04/03/2006 - Metalmania 2006 - Katowice @ Spodek
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
ropuch
Re: 04/03/2006 - Metalmania 2006 - Katowice @ Spodek
no dobra
w koncu tylko pol roku do wakacji 
No właśnie i tu jest sedno sprawy - należy mu się coś, ale powód jest po prostu żenujący.......Prowincja, zaścianek - te słowa przyszły mi na myśl kiedy przeczytałem tego newsa kilka dni temu....Czaro pisze:to, że proces za koncert Gorgorota jest idiotyczny to fakt, ale pierdel mu się należy, za to jak prowadzi interesy
-
ropuch
no co? polska tolerancja dla innosciArtur pisze:powód jest po prostu żenujący
były bilety....nie bylo to dla nieograniczonej grupy , tylko konkretnych odbiorcow, ktorzy wiedzieli, czego mniej wiecej moga sie oczekiwac
-
Deleted User 1309
Poniekad mozna stwierdzic ze kamerzysci rejestrujacy ten koncert byli tam na siłe .
-
ropuch
to ich praca placa im za to, ze kreca a nie co kreca. a jakby sie uparli mogliby moze znalezc zastepstwo. najlepszy argument: nagie kobiety na krzyzach.....w Finandii do sauny sie chodzi nago i jakos nikt z tego chajii nie robiMareq555 pisze:Poniekad mozna stwierdzic ze kamerzysci rejestrujacy ten koncert byli tam na siłe .
-
Deleted User 1309
Przed podpisaniem kontraktu nie zostali uprzedzeni o tym jak bedzie wygladal ten koncert . Krzyz to pewien symbol , wiec np. kamerzysci mogli odebrac to jako obraze uczuc religijnych.
bywaszropuch pisze:.w Finandii do sauny sie chodzi nago i jakos nikt z tego chajii nie robi
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
ropuch
czcze gadanie katolików. strasznie sie oburzaja na takie sprawy a sami maja gleboko w dupie zasady swojej wiary - jak sobie porownalem siebie do niektorycxh znajomych deklarujacych sie jako katoli i praktykujacych to wyszlo na to ze jestem lepszym katolikiem od nich (chodzi mi o to ze sotosuje sie do wiekszej ilosci przyakazan z dekalogu) mimo, ze nie uwam sie za katolika.Mareq555 pisze:Krzyz to pewien symbol , wiec np. kamerzysci mogli odebrac to jako obraze uczuc religijnych.
no chyba Gorgoroth to nie jest zespol anonimowy i z latwoscia mogli sie dowiedziec (pytajac organizatorow czy chocby przez internet) jaki to bedzie koncert. zreszta to ich robota i chyba w umowie o prace nie maja klauzuli ze nie beda filmowac przedstawien w ktorych chrzescijanstwo nie jest poważaneMareq555 pisze:Przed podpisaniem kontraktu nie zostali uprzedzeni o tym jak bedzie wygladal ten koncert .
-
ropuch
jeszcze nie mialem okazjislayer pisze:bywaszropuch pisze:.w Finandii do sauny sie chodzi nago i jakos nikt z tego chajii nie robi?
-
Deleted User 1309
Generalizujesz .czcze gadanie katolików. strasznie sie oburzaja na takie sprawy a sami maja gleboko w dupie zasady swojej wiary
wyszlo na to ze jestem lepszym katolikiem od nich
Nic tylko pogratulowac , naprawde .
no chyba Gorgoroth to nie jest zespol anonimowy i z latwoscia mogli sie dowiedziec (pytajac organizatorow czy chocby przez internet) jaki to bedzie koncert
Kamerzysci pewnie sa prostymi ludźmi. Z wlasnego doświadczenia wywnioskowali , że jezeli to jest koncert metalowy/rockowy bedzie taki jak kilkanascie czy kilka innych ktore do tej pory nagrywali .
Pierdoly piszesz Ty chyba nigdy nie miales doczynienia ze ,,śliskim" argumentem . Raczej uczucia religijne obejmuja dosyc sprecyzowany ,,obszar" .argument pt. "obraza uczuc religijnych" jest dosyc sliski i duzo by mozna pod niego pociagnac. jakby kazdy sie chcial co chwila odwolywac do obrazy jakiegos rodzaju uczuc to ludie przestaliby chodzic do roboty.
Widzisz widocznie Ci ktorych poruszyla spraw koncertu nie potrafia . A jak Ci bedzie ciezko z tym zyc to masz przeciez do dyspozycji rzecznika praw obywatelskich.Moje uczucia obraza rydzyk i radio ma ryja i jakos z tym zyje
-
ropuch
nie do konca.Mareq555 pisze:Cytat:
czcze gadanie katolików. strasznie sie oburzaja na takie sprawy a sami maja gleboko w dupie zasady swojej wiary
Generalizujesz .
tu jak napisalem wczesniej jakby im zalezalo to by wiedzieli co trzeba.Mareq555 pisze:Cytat:
no chyba Gorgoroth to nie jest zespol anonimowy i z latwoscia mogli sie dowiedziec (pytajac organizatorow czy chocby przez internet) jaki to bedzie koncert
Kamerzysci pewnie sa prostymi ludźmi. Z wlasnego doświadczenia wywnioskowali , że jezeli to jest koncert metalowy/rockowy bedzie taki jak kilkanascie czy kilka innych ktore do tej pory nagrywali .
szkoda.Mareq555 pisze:Cytat:
Moje uczucia obraza rydzyk i radio ma ryja i jakos z tym zyje
Widzisz widocznie Ci ktorych poruszyla spraw koncertu nie potrafia
nie bedzie.Mareq555 pisze:A jak Ci bedzie ciezko z tym zyc to masz przeciez do dyspozycji rzecznika praw obywatelskich.
czy ja wiem czy takie sprecyzowany. byc moze masz racje......ja jednak twierdze, ze pod obraze uczuc religijnych mozna duzo rzecyz podciagnac, a moze jestem tez strasznie ciety na tego typu sprawy prze tzw. moherowe berety. w zasadzie nie jest to teraz takie istotne. jak dla mnie caly ten cyrk wokol Gorgorotha jets bez sensu.Mareq555 pisze:Cytat:
argument pt. "obraza uczuc religijnych" jest dosyc sliski i duzo by mozna pod niego pociagnac. jakby kazdy sie chcial co chwila odwolywac do obrazy jakiegos rodzaju uczuc to ludie przestaliby chodzic do roboty.
Pierdoly piszesz Ty chyba nigdy nie miales doczynienia ze ,,śliskim" argumentem . Raczej uczucia religijne obejmuja dosyc sprecyzowany ,,obszar" .
do finlandii mozemy,ale do sauny wejdziemy osobnoropuch pisze: ale jak wybierzesz sie ze mna to zaczne bywac
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
ropuch
dobra. Ty wejdziesz z grupą starszych pasów, a ja z grupą starannie wyselekcjonowanych pań. To chyba uczciwy układslayer pisze:do finlandii mozemy,ale do sauny wejdziemy osobnoropuch pisze: ale jak wybierzesz sie ze mna to zaczne bywac
no czad :/ ktos za nich ? :/
-
szatanista
- -#Long distance runner

po cichu licze na Sorcerer ;p
- Metalophil
- -#Moonchild

a ja że Saxon/Running Wild albo Aria
-