Ta 'sfastyke' to akurat widzialem. W momencie gdy pokazuje swoj 'backstage pass' (chyba...o ile dobrze pamietam) to jest tam ten orzel/wrona niemiecki/a i jest ta 'sfasta'...vBrand pisze:Tez gdzieś słyszałem, ze Axl to nazista, podobno w teledysku Paradise city pokazywał sfastykę, ale ja się jej nie doszukałemArtur pisze:Super, tylko drogi Razor Eaterze masz dowody na potwierdzenie tej informacji?? Bo jakoś wszyscy zawsze mówią, a dowodów ni ma
15/06/2006 - Guns'N'Roses - Warszawa @ Stadion Legii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Żołnierz Północy
- -#Prodigal son

Re: 15/06/2006 - Guns'N'Roses - Warszawa @ Stadion Legii
Żelazny pisze:Czekamy na ochrzan od Bizona![]()
Bizon dokladnie w tym temacie kilkadziesiat postow wczesniej pisze:boze myslalem ze pieprzenie o tym, ze axl nienawidzi polakow i zydow to domena nastolatkow z onetu napinajacych sie w necie... ludzie czy do niektorych nigdy nie dotrze, ze nie ma absolutnie zadnego dowodu na to, ze on to powiedzial?byl koncert w izraelu ? byl... slyszeliscie na wlasne uszy, zeby to powiedzial? nie slyszeliscie, bo nikt tego nie slyszal.. kazdy kto twierdzil inaczej, jak sie go zapytac gdzie slyszal, to podoawal jakies zrodlo, a potem si z tego wycofywal i w koncu przyznawal, ze powiedzial mu tak kolega/starszy brat/sasiadka/ksiadz proboszcz/whoever... najczestsze "zrodla" tej wiadomosci:
- koncert w pradze - byli tam moi znajomi, mnostwo fanow z polski ma ten koncert... nic takiego nie slychac...
- koncert chyba w amsterdamie - sa ludzie, ktorzy maja ten koncert, oczywiscie nic nie slychac
- koncert w rzymie - tez znam takich, ktorzy go maja.. zgadnijcie czy cos slychac...![]()
- ostatnio ktos rzucil konkretna date z chicago tribue.. oczywiscie po sprawdzeniu archiwum okazalo sie to bullshitem
- niektorzy gwiazdorzy podaja text piosenki 'one in a million' .. tylko, ze tam jest "police and niggers", a nie jak podaja "polish and niggers"... a zreszta samo polish and niggers nie ma sensu z gramatycznego punktu widzenia, bo w tak skonstruowanym zdaniu musialoby byc "poles and niggers".. polish jako okreslenie narodowosci moze byc tylko w zdaniu typu "i'm polish" - jestem polakiem, ale nigdy w zdaniu "polish and ktostam" jako "polacy i ktostam"...
texty o spaleniu polskiej flagi na scenie w pradze sa tak zalosne, ze nawet nie skomentuje...
a najlepsze jest to, ze nikt poza polska o tym texcie rzekomym nie slyszal i jak sie zapytacie na zagranicznym forum o to, to was wysmieja i kaza puknac sie w leb...
i tyle... nie mam juz sily za kazdym razem zaprzeczac tej wybitnie debilnej plotce...
"everybody lies"
Wczoraj w NYC odbył sie pierwszy koncert GnR na tegorocznej trasie. Ponizej set dla ciekawskich:
1.Welcome to The Jungle
2.It's So Easy
3.Mr.Brownstone
4.Better
5.Sweet Child O' Mine
6.Knockin' On Heavens Door
7.Madagascar
8.Band Introductions
9.You Could Be Mine
10.The Blues
11.Out Ta Get Me
12.Bumblefoot Solo
13.Piano Solo
14.November Rain
15.My Michelle [feat. Sebastian bach]
16.Chinese Democracy
17.TWAT
18.Patience
19.I.R.S.
20.Bumble Foot 2nd Solo
21.Nightrain
22.Robin Solo
23.Paradise City
1.Welcome to The Jungle
2.It's So Easy
3.Mr.Brownstone
4.Better
5.Sweet Child O' Mine
6.Knockin' On Heavens Door
7.Madagascar
8.Band Introductions
9.You Could Be Mine
10.The Blues
11.Out Ta Get Me
12.Bumblefoot Solo
13.Piano Solo
14.November Rain
15.My Michelle [feat. Sebastian bach]
16.Chinese Democracy
17.TWAT
18.Patience
19.I.R.S.
20.Bumble Foot 2nd Solo
21.Nightrain
22.Robin Solo
23.Paradise City
nowym gitarnikiem okazal sie byc niejaki ron thal aka 'bumblefoot'... buckethead... bumblefoot... nastepny pewnie bedzie beetlejuice
sa juz w necie fotki.. axl wreszcie wyglada prawie jak czlowiek.. jeansy, rozpinana koszula i skora zamiast dreasow i footbolowych koszulek w rozmiarze xxxxxl
tylko te warkoczyki mu zostaly heh... podobno w formie niezlej jest... ale sie okaze, jak beda booty w necie 
"everybody lies"
Te 4 gigi w NY to tak zwane "warm up gigs", więc sądze że setlista będzie się znacznie zmieniać. Zagrali bardzo dużo kawałków z Appetite ale bez tego najlepszego - Rocket Queen, co trochę dziwi. Poza tym nie wyobrażam sobie koncertu Gunsów bez Don't Cry, a i jeszcze po cichu liczę na Estranged lub Coma
P.S. Mogła by ich supportować Coma i Axl zaprosił by Roguca na scene i razem zaśpiewali Come
Bizon pokaż fotke, chce zobaczyć Axla
P.S. Mogła by ich supportować Coma i Axl zaprosił by Roguca na scene i razem zaśpiewali Come
Bizon pokaż fotke, chce zobaczyć Axla
Coma by się w sumie na support nadawała...do koncertu miesiac a my wciąz nie wiemy kto bedzie grał przed G n'R
Co do setu to kapitalny, ale ja bym dodał właśnie Estranged:)
Co do setu to kapitalny, ale ja bym dodał właśnie Estranged:)
na estranged panowie nie liczcie.. na come tez nie
axl i jego zespol graja mniej wiecej to samo co 4-5 lat temu, czyli kawalki z appetite + te z UYI, ktore powstaly jeszcze za czasow AFD albo i wczesniej, jak you could be mine czy november rain... dlatego jest niewielka szansa na don't cry, bo to w koncu pierwszy kawalek gunsow, tylko, ze nawet ci prawdziwi gunsi w 1993 roku rzadko go grali...
fotki --> http://www.brooklynvegan.com/archives/2 ... es_ha.html na razie samego axla.. mam nadzieje, ze bedzie pozniej wiecej fotek jego cyrkowcow
fotki --> http://www.brooklynvegan.com/archives/2 ... es_ha.html na razie samego axla.. mam nadzieje, ze bedzie pozniej wiecej fotek jego cyrkowcow
"everybody lies"
tak tak takPink pisze:Co do setu to kapitalny, ale ja bym dodał właśnie Estranged:)
Kto tu w ogóle jedzie na ten koncert? Kurde znowu tak daleko. Nie jedzie nikt z małopolski?
lejdis and genitalias! podczas wczorajszego koncertu axl i jego zespol zagrali miedzy innymi think about you, co jest zajebista wiadomoscia i co sprawia, ze graja juz chyba cale afd heheh... ale co wazniejsze.. w trzech kawalkach, w tym tez wlasnie w TAY wystapil z nimi nikt inny jak sam izzy stradlin
co sprawia, ze na scenie bylo juz 2 prawdziwych gunnerow hehe.. jeszcze ze 3 i zaczalbym na ten zespol mowic guns n' roses chyba hehehe
"everybody lies"
Na supporcie Oddział zamknięty
ma byc jeszcze jeden zespół, ale grać ma on jako pierwszy, wiec nikogo z zagranicy bym sie niespodziewał
ma byc jeszcze jeden zespół, ale grać ma on jako pierwszy, wiec nikogo z zagranicy bym sie niespodziewał
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No comment.
A tu taka ciekawostka:
GUNS N' ROSES Play Surprise Acoustic Gig In New York City - May 19, 2006
A tu taka ciekawostka:
GUNS N' ROSES Play Surprise Acoustic Gig In New York City - May 19, 2006
Eeeeee.... co za ściema :/ dla mnie to jest po prostu śmieszne, na drugi support musi być wybrany jakiś porządny zespół np. Coma.Pink pisze:Na supporcie Oddział zamknięty![]()
ale Coma wogóle tam nie pasuje,oni dobrze dają support, kapele podobną stylistycznie, Coma została by wygwizdana ,bo to zupełnie inny rodzaj rocka, Coma i G'n'R to poprostu dwa różne światy, a OZ pasuje jak ulał, bo też gra takiego hard-roczka,poza tym zespół wśród wielu ludzi kultowyWojtek pisze:Eeeeee.... co za ściema :/ dla mnie to jest po prostu śmieszne, na drugi support musi być wybrany jakiś porządny zespół np. Coma.Pink pisze:Na supporcie Oddział zamknięty![]()
hard-roczek? z tego co słyszałem to OZ to taki lajtowy rock jak lady pank więc hmmm Coma trochę bardziej by pasowałaThunderBird pisze:ale Coma wogóle tam nie pasuje,oni dobrze dają support, kapele podobną stylistycznie, Coma została by wygwizdana ,bo to zupełnie inny rodzaj rocka, Coma i G'n'R to poprostu dwa różne światy, a OZ pasuje jak ulał, bo też gra takiego hard-roczka,poza tym zespół wśród wielu ludzi kultowyWojtek pisze:Eeeeee.... co za ściema :/ dla mnie to jest po prostu śmieszne, na drugi support musi być wybrany jakiś porządny zespół np. Coma.Pink pisze:Na supporcie Oddział zamknięty![]()
nie dobijajacie mnie z ta coma... polowa publiki by sie pociela w trakcie ich setu... ja sie bardzo ciesze, ze oddzial bedzie... podobno graja sporo kawalkow z czasow z wajkiem a 'bezsennosc' z nim to jedna z najlepszych plyt polskich jakie slyszalem... oddzial bedzie gral jako drugi, wiec na pewno pierwsza kapela bedzie grala krocej wiec stawiam na jakis mlody zespol.. chainsaw? byloby milo, ale to chyba jednak nie ten klimat troche... moze harlem... grali na legii 2 lata temu na purplach, byloby ciekawe gdyby znowu tam zagrali jako pierwszy zespol...
"everybody lies"
POdczas tamtego koncertu DP był też Pan który wychodził na scenę między zespołami i rzucał hasłami typu: "Noga z gazu - mniej urazu", albo "Jeśli piłeś z buteleczki - zamien kółka na trampeczki"
Moze on wystapi
Moze on wystapi
pamietam tego jelopa.. jesli on by wyszedl na scene to osobiscie sie na ta scene wedre i wsadze mu te jego trampeczki w odbycik... 
"everybody lies"
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

ROTFL! Niezłe to było!Pink pisze:POdczas tamtego koncertu DP był też Pan który wychodził na scenę między zespołami i rzucał hasłami typu: "Noga z gazu - mniej urazu", albo "Jeśli piłeś z buteleczki - zamien kółka na trampeczki"![]()
Moze on wystapi
Koncerty Guns n' Roses omijam z daleka.