Ano słucham ale raczej dziel wybranych:) aczkolwei ktakie "SITA" łykam w całościArtur pisze:BTW - Pink, Ty Slayera słuchasz ??
Tanie płyty
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Tanie płyty
ja widzialem za 15 zl w czwartek singiel w saturnie
FIlik o piwie to ja pamietam..a tobie artur przypominam o kebabie ;P
już nie mam tu najwięcej postów

Nie, czemu ?? Ja słucham tegi, Ty tamtego i gitaraFilik10 pisze:a jakbym powiedział czego jeszcze nie lubie to byś mnie znienawidził
Zdążyłem zauważyćFilik10 pisze:I tak inaczej twierdze
Wiem, wiem, doskonale pamiętamSzajba pisze:a tobie artur przypominam o kebabie ;P
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Czego nie lubie? Ozzy Osbourn przyprawia mnie o mdłości, po 4 piosence Nevermore pusciły mi nerwy i nie mogłem dalej słuchać, a Judas Priest jest dla mnie lipny zespołem, ale przy tych moge jeszcze zrozumieć, że ktoś ich lubi. Coś by się jeszcze znalazło, ale nie chce mi się szukac
.
Zainteresowanym (Wrath ?? :>
)oświadczam, że w krakowskim Saturnie można fajne płytki w dobrej cenie dostać:
"Reign In Blood" i "South Of Heaven" Slayera za 27 albo 28 zł (reszta o kilka złotych droższa)
"Superunknown" Soundgarden - 24zł
"II" Led Zeppelin (replika winylu) - 28 zł
W przyszłym tygodniu zajrzę to może coś więcej wypatrzę
W przyszłym tygodniu zajrzę to może coś więcej wypatrzę
ile?Artur pisze:"Reign In Blood" i "South Of Heaven" Slayera za 27 albo 28 zł (reszta o kilka złotych droższa)
To widać musiały chyba podrożeć, bo pamiętam, że jakieś 2 miechy temu, nawet pisałem gdzieś na forum o tym, w MM na 3-ech Stawach obok Geanta kosztowały 33 zł... no chyba, że w Saturnie w Katosach chodzą po 38 zł.Bonzo pisze:toz to 10 zł taniej niz w kato, eh no chyba bede musial sie wybrac kiedys na łowy w małopolskie
to te 10 zł pójdzie Ci na pociąg np ;Pile? Shocked toz to 10 zł taniej niz w kato, eh no chyba bede musial sie wybrac kiedys na łowy w małopolskie Wink
no fajnie fajnie, tylko jakbym jeszcze mial za co kupićArtur pisze:"Reign In Blood" i "South Of Heaven" Slayera za 27 albo 28 zł
- Elevatorman
- -#Clansman

jakby były we wrocku to bym miał co dostac na urodzinyArtur pisze:"Reign In Blood" i "South Of Heaven" Slayera za 27 albo 28 zł (reszta o kilka złotych droższa)
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Jak na początku roku kupowałem u mnie w Media IV w tym wydaniu to I, II i III były tak samo jak IV za 25 zł. Tylko mnie wtedy było stać tylko na IArtur pisze: "II" Led Zeppelin (replika winylu) - 28 zł
No ja niedawno starszemu na urodziny też "czwórkę" w tym wydaniu kupowałem w Saturnie i kosztowała 37 zł chyba :/ Ale "dwójka", którą brałem pod uwagę też tyle kosztowała wtedy, więc może na Święta mu teraz "II" kupię 
http://www.empik.com/showobject.jsp?obj ... ry=2020000
omg... ale jest dopisek " produkt trudnodostępny - postaramy się dostarczyć", więc pewnie czekałbym do usranej śmierci
omg... ale jest dopisek " produkt trudnodostępny - postaramy się dostarczyć", więc pewnie czekałbym do usranej śmierci
Byłem sobie dzisiaj w katowickim Media Markt i parę fajnych rzeczy mieli:
Led Zeppelin: "I", "II" i "III" (wszystko vinyl replici) - w wyprzdaży za 19,99 zł
nawet kupiłem jedną, choć nie dla siebie.
Queensryche "Operation: LIVEcrime" - 9,99 zł ( a ja miesiąc temu z Krku za 26 kupiłem
Black Sabbath "The Sabbath Stones" (skłądak, jakby ktoś nie wiedział, ale oficjalny o ile wiem) - 9,99 zł
Megadeth - wszystkie remastery - 23 zł, standard, ale czasem widuję je po ponad 30 więc okazja 
Motorhead "1916" - 23 zł
System Of A Down "Mezmerize" - 30 zł ("Hypnotize" może też, nie pamiętam dokładnie(
Chyba tyle. Poza tym - zainteresowanym (Slayer
)radzę sprawdzić na www.mystic.com.pl , jest kilka fajnych rzeczy za 20 zł 
Chyba tyle. Poza tym - zainteresowanym (Slayer
noo wreszcie staniałoArtur pisze: System Of A Down "Mezmerize" - 30 zł (
braaac, fantastyczny , luzacki album za taka cene...laaaArtur pisze:Motorhead "1916" - 23 zł
Co do promocji na Mystic, to mam na oku pare plytek, ale narazie wstrzymuje swiatecznie, a po swiatecznie sie zobaczy
W pierwszej kolejnosci musze nowych Celtow i Pattona kupic.
Jazz is not dead, it just smells funny.
Właśnie mam zamiar to kupić, w ciemno ofkorz ;]slayer pisze:braaac, fantastyczny , luzacki album za taka cene...laaa
No ja włąśnie bym bardzo chciał, ale nie dam rady finansowo, zaraz po świętach też nie, no ale urodziny się zbliżają, a na oku mam:slayer pisze:Co do promocji na Mystic, to mam na oku pare plytek, ale narazie wstrzymuje swiatecznie, a po swiatecznie sie zobaczy
Destruction "The Antichrist"
Destruction "Metal Discharge"
Meshuggah "Rare Trax"
Secret Sphere "Scent Of Human Desire"
Secret Sphere "Heart And Anger"
Ale niestety takie zamówienie to dość odległa perspektywa,ale zobaczymy. W styczniu podatek mi mają zwrócić, coś przybędzie
W Krakowie, w Music Cornerze kupilem za 29,99 chyba...kupić Ci?syzygy pisze:http://www.empik.com/showobject.jsp?obj ... ry=2020000
bedziesz zachwyconyArtur pisze:w ciemno ofkorz
oooo to dolozyli jakies nowe. to trzeba jeszcze przejzec , hehe. no po swietach wlasnie.Artur pisze:Meshuggah "Rare Trax"
Jazz is not dead, it just smells funny.
dajesz, na kolejnym koncercie Paula odbioręWrath pisze:W Krakowie, w Music Cornerze kupilem za 29,99 chyba...kupić Ci?