Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
okładka Eyes of...maxi singla będzie tak wyglądała

No nieźle wygląda, a wiadomo już coś o teledysku?
-
Stormshield
- -#Moonchild

Taka sobie
Hehe też jestem ciekaw czy będzie teledysk (a jeśli to jaki).
Stormshield pisze:Taka sobieHehe też jestem ciekaw czy będzie teledysk (a jeśli to jaki).
1.Eyes Of The Insane
2.Cult
(Live Version)
3.Reborn
(Live New York 1986) (Video) wygląda ,iż nie będzie teledysku Eyes Of The Insane-szkoda bo tak obiecywali
Czemu ma nie być? To że nie dodali go na singla nie znaczy że w ogóle go nie będzie. Panowie mówili że zaczęli już pracę nad nim, więc coś powinno się ukazać. Mam taką nadzieję.Premus pisze:wygląda ,iż nie będzie teledysku Eyes Of The Insane-szkoda bo tak obiecywali
Chodziło mi ,że na tym singlu nie będzie- bardzo by pasowałM@ti pisze:Czemu ma nie być? To że nie dodali go na singla nie znaczy że w ogóle go nie będzie. Panowie mówili że zaczęli już pracę nad nim, więc coś powinno się ukazać. Mam taką nadzieję.Premus pisze:wygląda ,iż nie będzie teledysku Eyes Of The Insane-szkoda bo tak obiecywali
No tez myslalem,ze bedzie... tak to nie kupuje, bo z dupy troche material szkoda kasy, bo Cult live gdzies na hdd mam ;]
Jazz is not dead, it just smells funny.
A to zwracam honor.Premus pisze:Chodziło mi ,że na tym singlu nie będzie- bardzo by pasował
Na oficjalnej Slayera jest video 3 kawałków live w tym Cult.slayer pisze:bo Cult live gdzies na hdd mam ;]
kolejny argumentM@ti pisze:Na oficjalnej Slayera jest video 3 kawałków live w tym Cult.
Właśnie, więc pomyślmy po polsku, po co kupować coś co można dostać za darmo i to legalnie? 
-
Stormshield
- -#Moonchild

Hehe, dokładnie. A to video z '86 to pewnie na youtube będzieM@ti pisze:Właśnie, więc pomyślmy po polsku, po co kupować coś co można dostać za darmo i to legalnie?
Nawet nie o to chodzi. Nie jestem takim bogaczem kurcze, ktory sobie na takie kolekcjonerskie wydawnictwa moze lekko pozwolic, wole przeznaczyc te pieniadze na jakis wiekszy nabytek , bardziej wymarzony :]
-
Stormshield
- -#Moonchild

Hehe dołożysz jeszcze raz tyle ile cię wyniesie ten singiel (może nawet mniej) i już masz jakąś porządną płytkę, a radocha znacznie większa
Dokladnie, a singiel kupie jak bede przerazliwie bogaty 
-
Stormshield
- -#Moonchild

...to będę kupował tyle albumów, że o tym singlu zapomnęslayer pisze:jak bede przerazliwie bogaty...
Ale obowiązkowo wszystkie płytki Slayera musza być
Już może jest.Stormshield pisze:A to video z '86 to pewnie na youtube będzie
A i pożytek większy.Stormshield pisze:Hehe dołożysz jeszcze raz tyle ile cię wyniesie ten singiel (może nawet mniej) i już masz jakąś porządną płytkę, a radocha znacznie większa
Ale tak aż obrzydliwie bogaty?slayer pisze:a singiel kupie jak bede przerazliwie bogaty
tak,ze az bedzie mi zle z tymM@ti pisze:Ale tak aż obrzydliwie bogaty?
A to jak już będzie bardzo źle to wspomnisz na biednego M@tiego i kupisz mu całą dyskografię. (prawie całą)slayer pisze:tak,ze az bedzie mi zle z tym