15/06/2006 - Guns'N'Roses - Warszawa @ Stadion Legii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
15/06/2006 - Guns'N'Roses - Warszawa @ Stadion Legii
Za cgm.pl :
Guns'N'Roses W Polsce!!!
Mariusz Owczarek, 2006.03.01
Jako pierwsi w Polsce możemy Wam potwierdzić ze stuprocentową pewnością: zespół zagra 15 czerwca na stadionie Legii
Ceny biletów: 110 PLN - płyta, 220 PLN - trybuna kryta, 330 - sektor VIP
Wokalista Guns n' Roses, Axl Rose powiedział: "Wielka Brytania oraz Europa zawsze były dla mnie wyjątkowymi miejscami. Po naszych ostatnich koncertach tam, z niecierpliwością oczekujemy na powrót przed tak wspaniałą widownię. To dla mnie honor i przywilej, na który wszyscy pracujemy. Cieszymy się na spotkanie z wami tego lata!"
Guns 'N' Roses wybierają się do Europy na dłużej. Gunsi mają zagrać na Download Festival (9-11 czerwca w Castle Donington, w Leicestershire), gdzie pojawią się również Metallica, The Prodigy, Korn, Deftones, Clutch, Trivium, Bullet For My Valentine.
G'N'R wystąpią także ostatniego dnia włoskiego festiwalu Gods Of Metal, który odbędzie się 1-4 czerwca w Idroscalo, w Mediolanie. We Włoszech zagrają też: Korn, Whitesnake, Deftones, Angra, Benedictum, Crucified Barbara, Dimmu Borgir, Gamma Ray, Motörhead, Nevermore, Opeth, Sonata Arctica, Stratovarius, Testament, Vision Divine. Zespół Axla Rose'a ma pojawić się również na wielkich europejskich festiwalach: Rock am Ring w Niemczech, Rock In Rio-Lisboa w Portugalii oraz Nova Rock w Austrii.
Nowy album zespołu jest zapowiadany od kilku lat. Kiedy ukaże się "Chinese Democracy"? Na to pytanie wciąż nie znamy odpowiedzi.
Guns'N'Roses tworzą obecnie:
Axl Rose - wokal, klawisze
Robin Finck - gitara
Richard Fortus - gitara
Thomas Eugene Stinson - bas
Koncert organizuje agencja Odyssey.
Codzienna Gazeta Muzyczna www.cgm.pl jest patronem medialnym wydarzenia.
Guns'N'Roses W Polsce!!!
Mariusz Owczarek, 2006.03.01
Jako pierwsi w Polsce możemy Wam potwierdzić ze stuprocentową pewnością: zespół zagra 15 czerwca na stadionie Legii
Ceny biletów: 110 PLN - płyta, 220 PLN - trybuna kryta, 330 - sektor VIP
Wokalista Guns n' Roses, Axl Rose powiedział: "Wielka Brytania oraz Europa zawsze były dla mnie wyjątkowymi miejscami. Po naszych ostatnich koncertach tam, z niecierpliwością oczekujemy na powrót przed tak wspaniałą widownię. To dla mnie honor i przywilej, na który wszyscy pracujemy. Cieszymy się na spotkanie z wami tego lata!"
Guns 'N' Roses wybierają się do Europy na dłużej. Gunsi mają zagrać na Download Festival (9-11 czerwca w Castle Donington, w Leicestershire), gdzie pojawią się również Metallica, The Prodigy, Korn, Deftones, Clutch, Trivium, Bullet For My Valentine.
G'N'R wystąpią także ostatniego dnia włoskiego festiwalu Gods Of Metal, który odbędzie się 1-4 czerwca w Idroscalo, w Mediolanie. We Włoszech zagrają też: Korn, Whitesnake, Deftones, Angra, Benedictum, Crucified Barbara, Dimmu Borgir, Gamma Ray, Motörhead, Nevermore, Opeth, Sonata Arctica, Stratovarius, Testament, Vision Divine. Zespół Axla Rose'a ma pojawić się również na wielkich europejskich festiwalach: Rock am Ring w Niemczech, Rock In Rio-Lisboa w Portugalii oraz Nova Rock w Austrii.
Nowy album zespołu jest zapowiadany od kilku lat. Kiedy ukaże się "Chinese Democracy"? Na to pytanie wciąż nie znamy odpowiedzi.
Guns'N'Roses tworzą obecnie:
Axl Rose - wokal, klawisze
Robin Finck - gitara
Richard Fortus - gitara
Thomas Eugene Stinson - bas
Koncert organizuje agencja Odyssey.
Codzienna Gazeta Muzyczna www.cgm.pl jest patronem medialnym wydarzenia.
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Re: 15/06/2006 - Guns'N'Roses - Warszawa @ Stadion Legii
Mam zamiar sie wybrac, choc szkoda, ze bez "trojki" z Velvetow, ale moze zrobia jeszcze wielkie reunion do tego czasu :rocx
Wątpię, żeby zorganizowanie tego koncertu na Legii było dobrym pomysłem. Dla mnie to jest występ Axl'a i kilku panów (nie umniejszając nic ich umiejętnościom). Podejrzewam, że wielu też tak do tego podejdzie i sobie odpuści. Ale to problem Odyssey'a.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Może się wybiorę...
Odyssey samo kopie sobie grób. Teraz wiele osób będzie miało do wyboru koncerty Depeche Mode, Gunsów i Stonesów. Na frekwencji może ucierpieć zwłaszcza ten ostatni...
Odyssey samo kopie sobie grób. Teraz wiele osób będzie miało do wyboru koncerty Depeche Mode, Gunsów i Stonesów. Na frekwencji może ucierpieć zwłaszcza ten ostatni...
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Tak samo...WICKER MAN pisze:Może się wybiorę...
to wszystko zależy od supportu... bo jak by sie tak zdażyło że Deftones to nie mam pytań i jade na bank...
ale raczej bardziej realne jest dla mnie teraz pojechanie na Red Hotów do Pragi... poza tym mam bliżej do Pragi
no i nie lubie warszawwy

Mam gdzieś że został tylko Axl. To jeden z zespołów od którego rozpoczeła sie moja fascynacja muzyka i za cholerę nie opuszćze tego koncertu.
Wow, a to szok! A w Pradze też będą? Też bym tam wolała.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Odyssey organizuje teraz wyjątkowo dużo koncertów w Warszawie... Z tym, że naprawdę chyba się przeliczą, bo 3 duże gigi w stolicy w przeciągu 10 dni to za dużo. Obawiam się, że frekwencja na wszystkich koncertach nie dopisze... Zwłaszcza tyczy się to Stonesów gdzie spodziewano się min. 100.000 osób, a na razie poszło ok. 30.000 biletów...
-
Deleted User 357
Zrobili by to w Chorzowie to bym może pod stadion wpadł,tak to mi sie nie chce jechać;]
Koncert Stonesów napewno ucierpi na tym frekwencyjnie...ale o samą liczbe osób na GnR bym sie niemartwił:)
a nie wiem ale jeżeli sugerujesz się moją wypowiedzią to mi chodziło o koncert red hot chili peppers w pradze, choc gunsi zapewne też tam zagrająAndzia pisze:Wow, a to szok! A w Pradze też będą? Też bym tam wolała.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W ogóle koncert Stonesów może okazać się totalną klapą (zresztą nie tylko u nas - jest to najgorzej sprzedająca się europejska trasa zespołu w historii)... Ceny biletów są jednak trochę za wysokie, a wielu starszych fanów odstrasza lokalizacja - nie chciałoby im się stać kilka godzin w pyle i kurzu na płycie lotniska. A bilety na sektory są w astronomicznych cenach.Pink pisze:Koncert Stonesów napewno ucierpi na tym frekwencyjnie...ale o samą liczbe osób na GnR bym sie niemartwił:)
Ale wracając do Gunsów - klapa to raczej nie będzie (bilety są względnie tanie), ale też wątpię, aby stadion był pełny. Obstawiam max. ze 20.000 osób.
O w morde
:D:D co za wiadomość :rocx Jade na 100%. W życiu bym się nie spodziewał że zobacze na żywo Axla śpiewającego Welcome To The Jungle. Zapowiada się koncert roku
tia
ale i tak narazie nr. 1 niech pozostanie Tool :]
ale i tak narazie nr. 1 niech pozostanie Tool :]
Jazz is not dead, it just smells funny.
Będe na bank. :solo To, że kudłatego (Slasha) nie będzie to mi nie robi, i tak nigdy nie widać mu twarzy więc łatwo można go zastąpić. 
co to za GnR bez Slasha?? 
ale widac mu klatke piersiowa... prawda Kea? :>Wiśnia pisze: i tak nigdy nie widać mu twarzy więc łatwo można go zastąpić.
Jazz is not dead, it just smells funny.
prawda <ślini się>