u mikiego nie byłeśWrath pisze:no, istne gejparty było
Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
już nie mam tu najwięcej postów

mam video Mordulca z Danington jak ktos chce to na pw 
ja bym poprosił. ;]
A jednak w tym roku zobaczę Sleja. Dziś przyszedł bilecik na Graspop. Będzie jazda. \m/
A jednak w tym roku zobaczę Sleja. Dziś przyszedł bilecik na Graspop. Będzie jazda. \m/
Ile Cię kosztuje cały wyjazd?
koło 1000 zł. Ale warto na taki składzik, jeszcze rodzinkę mam w Belgii to pobędę u nich.
Żeby mnie pobili? hehehe, nie no coś tam może wykombinuję. ;]
Wiem, "bo my jesteśmy niczym husaria co pędzi i niszczy." 
Ile czasu gra Sleja tam?
Kurna, Ozzyego, HH i Ironów na jednym feście to i ja bym zobaczył ;]
Kurna, Ozzyego, HH i Ironów na jednym feście to i ja bym zobaczył ;]
Nie wiem, ale mało nie pograją bo występują bezpośrednio przed Ozzym. Mnie i godzina satysfakcjonuje, byle ich zobaczyć.herki pisze:Ile czasu gra Sleja tam?
Ja też się cieszę, że będzie Lamb of God, Mastodon, Kanibale i Atheist. Wypas.herki pisze:Kurna, Ozzyego, HH i Ironów na jednym feście to i ja bym zobaczył ;]
Ja bym się bardziej cieszył z Fields Of Rock gdzie jest Motorhead :soloM@ti pisze:Nie wiem, ale mało nie pograją bo występują bezpośrednio przed Ozzym. Mnie i godzina satysfakcjonuje, byle ich zobaczyć.herki pisze:Ile czasu gra Sleja tam?
Ja też się cieszę, że będzie Lamb of God, Mastodon, Kanibale i Atheist. Wypas.herki pisze:Kurna, Ozzyego, HH i Ironów na jednym feście to i ja bym zobaczył ;]
To musi być zajebite taki festiwal, ale obiecuje sobie że już może w Twoim wieku uda mi się na jakiś wybrać :solo
No fakt, Motorheada mogliby dać. Ale i tak dobrze jest. Ciekawe jakie są koszty Fields of rock.herki pisze:Ja bym się bardziej cieszył z Fields Of Rock gdzie jest Motorhead
W moim wieku? lol, a Ty nie starszy jesteś przypadkiem?herki pisze:ale obiecuje sobie że już może w Twoim wieku uda mi się na jakiś wybrać
miód Mati, piekne wakacje ;]M@ti pisze:Mastodon, Kanibale i Atheist. Wypas.
Jazz is not dead, it just smells funny.
Jeśli wszystko będzie po mojej myśli to będą najpiękniejsze wakacje ever. ;]slayer pisze:miód Mati, piekne wakacje ;]
-
Stormshield
- -#Moonchild

<zazdrości>M@ti pisze:Mastodon, Kanibale i Atheist. Wypas.
Ale mam nadzieję, że za jakiś rok, dwa pojedziemy na takie coś większą grupką. ;]
Nie, rok młodszy. lolM@ti pisze:W moim wieku? lol, a Ty nie starszy jesteś przypadkiem?herki pisze:ale obiecuje sobie że już może w Twoim wieku uda mi się na jakiś wybrać
-
Deleted User 2868
Wiecie, że występ z tegorocznego Download Festival jest cały na Video Google ?