Z Gilmourem to była jasna sprawa bo miasto było współorganizatorem. A to, że bilety się rozeszły w jeden dzień to co zrobisz...Niekoniecznie. Po akcji z Gilmourem też widniał u nich taki komunikat, a później g dorzucili.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Z Gilmourem to była jasna sprawa bo miasto było współorganizatorem. A to, że bilety się rozeszły w jeden dzień to co zrobisz...Niekoniecznie. Po akcji z Gilmourem też widniał u nich taki komunikat, a później g dorzucili.
ja oglądam Koronę KrólówNo przecież to fajna zabawa jest![]()
![]()
Wypadło mu z glowy żeby kupić biletNo to nieźle... wypadło mi z głowy żeby kupić bilet i teraz dupa.
yyyy okej.Wypadło mu z glowy żeby kupić biletHahaha
Wiesz albo się chce iść na koncert i kupujesz bilet, a skoro wypadło ci z głowy to najwidoczniej nie zależało ci aż tak bardzo wiec mała strata
Właśnie powinni dodać, żeby się odkuć. Nie oszukujmy się, ale Ozzy i GNR się nie sprzedadzą, ceny zrobiły swoje, a kto miał kupić bilet to już to zrobił. Myślę, że z dobrym supportem na drugi gig poszłoby nawet 14000-15000 biletów. Na początku mogliby uruchomić płytę i dolne trybuny, a później dodać górne w cenie np. 199 zł.Z mojego źródła doszły do mnie głosy, iż LN bardzo poważnie rozważa dodanie kolejnej daty. Mówię bez ściemy. Tak, jak mówiłem, że kończą się bilety i na płytę b.mało ich pozostało, tak jest i teraz. Szkopuł jest jeden - słaba sprzedaż G'NR i Ozza, dodatkowy event z IM + b.dobry support by to fiasko jeszcze bardziej pogłębił, koncerty już zaczęły się kanibalizować - idiotyczny rozkład i skupienie wszystkiego niemal w jednej lokalizacji - zbiera smutne żniwo porażki. 28 VII na ten moment jest możliwy, nawet gdyby pojemność Tauron ograniczono do 10k.

To, że Ozzy się nie sprzedaje (a jest w Pradze dużo taniej) to mnie nie dziwi... Ale Gunsi są tańsi tylko w Estonii więc nie kumam czemu nie idzie, tym bardziej, że są chodliwym towaremZ mojego źródła doszły do mnie głosy, iż LN bardzo poważnie rozważa dodanie kolejnej daty. Mówię bez ściemy. Tak, jak mówiłem, że kończą się bilety i na płytę b.mało ich pozostało, tak jest i teraz. Szkopuł jest jeden - słaba sprzedaż G'NR i Ozza, dodatkowy event z IM + b.dobry support by to fiasko jeszcze bardziej pogłębił, koncerty już zaczęły się kanibalizować - idiotyczny rozkład i skupienie wszystkiego niemal w jednej lokalizacji - zbiera smutne żniwo porażki. 28 VII na ten moment jest możliwy, nawet gdyby pojemność Tauron ograniczono do 10k.

Gunsi dopiero co grali w Gdańsku stadionowy koncert, kto miał być to był.To, że Ozzy się nie sprzedaje (a jest w Pradze dużo taniej) to mnie nie dziwi... Ale Gunsi są tańsi tylko w Estonii więc nie kumam czemu nie idzie, tym bardziej, że są chodliwym towaremZ mojego źródła doszły do mnie głosy, iż LN bardzo poważnie rozważa dodanie kolejnej daty. Mówię bez ściemy. Tak, jak mówiłem, że kończą się bilety i na płytę b.mało ich pozostało, tak jest i teraz. Szkopuł jest jeden - słaba sprzedaż G'NR i Ozza, dodatkowy event z IM + b.dobry support by to fiasko jeszcze bardziej pogłębił, koncerty już zaczęły się kanibalizować - idiotyczny rozkład i skupienie wszystkiego niemal w jednej lokalizacji - zbiera smutne żniwo porażki. 28 VII na ten moment jest możliwy, nawet gdyby pojemność Tauron ograniczono do 10k.

Gunsi nie idą (tak dobrze) z prostej przyczyny - w zeszłym roku był pierwszy koncert w PL po powrocie Slasha i Duffa. Był więc niesamowity popyt, wszyscy chcieli zobaczyć G'n'R w takim składzie (wielu osobom z pewnością przez myśl przeszło to, że może być to pierwsza i jedyna okazja - w końcu z Axlem nigdy nic nie wiadomo). Teraz się okazało, że jednak hajs się zgadza i panowie chętnie będą jeszcze koncertować.To, że Ozzy się nie sprzedaje (a jest w Pradze dużo taniej) to mnie nie dziwi... Ale Gunsi są tańsi tylko w Estonii więc nie kumam czemu nie idzie, tym bardziej, że są chodliwym towarem

No, dokładnie, to jeszcze jedno potwierdzenie, że ten drugi koncert był/jest na serio brany pod uwagę.Takie coś na Spotify
Screenshot_20180107-125611.png

Wróć do „Legacy Of The Beast World Tour 2018 - 2022”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość