pz pisze: ↑pn gru 17, 2018 7:59 pm
Piszemy o szeroko pojętych zespołach rockowych (ewentualnie o starych, uznanych gigantach popu typu Phil Collins czy Rod Stewart) i ona chyba nie mieści się w tym zakresie.
To że się nie mieści to znaczy że można sobie żartować z ataku terrorystycznego na jej koncercie, i tym samy robić sobie 'podśmiehujki" z ofiar???
Tak tylko pytam, aby się douczyć, bo może jestem w błędzie i niepotrzebnie szukam spiny. Może do kanonu zachowań fana Maiden i innych metalowych zespołów należy śmieszkowanie z takich zdarzeń. Nie wiem, dlatego pytam ...
Dokładnie tak, niepotrzebnie szukasz spiny. Posty moje i Pz odnoszą się do pytania Krusejdera na temat braku hejtu na tę pannę.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ale przecież ja się odniosłem do wypowiedzi Krusejdera, który pisał, że AG to muzyczny syf i produkt show-biznesu i do jego nawiązania w tym kontekście do NK i SM, a nie do wypowiedzi Dzosefa, która była poniżej jakiegokolwiek poziomu i nie miałem zamiaru jej komentować.
Edit: widzę, że odpisaliśmy jednocześnie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
1. porównywanie się do Kaia to chyba przerost ego ( ale mogę się nie znać)
2. zestawienie samobójczej śmierci Kurta, która była tylko i wyłącznie jego decyzją z zamachem, w którym zginęły 22 osoby i 59 zostało rannych... no cóż, podzielam opinię, która pojawiła się powyżej tzn. "poniżej jakiegokolwiek poziomu ".
3. Ty tak chyba z przekory, bo nie wierzę że można tak brnąć.
4. Z moje strony nie ciągnę już tego tematu, bo tak jak mówi przysłowie "sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
Dzosef szkoda po prostu, że popełniając głupotę, która - powiedzmy - może się zdarzyć każdemu (choć pewnie każdemu by się nie zdarzyła...), zamiast się zreflektować brniesz dalej w tę głupotę, szukając kolejnych usprawiedliwień. Czasem trzeba umieć powiedzieć "ok, przegiąłem", posypać głowę popiołem i już. Zwyczajnie przyznać się do błędu i nie brnąć dalej.
Z takich spraw się nie żartuje, to oczywista oczywistość.
Sorry, taki mamy klimat do żartów. Jak w rodzinie Pawłowiczy: jedna siostra w KODzie a druga to Krystyna.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Co ma ten babsztyl ze swoją rodzinką do żartowania z zamachów?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
thorgal_30 pisze: ↑wt gru 18, 2018 3:01 am
1. porównywanie się do Kaia to chyba przerost ego ( ale mogę się nie znać)
Porównuję dwie sytuacje, a nie siebie.
I serio, nie rozumiem waszego oburzenia, nie spodziewalem się, że kogoś taki żart może oburzyc. Zapewne zarty o żydach i murzynach też sa nieodpowiednie bo holocaust i niewolnictwo.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: ↑wt sie 18, 2026 9:50 pm
Jebać czarnuchów
Sprawdziłbym na YT, ale się boję hehe W każdym razie, towrzy, nagrywa, Dzieci chodzą na jej koncerty...temat "żartów" został zakończony.. i wystarczy, że chociaż promil z tych dzieciaczków chodzących na jej koncerty załapie bakcyla koncertowego i wieku nastoletnim przerzuci się na koncerty rockowe to już jakiś sukces jest heh. Ja za dziecka słuchałem Modern Talking, który w sumie też de facto był produktem tamtych czasów...i się tego nie wstydzę