30-31/07/2023 - Rammstein - Chorzów - Stadion Śląski

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
marekkraw
-#Trooper
-#Trooper

Re: 30-31/07/2023 - Rammstein - Chorzów - Stadion Śląski

Post autor: marekkraw »

My kompletnie nie mieliśmy problemu z powrotem, o 24.00 byliśmy już na rynku na piwku.
Tramwaje ci odjechały bo wpuszczali tylko do pierwszego.
Ale faktem jest że opuszczenie PGE było może sprawniejsze tyle że tam szliśmy z buta przez most a tu prosto w bimbaj.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Awatar użytkownika
wojteq
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: wojteq »

Sadek pisze: czw sie 03, 2023 11:34 pm
wojteq pisze: czw sie 03, 2023 11:28 pm
Tu mam pytanie do stałych bywalców: czy wiecie jak Panowie z R+ to robią, że nagle na bis pojawiają się na tej platformie na środku? przechodzą tam przez publikę? jakieś przejście wmontowane pod płytą? (ale to chyba może być trudne do zrealizowania?)
Idą z backstage wyznaczoną ścieżką bokiem płyty.
Tak coś czułem, dzięki za odpowiedź :)
marekkraw pisze: pt sie 04, 2023 12:05 am My kompletnie nie mieliśmy problemu z powrotem, o 24.00 byliśmy już na rynku na piwku.
Tramwaje ci odjechały bo wpuszczali tylko do pierwszego.
Ale faktem jest że opuszczenie PGE było może sprawniejsze tyle że tam szliśmy z buta przez most a tu prosto w bimbaj.
nie no, my też po pólnocy w Katowicach, ale nocleg W TYCHACH, więc jeszcze dodatkowo zamawianie Ubera i jazda do Tych :) Stąd mówię o słabej bazie infrastrukturalno-hotelowej.
Tramwaje odjechały...bo odjechały, stał cały tłum i niektóre odjeżdżały puste, a co do pozostałych - po prostu idąc od północy to nie był optymalny kierunek, pętlna jest tak zrobiona, że bardziej opłacało się iść od jej wschodniej strony, niż z północy, gdzie tłum stał w miejscu niestety.

Zaś co do PGE to w Wa-wie pod Stadionem jest metro, więc tam szliśmy akurat, a nie mostem.
Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Max323 »

Ufff. Już się bałem, że Sobera nie było na koncercie.

Wrzutki prima sort rzecz jasna.
A
B
C
D
E
Awatar użytkownika
SOBER1Z
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: SOBER1Z »

Dzięki! Nie jestem zadowolony z nagrań, kilometr do sceny, ale co poradzić...
Goldziu powinien wrzucić cały gig z 31. Kiedy to nie wiem, bo dopiero dziś audio obrobiłem.
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Nadal cały świat czeka na odpowiedź, czym nagrywasz :D
Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Max323 »

SOBER1Z pisze: ndz sie 06, 2023 7:45 pm Dzięki! Nie jestem zadowolony z nagrań, kilometr do sceny, ale co poradzić...
Goldziu powinien wrzucić cały gig z 31. Kiedy to nie wiem, bo dopiero dziś audio obrobiłem.
Super. Będzie oglądane.
A
B
C
D
E
Awatar użytkownika
marekkraw
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: marekkraw »

wojteq pisze: pt sie 04, 2023 11:47 pm
nie no, my też po pólnocy w Katowicach, ale nocleg W TYCHACH, więc jeszcze dodatkowo zamawianie Ubera i jazda do Tych :) Stąd mówię o słabej bazie infrastrukturalno-hotelowej.
Tramwaje odjechały...bo odjechały, stał cały tłum i niektóre odjeżdżały puste, a co do pozostałych - po prostu idąc od północy to nie był optymalny kierunek, pętlna jest tak zrobiona, że bardziej opłacało się iść od jej wschodniej strony, niż z północy, gdzie tłum stał w miejscu niestety.

Zaś co do PGE to w Wa-wie pod Stadionem jest metro, więc tam szliśmy akurat, a nie mostem.
Niektóre odjeżdżały puste bo jechały na inny przystanek zgarniać podobny tłum. Tak przynajmniej słyszałem bo stałem obok kolesia z nadzoru ruchu.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Awatar użytkownika
wojteq
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: wojteq »

marekkraw pisze: pn sie 07, 2023 1:16 pm
wojteq pisze: pt sie 04, 2023 11:47 pm

Niektóre odjeżdżały puste bo jechały na inny przystanek zgarniać podobny tłum. Tak przynajmniej słyszałem bo stałem obok kolesia z nadzoru ruchu.
Tak, jest to całkiem prawdopodobne. Myśmy też stali obok takiego gościa, ale akurat nie odpowiadał na pytania i zdziwienia z tłumu. :/
metallic66
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: metallic66 »

Czy ktoś wie co to za koncert w Warszawie rammstein symfonicznie? Warto?
ODPOWIEDZ