem ich jakości.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Będzie w innym stylu, choć na rewolucję nie ma co liczyć. Zresztą chyba nikt jej nie potrzebuje.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Otóż to.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Sądzicie, iż album pojawi się jeszcze w tym roku?
Nie, Hill powiedział, że w marcu. Trochę długo, jeśli zaraz ma być singiel, a trasa też startuje w marcu.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Jutro chyba wypuszczą coś nowego, chyba że chodzi o występ na Power Tripie.
Ostatnio zmieniony pt paź 06, 2023 5:16 pm przez Max323, łącznie zmieniany 1 raz.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
- Metalophil
- -#Moonchild

Na FB napisali TOMORROW, więc musi dadzą ogłoszenie new albumu + syngiel
- Metalophil
- -#Moonchild

No nie tak całkiem jeden z wielu, bo to jedyny gig JP w tym roku. Ale ogólnie tak, maszyna ruszyła i chodzi o płytę. Set na PT to będzie pewnie dużo hitów, kilka deep cutów i nowy utwór. Czyli tak jak zrobili pod koniec 1983, gdy Freewheel Burning było grane na trasie jeszcze nie albumowej.
Invincible Shield, 08.03.2024
https://www.amazon.com/Invincible-Shiel ... B0CKDYNWCK

No w sumie to nie wiadomo co o tej okładce myśleć.

No w sumie to nie wiadomo co o tej okładce myśleć.
To jest ekskluziw dla Amazon, natomiast podstawka będzie taka:

Jak widziałem wczoraj pierwsze grafiki, to byłem nimi nieco przerażony, bo okładka prezentowała się bardzo źle, ale ostatecznie nie ma tragedii... Dobrze też nie jest. Ale dobrej okładki to nie było od czasów Redeemera.

Jak widziałem wczoraj pierwsze grafiki, to byłem nimi nieco przerażony, bo okładka prezentowała się bardzo źle, ale ostatecznie nie ma tragedii... Dobrze też nie jest. Ale dobrej okładki to nie było od czasów Redeemera.
Lecą jedyny koncert w tym roku. Set póki co to mieszanka obu części 50-lecia. Przed Hellionem wjechała oficjalna zapowiedź nowej płyty.
edit. jest pierwszy numer, który można uznać za rodzynek - Rapid Fire
edit 2 - oraz Glenn Tipton
edit. jest pierwszy numer, który można uznać za rodzynek - Rapid Fire
edit 2 - oraz Glenn Tipton
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Oni tak serio z tym tytułem i okładką?
Ja wciąż nie wiem co o niej myśleć
Ale najważniejsze, żeby zawartość płyty była dobra.
Abstrahując od wykonania, ten cover wygląda jak okładka jakiejś antologii, boxa albo poster reklamujący trasę. Nie podoba mi się.