Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
No i LOG.
Może i jest, Tokio Hotel też jest na fali, i ?sobota pisze:ho ho ho, uważaj sobie, bo Mastodon to kapela zacna jest i aż dziwne że nie oni zgarnęli tą nagrodę. na fali w końcu są.
Nie ważne jak dobry byłby Mastodon imho nagroda jak najbardziej Slayerowi się należała
I zgarnia nagrodyBeBe pisze:Może i jest, Tokio Hotel też jest na fali, i ?
A Mastodon zjada Salyera na śniadanie, ot co.
Wyjdź, może cię nie ukamienująA Mastodon zjada Salyera na śniadanie, ot co.
ja tam sie fanów slejera nie boję

SOAD też tak mówili, a teraz się boją spojrzeć na Polskę na mapie.sobota pisze:ja tam sie fanów slejera nie boję![]()
herki :laugh miszczherki pisze:SOAD też tak mówili, a teraz się boją spojrzeć na Polskę na mapie.
już nie mam tu najwięcej postów

Bo też jestem fanem Slayera :>
Swoją drogą chętnie bym zobaczył na żywo powtórkę Combat Tour z 1985 - Exodus, Slayer i VENOM. Błeee czemu takie gówno ze mnie.
Swoją drogą chętnie bym zobaczył na żywo powtórkę Combat Tour z 1985 - Exodus, Slayer i VENOM. Błeee czemu takie gówno ze mnie.
...1994 kiedy to z mordulcem bylo machine head.................herki pisze:Swoją drogą chętnie bym zobaczył na żywo powtórkę z
Ale Venom to nie to samo co Machine Head.
Swoją drogą Machine Head to Ci od Orgasmatron?
Swoją drogą Machine Head to Ci od Orgasmatron?
no nie ...mh lepszeAle Venom to nie to samo co Machine Head.
wyjdz... sepa ten cover akurat robilaSwoją drogą Machine Head to Ci od Orgasmatron?
Lol. To było akurat a propo mylenia Machine Heada z Motorheadem. Tak mi się przypomniało ;]S1MON pisze:wyjdz... sepa ten cover akurat robilaSwoją drogą Machine Head to Ci od Orgasmatron?
Jakby przy przyznawaniu tych nagród kierowali się też teledyskami, to Slayer napewno by nic nie dostał. Ale należy sie im
mam to na cd, miazga jest, szczegolnie, ze tam wywiad z Jadem sie pojawia - chleja łiskacza, niesamowity klimatherki pisze:na żywo powtórkę Combat Tour z 1985 - Exodus, Slayer i VENOM. Błeee czemu takie gówno ze mnie.
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Taa Ultimate Revenge For Disco wymiata 
No niewiem, jeden z najbardziej oryginalnych teledysków w ostatnim czasie.Jakby przy przyznawaniu tych nagród kierowali się też teledyskami, to Slayer napewno by nic nie dostał.
Tyż to mam na VCD, ale widziałem parę razy na allegro na DVD. Miszczowski materiał, jak oni wszyscy wtedy wyglądali \m/slayer pisze:mam to na cd, miazga jest, szczegolnie, ze tam wywiad z Jadem sie pojawia - chleja łiskacza, niesamowity klimatherki pisze:na żywo powtórkę Combat Tour z 1985 - Exodus, Slayer i VENOM. Błeee czemu takie gówno ze mnie.
Jihad? To chyba jeden z najnudniejszych teledysków w ostatnim czasie.M@ti pisze:No niewiem, jeden z najbardziej oryginalnych teledysków w ostatnim czasie.Jakby przy przyznawaniu tych nagród kierowali się też teledyskami, to Slayer napewno by nic nie dostał.
najnudniejszy, nie 'jeden z..'
Eyes of the insane ;] Dla mnie dobry teledysk, nawet bardzo.herki pisze:Jihad?
Aj pomyliło mi się. Kiepski jest jak i cała płyta. Nudny jak i cała płyta ;]M@ti pisze:Eyes of the insane ;] Dla mnie dobry teledysk, nawet bardzo.herki pisze:Jihad?