Tylko Dzosef z wyglądu ma tak z 21. na tyle na Basstory wygladał jak wyszedł na scenę z Ellefsonem. Tez nie załapałem sie na jego żart, ale znam kilku, że prędzej mu rekę utną niz sie przyznają do przegięcia.
Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncertowe przewidywania 2019
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ej Wy sie dobrze czujecie?
Komu ja mam imponowac, to był zwykly żart. Nie wszyscy akceptują czarny humor, spoko, post przecież zniknął. Dorabianie do tego jakichś teorii to już chyba nadmiar wolnego czasu. I serio, nie uważam tego żartu za przegięcie, wręcz wasza reakcja mnie dziwi
-
Deleted User 4876
Eh, więcej bomb, wiecej zamachów na koncertach - będzie więcej możliwości do heheszkow.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Uspokoj się już
-
Deleted User 2259
Czy Sting bedzie mial jakas europejska trase w lecie? bo widzialem plakat bratysławskiego gigu
- Mike Patton
- -#Trooper

W drugiej połowie 2019r. W trasę po Europie ponownie wyruszy Faith No More .
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

No proszę, aż się kolega zreaktywował po trzech latach!Mike Patton pisze: ↑czw gru 20, 2018 7:05 pm W drugiej połowie 2019r. W trasę po Europie ponownie wyruszy Faith No More .
-
Deleted User 2259
Tylko błagam nie przełom czerwca/lipca, bo juz koncertów od cholery, i nawet ciężko z terminami.
Jeśli tak to może Open'er? Dwa razy grali, chociaż drugi ich koncert w 2014 to była frekwencyjna porażka. Bardzo mało ludzi względem koncertu z 2009, gdzie były tłumy.Mike Patton pisze: ↑czw gru 20, 2018 7:05 pm W drugiej połowie 2019r. W trasę po Europie ponownie wyruszy Faith No More .
Można wątpić czy FNM jako headliner obecnie trafiliby do coraz bardziej bananowej młodzieży tego festiwalu, których interesuje często tyłko koks, prymitywny rap i elektro w strefie Jagermaistera.
https://www.last.fm/user/kamooo
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Wszystko ładnie, pięknie, tylko ogłoszenia Metalmanii jak nie było, tak nie ma, a zamiast niej MMP jakieś slipy
dziś ogłasza. Spekuluję życzeniowo: MOŻE celują w połowę sierpnia i MOŻE zagra tam Death Angel (po Bloodstocku lub po imprezie w Bretanii)...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Metalmania w sierpniu, biorac pod uwagę skład i popularność u nas Brutala nie ma żadnego sensu.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Zależy od kapel. Po ostatniej edycji mówiło się, że kolejna będzie wycelowana w heavy, na Brutalu masz raczej cięższe odmiany metalu. Saxon + parę innych załóg, w tym piękny biznesmen z Pomorza i ludzie się zjadą.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Na Saxon sam bym chętnie pojechał. Jakby dorzucili coś jeszcze w klimatach heavy, to tym bardziej.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Plus jednak ja chętnie bym się przejechał na taki jednodniowy fest: w południe przyjeżdżam, w nocy wyjeżdżam, koniec. Dojazd jak marzenie, busy i pociągi co chwilę. A Brutal to już wyprawa na kilka dni, a więc kilka dni urlopu, trzeba ogarnąć jakiś dojazd (autem? organizowanym busem?), nocleg. Koszta, załatwianie, urlop. Skład musiałby mi mega podchodzić, żebym się zdecydował. A tak na jeden dzień do Kato wyskoczyć to mogę i dla byle czego.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

+1, z tym że ja mógłbym sobie zanocować w Kato, no i "dla byle czego" pojechać tam to niekoniecznie.Shedao Shai pisze: ↑pn sty 07, 2019 3:30 pmPlus jednak ja chętnie bym się przejechał na taki jednodniowy fest: w południe przyjeżdżam, w nocy wyjeżdżam, koniec. Dojazd jak marzenie, busy i pociągi co chwilę. A Brutal to już wyprawa na kilka dni, a więc kilka dni urlopu, trzeba ogarnąć jakiś dojazd (autem? organizowanym busem?), nocleg. Koszta, załatwianie, urlop. Skład musiałby mi mega podchodzić, żebym się zdecydował. A tak na jeden dzień do Kato wyskoczyć to mogę i dla byle czego.
Kto to ten "piękny biznesmen z Pomorza", bo nikt mi do głowy nie przychodzi?
Pan Adam
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
A nie chodzi o Nergusia?
Edit: widzę, że @Krusejder mnie uprzedził.
Edit: widzę, że @Krusejder mnie uprzedził.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Tak bardzo nie słucham Hehemotha, że aż nie skojarzyłem Adaśka.