Singiel THE NUMBER OF THE BEAST
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Singiel THE NUMBER OF THE BEAST
Ostatnio poziom wypowiedzi na forum drastcznie spadl..patrz np wieksosc powyzszych postow.....gdzie jest stara gwardia ???? Czas umierac..??? Kea wytlumacz, bo ja tego nie pojmuje....
Maiden w TV to bylaby wspaniala rzecz....
....niektorzy staraja sie byc tutaj meeeggaaa "true", ale im nie wychodzi....tak tak...niestety
Maiden w TV to bylaby wspaniala rzecz....
....niektorzy staraja sie byc tutaj meeeggaaa "true", ale im nie wychodzi....tak tak...niestety
-
IvonMaiden
- -#Invader

dzis moj ulubiony listonosz dostarczyl mi szczelnie zapakowana paczuszke z wiadoma zawartoscia
dla mnie singielek rewelacyjny
dla mnie singielek rewelacyjny
Gratulujemy. Zarobiłeś ostrzeżenie. Polecamy się na przyszłość.Troop pisze:Wynurzę się : ) Ja NIE chcę słyszeć o Maiden w h...i zwanej TV. Nie życzę sobie : ) Pomyśl, w niedzielę Młynarska, Dowbor czy inne gówno zapowiada: a teraz, po Sumie zaśpiewa dla państwa....Crazy_Sam pisze:Ja mówie o mediach samych w sobie. Powiedz mi kiedy ostatnio słyszałeś coś w TV, albo radiu na temat Dziewicy?? Bo ja dawno. Wiadomo, że są cały czas na szczycie dla fanów, oraz ludzi, którzy znają się na Heavy Metalu.KILLER pisze: A czy oni kiedy kolwiek spadli w rankingu HEAVY METALu ??P Albo np. Po...sat i jakaś wyfiokowana idiotka, kurwiszcze ( materac reżysera, operatora i dżwiękowca ) wykrzykuje: przed państwem Iron..... daj spokój przecież to już się nie dobrze robi. Żaden fiut ma nie wspominać o IM w mediach : )
Pozdrawiam
Hm, też sobie kupiłem i przesłuchałem kilka razy... i mogę tylko zgozić się z tym co powiedział Wicker... Świetna produkcja utworów koncertowych, bardzo fajne wideo z koncertu i świetny teledysk (nie widziałem tej animowanej wersji wcześniej)
A w Częstochowie singla ciągle nie ma. W MM tutejszym wciąż karmią mnie tekstem "lada dzień będzie dostawa". "Lada dzień" trwa już drugi tydzień. Dziś jadę do MM do Czeladzi, może w końcu zostanę szczęśliwym człowiekiem. Acha, mam też swoich ludzi w Krakowie. Może więc ktoś wie, gdzie i czy w ogóle tam można tę płytkę dostać?
-
_Sand_man_
- -#Invader

A wiesz gdzie dokładnie w Czeladzi to jest ????CubeX pisze: Dziś jadę do MM do Czeladzi, może w końcu zostanę szczęśliwym człowiekiem.
hahaha mega rotfl!! Im sa w mediach byli i bedaTroop pisze: Wynurzę się : ) Ja NIE chcę słyszeć o Maiden w h...i zwanej TV. Nie życzę sobie : ) Pomyśl, w niedzielę Młynarska, Dowbor czy inne gówno zapowiada: a teraz, po Sumie zaśpiewa dla państwa....P Albo np. Po...sat i jakaś wyfiokowana idiotka, kurwiszcze ( materac reżysera, operatora i dżwiękowca ) wykrzykuje: przed państwem Iron..... daj spokój przecież to już się nie dobrze robi. Żaden fiut ma nie wspominać o IM w mediach : )
Pozdrawiam
a tak btw to to slowo pisze sie przez ch
slownik nie gryzie
Koniec świata nadejdzie jutro.
Qrcze nieżle.
Jak patrzę na ten post teraz, to racja jest wulgarny.
Bez przesady. Nawet mało pamiętam z tego jak go pisałem.
Ale to okoloczność obciążająca: ) Przesłanie było proste: Nie chcę żeby TV zapodawała IM. Koniec. Nie chcę żeby stali się "modni" i "trendy" Przyjeżdzam patrzę a tu zonk
Ktoś mnie zauwazył "PPPP i nawet śmichy-chichy
chłpców z piaskownicy .Sam się pośmiałem. Jestem ze starego rocznika, nikt się wtedy nie przejmował wulgaruzmami ( Fajnie było polecam !!
Jak patrzę na ten post teraz, to racja jest wulgarny.
Bez przesady. Nawet mało pamiętam z tego jak go pisałem.
Ale to okoloczność obciążająca: ) Przesłanie było proste: Nie chcę żeby TV zapodawała IM. Koniec. Nie chcę żeby stali się "modni" i "trendy" Przyjeżdzam patrzę a tu zonk
W Czeladzi w MM też singla nie ma i nie było dotąd, podobnie jak w Częstochowie. Moi ludzie w Krakowie też mają problem z wytropieniem go. W akcie desperacji poprosiłem znajomego ze sklepu z płytami, żeby zorientował się w hurtowni. Wiem, że zawsze mam możliwość złożenia zamówienia w necie, ale liczyłem, że w cywilizowanym kraju nie będę miał takiego problemu z zakupem. No i się przeliczyłem.
ja widzialem go w katach w sklepie "all"...taki fajny sklepik
:beer
-
paulek
- -#Lord of the flies

w Gliwicach w fono shopie też jest - od ręki można zakupić;
słuchajcie może ktos poda namiary na wersje red vinyl 7'
słuchajcie może ktos poda namiary na wersje red vinyl 7'
a za ile?S1MON pisze:ja widzialem go w katach w sklepie "all"...taki fajny sklepik:beer
troche za poznoTroop pisze: Nie chcę żeby stali się "modni" i "trendy"
Koniec świata nadejdzie jutro.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Może większa partia singli dopiero trafia do sklepów?Z Muzyka.Interia.pl:
Iron Maiden: Premiera singla
W poniedziałek, 24 stycznia, nakładem wytwórni Pomaton EMI do sklepów trafi singel "The Number Of The Beast" pochodzący z DVD z wczesnymi nagraniami grupy Iron Maiden. Płyta o tytule "The History Of Iron Maiden Part 1: The Early Days" to pierwsza część projektu ujawniającego rarytasy z archiwum legendy heavy metalu. Spora część materiałów nie była wcześniej nigdzie publikowana.
"The History Of Iron Maiden Part 1: The Early Days" będzie promowany singlem "The Number Of The Beast". Płytka z dwoma utworami 10 stycznia zadebiutowała na 3. miejscu brytyjskiej listy przebojów.
Na DVD znalazły się przede wszystkim zapisy fragmentów występów Iron Maiden z początków lat 80. W skład zestawu wchodzą "Live At The Rainbow" (1981), "Live At The Hammersmith 1982 - Beast On The Road" (1982), "Live At Rock & Pop Festival 1983 Dortmund - World Piece Tour" (1983) i "Live At Ruskin Arms" (1980).
Jako dodatki fani otrzymają utwory "Women In Uniform" i "Running Free" nagrane podczas telewizyjnego programu "Top Of The Pops", "Running Free" z niemieckiego programu telewizyjnego "Rock & Pop" oraz promocyjne wideoklipy do "Women In Uniform", "Run To The Hills", Number Of The Beast", "Flight Of Icarus" i "The Trooper".
Przypomnijmy, że obecne wcielenie "Żelaznej Dziewicy" będzie można zobaczyć 29 maja na Stadionie Śląskim w Chorzowie. Brytyjczycy będą gwiazdą kolejnej edycji Mystic Festival.
Niestety, nie doczekałem pojawienia się singla na półkach żadnego sklepu w Częstochowie. A obietnice sprzedawców już mnie nie interesują. Zdobyłem go dzięki zamównieniu. Po kilkukrotnym przesłuchaniu stwierdziłem, że istnieje co najmniej 5 powodów, dla których warto go mieć:
Powód pierwszy to orginalna wersja "TNoTB". Oczywiście mam cały album, ale jednak orginalny singiel to też coś. A przecież poprzedni singiel pod tym tytułem ukazał się full lat temu i dziś trudno go zdobyć, a już na pewno nie za 20 zł.
Powód drugi to "TNoTB" w wersji koncertowej. Choć mam podobnych wersji sporo na bootlegach, to ta jest po prostu profesjonalnie nagrana. Perfekcyjnie wręcz.
Powód trzeci to koncertowe "HBTN". To mój nr 1, jeśli idzie o Maiden, więc każdą kolejną wersję po prostu pochłaniam w ekstazie.
Powód czwarty to klip "TNoTB" z animacjami. Nie mam DVD, więc nie widziałem go dotąd, bo na ofiacjalnym video jest tylko wersja stara, "nieulepszona". Maidenowa wersja "Egzorcysty" - rewelka!
Powód piąty to fragment video koncertu, który jest też na tym krążku w wersji audio. Świetna jakość, profesjonalny montaż, ekspresja, dynamika, po prostu bez zarzutu.
Gorąco polecam. 20 zł. to nie majatek, a za tę kaskę sporo naprawdę sporo pozytywnych doznań.
Powód pierwszy to orginalna wersja "TNoTB". Oczywiście mam cały album, ale jednak orginalny singiel to też coś. A przecież poprzedni singiel pod tym tytułem ukazał się full lat temu i dziś trudno go zdobyć, a już na pewno nie za 20 zł.
Powód drugi to "TNoTB" w wersji koncertowej. Choć mam podobnych wersji sporo na bootlegach, to ta jest po prostu profesjonalnie nagrana. Perfekcyjnie wręcz.
Powód trzeci to koncertowe "HBTN". To mój nr 1, jeśli idzie o Maiden, więc każdą kolejną wersję po prostu pochłaniam w ekstazie.
Powód czwarty to klip "TNoTB" z animacjami. Nie mam DVD, więc nie widziałem go dotąd, bo na ofiacjalnym video jest tylko wersja stara, "nieulepszona". Maidenowa wersja "Egzorcysty" - rewelka!
Powód piąty to fragment video koncertu, który jest też na tym krążku w wersji audio. Świetna jakość, profesjonalny montaż, ekspresja, dynamika, po prostu bez zarzutu.
Gorąco polecam. 20 zł. to nie majatek, a za tę kaskę sporo naprawdę sporo pozytywnych doznań.
wczoraj chcialem byc szczesliwym posiadaczem tego singla ale jak zobaczylenm cene to mnie wgniotlo w podloge w empiku w krakowie!!! cena to < jak okreslil kasjer> JEDYNE 30 zl!!! heh caly album TNOTB kosztuje 35 zl! wyszedlem ze sklepu tak samo szybko jak do niego wszedlem i chyba juz tam nie wroce..
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Niestety trzeba uważać, bo Empik często zawyża ceny.Michcio pisze:wczoraj chcialem byc szczesliwym posiadaczem tego singla ale jak zobaczylenm cene to mnie wgniotlo w podloge w empiku w krakowie!!! cena to < jak okreslil kasjer> JEDYNE 30 zl!!! heh caly album TNOTB kosztuje 35 zl! wyszedlem ze sklepu tak samo szybko jak do niego wszedlem i chyba juz tam nie wroce..
w naszym
MM w krakowie nei maja i powiedzieli ze raczej sie na to nei zanosci.. wiesniaki wredne..
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Podobno w MM w centrum M1 czy czymś takim mają.Michcio pisze:w naszym![]()
MM w krakowie nei maja i powiedzieli ze raczej sie na to nei zanosci.. wiesniaki wredne..
A ja wczoraj po prawie 2 miesiacach czekania dostalem singla TNOTB i RTTH3
Ale nie jestem jakos specjalnie w niebowziety, chociaz nie moge powiedziec tez zlego slowa, jestem poprostu zadowolony