Gadżety

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

DeaDe
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Gadżety

Post autor: DeaDe »

jakie macie gadżety związane z Maiden i innymi zespołami?
Beaver
-#Trooper
-#Trooper

Re: Gadżety

Post autor: Beaver »

koszulki; bluzy; naszywke; kubek Piece of mind; flaga no prayer on the road; łańcuch z Eddiem z donnington(ten ze szkrzydełkami), który złamał mi sie na pół:(
Awatar użytkownika
Premus
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Premus »

Ja mam koszulki z koncertow IM i ze sklepow wisior portfel podusie naklejki z ostat. koncertu IM w Wr. czape na zime szlik dlugopisy pas :twisted:
Bonzo
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Bonzo »

dla mnie wszelkie gadzety w stylu kubków, długopisów, wisorów, szalików, skarpetek, czapek, łyzek, widelcy i traktorów stwarzaja osmieszenie tego który sie z nimi prezentuje oraz robi tym samym równiez obciach zespołowi :roll:
Ostatnio zmieniony ndz lis 14, 2004 4:21 pm przez Bonzo, łącznie zmieniany 1 raz.
Siwy
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Siwy »

troche zgadzam sie z przedmowca...
ja dopuszczam tylko koszulki i ewentualnie naszywki
Awatar użytkownika
Michcio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Michcio »

paleczka z koncertu we wroclawiu <z autografem> , koszulka z tegorocznego kultu, i plakaty z koncertoow na ktorych bylem.. to by bylo na tyle 8)
Awatar użytkownika
speedrw
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: speedrw »

Ja posiadam 2 bluzy, koszulke i naszywke. W najbliższym czasie planuje kupić plakat i portfel
Awatar użytkownika
Premus
-#Trooper
-#Trooper

Jaki obciach dla zespolu proponuje wejsc na str oficjalna IM w sklepie tez sa takie gadzety i to tez obciach .Wedlug mnie ci ktorzy tak mowia to wstydza sie Maidenow A zapalniczka to tez obciach kiedys takich rzeczy nie bylo za wiele i walczylo sie o to jak lew . uwazasz ze mam to wrzucic do kosza i zapomniec .Ja majac takie gadzety jestem z tego dumny a chciałbym miec jeszcze wiecej jednym slowem Maidenow sie nie wstydze i wielu z was przyzna mi racje :solo
Mandrake
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Mandrake »

Dla mnie całe Eddie Megastore to jeden wielki obciach i żenada. To całe wymyślanie coraz idiotyczniejszch przedmiotów i to za taką kase. Kasa i komercha. Gadżety sucks.
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

Fucktycznie w Megastore coraz więcej dziwnych rzeczy wymyslają...Chociaż są "maniacy" co to kupują, ale do bluz, koszulek, naszywek nic nie mam... koszulek mam ze 4 :P
Awatar użytkownika
Premus
-#Trooper
-#Trooper

Nadal nie rozumiem jaki obciach moze MaYer cos na to poradzi :solo
Sim0n
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Sim0n »

najbardziej jestem dumny z kostki davea murraya.. reszta jest niewazna.. koszulki, bluza, flagi..
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Na którym koncercie wyrwałeś ja małemu dziecku :twisted: , co Sim0n ??? :wink:
Sim0n
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Sim0n »

S1MON pisze:Na którym koncercie wyrwałeś ja małemu dziecku :twisted: , co Sim0n ??? :wink:
w czeskiej pradze w 2003r i taki maly to on nie byl :D
Ostatnio zmieniony ndz lis 14, 2004 5:44 pm przez Sim0n, łącznie zmieniany 1 raz.
Deleted User 622

Post autor: Deleted User 622 »

Premus pisze:Nadal nie rozumiem jaki obciach moze MaYer cos na to poradzi :solo
A co ma do tego MaYer?? Czy ktokolwiek może mieć wpływ na moje zdanie?? Ja osobiście uważam za głęboką przesadę kolekcjonowanie długopisów, skarpetek, czy sygnetów z logiem IM lub jakiegos innego zespołu. Muzykę nosi sie w sercu. Metal oczywiście kojarzy się ze specyficznym sposobem ubierania się (choć niekoniecznie), ale bez przesady. Plakaty, czy flagi też mogę zrozumieć, ale maiden lubię za muzykę a nie za ciepłe gacie albo za "odlotowe wlepki".
Bonzo
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Mandrake pisze:Dla mnie całe Eddie Megastore to jeden wielki obciach i żenada. To całe wymyślanie coraz idiotyczniejszch przedmiotów i to za taką kase. Kasa i komercha. Gadżety sucks.
Sztama Stary :beer zgadzam sie z Toba w 100% mam takie samo zdanie na temat tych całych gadzetów!

Premus naprawde dziwia mnie troche, Twoje niektóre wypowiedzi, niebyły by one dla mnie dziwne gdyby w rubryce wiek było 13 albo 14 ale nie... 36 :roll: , bez urazy pelen szapunek dla Ciebie, ale chyba dla szacunku dla zepołu nie wyskoczysz do robotu w stringach z Edkiem gdyby takowy "gadzet" :roll: sie pojawił w sklepie....
Saymon
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Saymon »

Mam flage z Clansmanem, Plakat DOD, naszywkę i kilka koszulek, ale koszulki przestały mnie bawić i nosze je coraz żadziej
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
Awatar użytkownika
Tomek(JMM)
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Tomek(JMM) »

W pewnym sklepie muzycznym w Zakopanym widziałem poduszkę na której był wzorek z okładki 'The Best Of the beast". Osobiście uważam coś takiego za załosne. W moim posiadaniu jest tylko jedna koszulka zespołu, i nie wiem po co miec dziesięć róznych koszulek i bluz tego samego zespołu, oraz mnóstwo innych elementów garderoby.
Bonzo
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

JMM pisze:W pewnym sklepie muzycznym w Zakopanym widziałem poduszkę na której był wzorek z okładki 'The Best Of the beast". Osobiście uważam coś takiego za załosne. W moim posiadaniu jest tylko jedna koszulka zespołu, i nie wiem po co miec dziesięć róznych koszulek i bluz tego samego zespołu, oraz mnóstwo innych elementów garderoby.
JMM który to był sklep :wink: , ten na krupówkach co sie schodkami na dół schodziło? chyba ten, bo tamten koles miał tam takie rózne rzeczy :)
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

...ale ta satysfakcja ... 1 rzecz jaka widzisz po przebudzeniu sie jest eddie i IM... :wink:
ODPOWIEDZ