Też byłem. Nie grali źle, ale jakoś mnie nie porwali. Co nie zmienia faktu, że solidny gig - i na pewno wolę Killing Joke niż Gunsów i Dodę
20/06/2017 - Guns N' Roses - Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: 20/06/2017 - Guns N' Roses - Gdańsk
ja też bym się chętnie pojawił niestety dzisiaj miałem egzamin zawodowy w szkole
rok temu jeden olałem bo jechałem na Litwę na Ironów ale teraz by to nie przeszło
rok temu jeden olałem bo jechałem na Litwę na Ironów ale teraz by to nie przeszło
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dobry wybór

GOLDEN CIRCLE XDDDDDDDDDD
HAHAHAHA, ja pier.... Mistrzostwo świata.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Na SOAD było podobnie. Teraz powinni być uczciwi i zmienić nazewnictwo na "Płyta" i "Płyta tylnia".
Dlatego pieprze koncerty u nasShedao Shai pisze: ↑wt cze 20, 2017 6:41 pm Na SOAD było podobnie. Teraz powinni być uczciwi i zmienić nazewnictwo na "Płyta" i "Płyta tylnia".
Tylko Praga/Berlin/Budapeszt/Wiedeń.
To co LN PL odpierdala to dno i wodorosty.
To jest dramat. Chyba nie można przegiąć bardziej bo już nie ma gdzie...zgo pisze: GOLDEN CIRCLE XDDDDDDDDDD
parchy z Evil Nation znów kradną
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Naczelny polski filozof i golibroda będzie
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Nie wierze w to co widze 
Ponoć miejsca numerowane nagle zrobiły się nienumerowane XD
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Na wydarzeniu FB są dziesiątki komentarzy wk...wionych ludzi. Podobno na trybunach mordobicia odchodzą:-) I jeszcze brak piwa:-)
Tylko, że to i tak nic nie zmieni. Ludzie są/będą wkurzeni, będą narzekać na LN i pisać wściekłe komentarze na fb, a potem i tak wykupią kolejny koncert z biletami po 500zł i GC na 90% płyty.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Sprzedawali po kilka biletów na jedno miejsce, ciekawa sprawa xDDD
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
To zdjęcie powyżej już mnie nie dziwi ,przestają szokować takie obrazki jeśli na każdym koncercie LN robi Polaków w ch...ostatnio w sobotę na Impakcie było podobnie.Pytanie tylko dlaczego zawsze u nas musi być najgorzej...
A tymczasem koncert trwa ,ciekawe co grają
napiszcie później jak się podobało pod względem muzycznym
bo o LN to już szkoda gadać.
A tymczasem koncert trwa ,ciekawe co grają
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Ten koncert wydaje się być kompletną katastrofą. Nie dość, że zadyma z tymi miejscami i brakiem piwa, to jeszcze podobno nic nie słychać:-) Tak przynajmniej wynika z komentarzy na wydarzeniu:-)
No, i do tego Axl jest na scenie.GrzegorzCantara pisze: ↑wt cze 20, 2017 10:28 pm Ten koncert wydaje się być kompletną katastrofą. Nie dość, że zadyma z tymi miejscami i brakiem piwa, to jeszcze podobno nic nie słychać:-)
Kurwa to jest takie piękne XD
Może w końcu ktoś im się do dupy dobierze! Za samo przepełnienie i zatarasowane wyjścia ewakuacyjne powinni dostać zakaz organizacji imprez masowych ze wzg. BHP. Do wooda się czepiają a tutaj taką chałę taka duża firma odwala