20/04/06 - Hall of Metal Festival 06 - Wrocław @ Hala Ludowa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 357
Re: 20/04/06 - Hall of Metal Festival 06 - Wrocław @ Hala Ludowa
Dobra,na dzień dzisiejszy jadę. Ale jak nie zagrają Among...,Napalm...,The Vice... i Bombenhagel to zażądam zwrotu kasy 
-
Deleted User 357
Eee...Był ktoś w ogóle???? 
Ok... po imprezie...Żelazny pisze:Eee...Był ktoś w ogóle????
Tak, odbyła się w miarę normalnie
Szczerze mówiąc... nie chce mi się pisać o tym wszystkim...
Powiem krótko, wielki szacunek dla: Fatal Embrace, Assassin, Holy Moses i Sodom. Zespoły te zagrały tylko dlatego, że chciały zagrać dla fanów.
Organizatorzy - WSTYD
Tak się nie robi... zespoły nie dostały kompletnie nic... zero jedzenia, zero picia (
A co do samych występów to ogólnie wszystkie kapele dały radę. Frekwencja normalnie żenująca... ludzie co jest z Wami nie tak? Brak słów...
Miecz Wikinga - trochę problemy z brzmieniem... ale oolnie ok.
Pussy Busters - nie ma o czym pisać
The No-Mads - "Thrash 'till Death" i wszystko na ten temat
Panzer'Faust - zagrali dłużej niż w Łodzi i ponownie wywarli na mnie duże wrażenie
Fatal Embrace - strasznie długo czekali na swój występ
Assassin - jak dla mnie rewelacyjny występ, świetne granie. Chyba lepiej niż w Łodzi...
Holy Moses - REWELACJA
Sodom - niestety nie widziałem, bo zaczęło się już "after show party"
A z tego co wiem, to zagrali "dla sztuki". Dobrze, że widziałem dzień wcześniej porządny koncert
I pozdrowienia:
Tom, Maciek, Olaf... Stratovaria, Black Demon, Angel Black & Marcelina, Tomek/Nevermore, Moonfire, Stranger
a także:
Sandra & Panzer'Faust, Sylwia (Thrash 'till Death
Dzięki Wam było o niebo lepiej...
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 357
No właśnie, a Horrorscope?
- Metalophil
- -#Moonchild

Wejdźcie sobie na forum dragonforce [tej agencji] i poczytajcie relacje użykowników
Chyba przestaję żałować że mnie tam nie było 
Kreon nie widziałem...
Turbo przyjechali, ale nie zagrali... Horrorscope - nie grali, i nie było ich...
Turbo przyjechali, ale nie zagrali... Horrorscope - nie grali, i nie było ich...
www.MetalSide.pl
- ironBIDDAF
- -#Trooper

Jak to dobrze, że kasa mi jeszcze nie przyszła, przynajmniej jej nie zmarnowałem 
To ja kilka cytatów z relacji na forum dragonforce rzucę:
"Syf totalny, kiła i mogiła, tak w skrócie można skwitować wczorajszy koncert HALL OF METAL FESTIVAL."
" Szczerze mówiąc zacząłem się zastanawiać czy koncert w ogóle się odbędzie. Ludzie zaczęli słownie atakować ekipę konsolety. Skandowano "Złodzieje!".
Potem się okazało, że ta wielka dziura w programie to były negocjacje z kapelami, bo organizatorom zabrakło kasy!!!"
"Po chwili wylazł jakiś cieciu z Dragonforce Management i powiedział (cytuję): Przepraszam w imieniu organizatora za te opóźnienie, zabrakło nam kasy, dlatego nie zagrało turbo, sorry za te chujnię.
Tak powiedział :"chujnię", co za samokrytyka."
"Czekałem [censored] 5h, a chłopaki zagrali 45 minutowy koncert. Dobrze, że się w ogóle zdecydowali, bo ja na ich miejscu pewnie wsiadłbym w autobus i spierdolił do Niemiec widząc takie coś. W sumie należy im podziękować, bo nie zawiedli, a pewnie też już byli wykończeni.
Ot recenzja, najgorszy koncert na którym byłem, a byłem naprawdę na wielu, mam już 30 lat i zwykle nie przepuszczam ważnych imprez."
sodom zagrał tak krótko bo słyszałem jak kierownik hali się darł, że zaraz wyłączy prąd.
Są tez pozytywne opinie
Jak dla mnie to Hall of Metal bylo zajebiste choc bylo pare wtop organizacyjnych. Nie bebe sie rozpisywal na ten temat ale ja bawilem sie zajebiscie i nie mam zamiaru obwiniac nikogo za bledy ale ciesze sie ze zobaczylem SODOM!! Pozdrawiam wszystkich ktorzy tak dobrze bawili sie tak dobrze jak ja!!!
Teraz pozytywy ktorych bylo naprawde sporo, ale niestety zostaly przysloniete wpadką organizacyjną. Wiekszosc zespołow zagrala bardzo fajnie i naglosnienie bylo w porzadku, gra swiatel pierwsza klasa. Gwiazdy pokazaly sie naprawde zajebiscie, supporty rowniez jedynie szkoda iz koncert Sodom byl krociotki grali chyba jedynie okolo 50 minut
I nareszcie na metalowej imprezie było tanie i dobre jedzonko i PIWO w przystępnej cenie. No i kible eleganckie i czyste, a nie obsrane, plastikowe ToiToi. Jeśli ktokolwiek uważa,że był bałagan to powiem,że i owszem ale Thrashowy na Thrashowym festiwalu hehehe!!!
To ja kilka cytatów z relacji na forum dragonforce rzucę:
Potem się okazało, że ta wielka dziura w programie to były negocjacje z kapelami, bo organizatorom zabrakło kasy!!!"
Tak powiedział :"chujnię", co za samokrytyka."
Ot recenzja, najgorszy koncert na którym byłem, a byłem naprawdę na wielu, mam już 30 lat i zwykle nie przepuszczam ważnych imprez."
Są tez pozytywne opinie
Co moge zalowac , to ze ominelo mnie sodom. ale jeszcze pary w sobie maja. jeszcze zobacze 
Jazz is not dead, it just smells funny.
widzicie, trzeba bylo do LDZ przyjezdzac worki
No ja byłem tu i tuFender pisze:widzicie, trzeba bylo do LDZ przyjezdzac worki
www.MetalSide.pl