Cynic
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Cynic
Mnie się podoba Focus i ostatni album.
Natomiast nie rozumiem Paula po co to ciągnąc po nazwą Cynic, jak stylistyka jest zupełnie inna od tej, którą ludzie kojarzą z kultową już płytą i skład jest totalnie inny.
Taki sam zarzut mam zresztą do Ulvera np.
Natomiast nie rozumiem Paula po co to ciągnąc po nazwą Cynic, jak stylistyka jest zupełnie inna od tej, którą ludzie kojarzą z kultową już płytą i skład jest totalnie inny.
Taki sam zarzut mam zresztą do Ulvera np.
-
Deleted User 8107
https://www.loudersound.com/news/cynic- ... 8onRGBlOtg
koncerty w europie z focus, najblizej slowacja
koncerty w europie z focus, najblizej slowacja
-
Deleted User 8107
Ty chyba widziałeś jak grali całe Focus, to był 2008 rok chyba ,albo 2007. Ja się wkręciłem dopiero w 2009, jak ich posłuchałem jako support przed dwoma gigami DT.Pierre Dolinski pisze: ↑czw lis 09, 2023 7:22 pm Polskę omijają..... No cóż. Nie będę za Masvidalem jeździł za granicę. Łaski nie robi. Zresztą to już nie jest ten Cynic, nawet jeśli grają Focusa.
-
Deleted User 8107
No pamietam, ze byles na tym DT w pradze, mega gig to był. Cynic tez mnie wtedy przekonał do siebie. A co do tego koncertu ich w 2008, to tam ten cały Whitesnake, a w zasadzie po koncercie, zgubił plakat z autografami na dworcu, do dziś mam z tego bekę.Pierre Dolinski pisze: ↑czw lis 09, 2023 7:53 pm Tak. Nawet se to nagrałem. Potem widziałem ich jeszcze w Pradze jak byli na supporcie Dream Theater ale grali wtedy chyba ze 30 min.
To był 2008 rok w Progresji chyba.
Podobno mają być jeszcze dodatkowe daty. Nie chce mi się wierzyć by ktoś nie pokusił się o taki zestaw w Polsce.Pierre Dolinski pisze: ↑czw lis 09, 2023 7:22 pm Polskę omijają..... No cóż. Nie będę za Masvidalem jeździł za granicę. Łaski nie robi. Zresztą to już nie jest ten Cynic, nawet jeśli grają Focusa.
www.last.fm/user/darkfuneral18