Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
brzydka ta okladka.. a tomek to juz jednak stary dziad 
na tej okladce wyglada jak Saddam Husein z dlugimi wlosami
ale fakt, na dvd z Rock am ring tez juz widac ze sie starzeje..
już nie mam tu najwięcej postów

I po tej operacji głos jakiś taki nie ten. Ale widziałem kilka kawałków zarejestrowanych z trasy po Europie i już jest nieźle. I mógłby tę brodę zgolić, jak dawniej.
Na Christ Illusion był w wyśmienitej formie, czego nie można powiedzieć o reszcie zespołu.
Ale na trasie CI, czy na samej płycie? Na płycie dla mnie tylko bębny mogły by lepiej brzmieć.herki pisze:Na Christ Illusion był w wyśmienitej formie, czego nie można powiedzieć o reszcie zespołu.
M@ti pisze:Na płycie dla mnie tylko bębny mogły by lepiej brzmieć.

Napisał o brzmieniu a nie o graniu.
Na płycie, z trasy nic nie słyszałem.M@ti pisze:Ale na trasie CI, czy na samej płycie? Na płycie dla mnie tylko bębny mogły by lepiej brzmieć.herki pisze:Na Christ Illusion był w wyśmienitej formie, czego nie można powiedzieć o reszcie zespołu.
Szajba pisze:Lombardo ponizej pewnego, wysokiego, poziomu nie schodzi
Właśnie, Dave cały czas trzyma bardzo wysoki poziom, ale bębny mogłyby być lepiej słyszalne i wyeksponowane. A przecież brzmienie perkusji w Slayerze zawsze odgrywało znaczącą rolę.herki pisze:Napisał o brzmieniu a nie o graniu.
Ogólnie brzmienie płyty jest IMO bardzo dobre (widać kto się tym zajął), mnie oprócz bębnów nic nie przeszkadza.herki pisze:Na płycie, z trasy nic nie słyszałem.
Brzmienie brzmieniem, ale chodzi mi o to że Tom na płycie jest w świetnej formieM@ti pisze:Ogólnie brzmienie płyty jest IMO bardzo dobre (widać kto się tym zajął), mnie oprócz bębnów nic nie przeszkadza.herki pisze:Na płycie, z trasy nic nie słyszałem.
A no to też.herki pisze:Brzmienie brzmieniem, ale chodzi mi o to że Tom na płycie jest w świetnej formie
http://www.fan.pl/shopping/pe.php?id=10 ... rt=1056421 przerylem internet i chyba to bedzie koncert z zeszłorocznej trasy nic wiecej nie znalazłem
Widziałem ostatnio w Media Markt płytki Slejera po 39zł. Chyba coś drgnęło z cenami.
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

-
Stormshield
- -#Moonchild

Nic mi o tym nie wiadomo.Cygan pisze:Mam pytanie : slayer scoverowal Hand of Doom ?
Trza kupować.Ximinez pisze:Widziałem ostatnio w Media Markt płytki Slejera po 39zł.
a wczesniej wytrwac sobie zyly zeby miec na to kaseStormshield pisze:Trza kupować.

-
Stormshield
- -#Moonchild

Wytrwać sobie żyły?Szajba pisze: a wczesniej wytrwac sobie zyly zeby miec na to kase
specjalistów ściągaj swoich
-
Stormshield
- -#Moonchild

Tutaj chyba nawet oni nie pomogą - to jest Szajba 
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

-
Stormshield