Gadżety
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Gadżety
No to ja koniecznie muszę je mieć! Od razu szukam heh! Skarpetki wymiatają...!!!!!!!!!!!!!! No i bokserki!
Weźcie mnie na rzeź...
Były na DOD TourEducated Fool pisze:Ja mam tylko koszulki i naszywke z Mystica we Wrocławiu..A czy prawdą jest, ze są dostępne stringi Iron Maiden??bo gdzies tak slyszalem
komercha...
no nie wiem czy te gadżety to taka fajna sprawa..... Widziałem w jakimś sklepie online specjalne wydanie No More Lies które zawiera Paschendale w wykonaniu z orkiestrą, journeymana w wersji elektrycznej, zwykłe No More Lies i teledysk tego utworu... aha jest tam jeszcze jakaś wkładka bodajże 10 stroniczek i taka opaska na rękę z napisem Iron Maiden. Calość kosztuje 80zł!!! Czy to nie ździerstwo???
ale do koszulek nic nie mam tylko trochę mnie to denerwuje bo chętnie bym posłuchał Paschendale z orkiestrą...
ale do koszulek nic nie mam tylko trochę mnie to denerwuje bo chętnie bym posłuchał Paschendale z orkiestrą...
A można było to kupić za 20zł... 
Re: komercha...
To nie jest zdzierersto, to jest bardzo dobra cena jak na wydawnictwo strickte limitowane i nie dostepne juz w normalnej sprzedazy.syzygy pisze:no nie wiem czy te gadżety to taka fajna sprawa..... Widziałem w jakimś sklepie online specjalne wydanie No More Lies które zawiera Paschendale w wykonaniu z orkiestrą, journeymana w wersji elektrycznej, zwykłe No More Lies i teledysk tego utworu... aha jest tam jeszcze jakaś wkładka bodajże 10 stroniczek i taka opaska na rękę z napisem Iron Maiden. Calość kosztuje 80zł!!! Czy to nie ździerstwo???
Zdzierstwem mozna nazwac sprzedawania na eilu japonskiego podwojnego vinyla Somewhere In Time za 1200 zl (na ktorego to poluje od dluzszego czasu)
Zgubiłem moją starą koszulkę Dance Of Death, rozmiar M. Wie ktoś, gdzie mogę kupić taką?
No właśnie tam nie ma
.
no to może jeszcze www.symbolic.pl
Na ebay.pl takowa jest 
To ja sie pochwale, że rodzice pamiętając o moich idoalch zakupili mi kubek Iron Maiden
To sie nazywa szpan :rocx
-
Stormshield
- -#Moonchild

Są, nawet Suffocation ma stringi ze swoim logiem, więc nie jest to nic specjalnegoEducated Fool pisze:A czy prawdą jest, ze są dostępne stringi Iron Maiden??
Też nimaMirdaroh pisze:Na ebay.pl takowa jest
- Elevatorman
- -#Clansman

Stormshield pisze:Educated Fool napisał:
A czy prawdą jest, ze są dostępne stringi Iron Maiden??
Są, nawet Suffocation ma stringi ze swoim logiem, więc nie jest to nic specjalnego Wink
taaa i zastanawiałem sie czy dziewczynie nie kupic
Ja bym nie ryzykowal
:beer
- Elevatorman
- -#Clansman

no ja tez nie ryzykuje 
A ja dostałem w akcji promocyjnej AMOLAD koszulke AMOLAD i jest naprawde fajna
Z tego co się orientuje w sprzedaży w Polsce takiej nie ma:P
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Też mam od ponad roku. I jeszcze bardziej czaderski z wyrytym logiem Riverside - dostępny tylko dla fan - klubuSzczur22 pisze:To ja sie pochwale, że rodzice pamiętając o moich idoalch zakupili mi kubek Iron MaidenTo sie nazywa szpan :rocx