Up The Irons!!!!!!!
Maiden na Ozzfest!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
The unbeliever
Re: Maiden na Ozzfest!!
dzieki za Gorące powitanie> :rocx
a co do Kelly ?? kiedys oglądałem program z rodzinką Ozziego, no cóz jaka matka taka córka
Ironi powinni olać Ameryke i dac jakis koncercik w Polsce :rocx :solo Tu w polsce są prawdziwi fani
,którzy kochaja ten zespł.
Up The Irons!!!!!!!
Up The Irons!!!!!!!
Ty sie ciesz ze komentarze na glownej sa zablokowanejuras pisze:wszyscy widzę posrani, czyżby runął wasz misternie zbudowany wokół iron maiden świat?
no pożałowania godny incydent, ale czym tu się tak ekscytować?
Co do tematu. Incydent godny pozalowania. Nie sadzilem ze ta kobieta posunie sie az tak daleko ale widocznie wszystkiego sie po niej i jej rodzinie mozna spodziewac.
Ciekawe co na to wszystko Ozzy (o ile nie miał z tym nic wspólnego). Pewnie nawet jeśli ma zamiar za to wszystko przeprosić, to Sharon mu nagada jakichś idiotyzmów ( rozwód itp.
).
Niech się rozwiodą i tyle. Ozzy będzie miał z tego same korzyści... :rocx
-
Deleted User 1499
oj ozz jest chyba niezle wkurzony na sharon(moze pokaza to w nowym odcinku the osbournes?:)) on raczej nie zrobil by tego ironom nie im
Ale on ją kocha |-].
wkurzyło? nie bardzo, są chyba większe problemy niż to że ironom wyłaczyli prąd na koncercie
jakbym miał się przejmować każdym debilnym zachowaniem to bym zwariował
Wszystko spoko, tylko:

tak to mnie uprzejmie proszę, panie Juras nie nazywać. Proponuję się okrężniej wyrażać, co? Bo się poczułem urażony i mi smutnowszyscy widzę posrani
reaktywacja
e, jak ja bylam na maidenach to takich ekscesow nie bylo
no ale wtedy nie grali z BS
no a tak serio to pozalowania godne zachowanie tej kobiety.
tylko szkoda mi Ozziego, jezeli nie mial na to wplywu...
no a tak serio to pozalowania godne zachowanie tej kobiety.
tylko szkoda mi Ozziego, jezeli nie mial na to wplywu...
Kocham Cię Kociaczku :*:* Slayer forever :*:*:*:* <3
To nie bylo tylko debilne zachowanie to bylo swiadome sabotowanie koncertu. na ktorym bylo ponad 40 tys. osob, ktore zaplacily po 80$ za bilet po to aby obejrzec dobry koncert a nie takie hece.juras pisze:wkurzyło? nie bardzo, są chyba większe problemy niż to że ironom wyłaczyli prąd na koncercie![]()
Debilne zachowanie to rzucanie piwem etc. ale konwojowanie osob z jajkami pod scene, przerywanie koncertu i publiczne lzenie innych osob - za to juz sa paragrafy.
Nie bardzo rozumiem...Jak bym dostal "jajkiem" to moj swiat nie runie ale w ryj taka osoba dostanie..juras pisze:wszyscy widzę posrani, czyżby runął wasz misternie zbudowany wokół iron maiden świat?
Nie widze tu posranych osob ale czytam opinie, ze niektorzy sa zmiesmaczeni - co w tym zlego? Mamy tolerowac chamstwo i buractwo? Lepper jeszcze prezydentem nie zostal...
-
The unbeliever
Sharon jest zaborcza i tyle. Złośc ze Maiden przyćmili Black Sabbath ale Ozzy pewnie da jej ostrą reprymende w domu.No i oczywiscie jest łasa na kase. No cóz smutne i tyle
pozdrowienia dla wszystkich fanów iron maiden
Thank You and good night from Iron Maiden!!!!
pozdrowienia dla wszystkich fanów iron maiden
FORThe unbeliever pisze:
Sorry, że się czepiam, ale nie mogłem się powstrzymać
No cóż , żonka Ozzy'ego jest faktycznie pok*** jak córka , ale Ozzy IMO powinnien jakoś to skomentować - bo można to odebrać tak jak by to zaakceptował , ale przynajmniej poprawie zachowali się fani i za to im brawa , mam nadzieję że nie dojdzie do jakieś pseudo "wojny" pomiędzy fanami zespołów , ale IM nie powinny tego puścić płazem i wytyczyć tą rozprawę tej popie*** Sharon - powiesiłbym sukę.
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

The unbeliever pisze:Sharon jest zaborcza i tyle. Złośc ze Maiden przyćmili Black Sabbath ale Ozzy pewnie da jej ostrą reprymende w domu.No i oczywiscie jest łasa na kase.
Ozzy stał się marionetką w rękach Sharon i to nędzną - pewnie nie ma nic do gadania
żebyście jeszcze byli na tym koncercie..... rozumiałbym wkurzenie
ale większość reaguje jakby sama dostała jajem po mordzie, wyluzujcie trochę!
ale większość reaguje jakby sama dostała jajem po mordzie, wyluzujcie trochę!
-
The unbeliever
no ja nie byłem i nawet dobrze ,bo jak bym spotkał facia który opluł Bruca to....heheh marny jego los
. No ale sprawa jest przykra i tyle
.A czy Ozzie był wplatany?? nikt tego nie wie.
Scream for Me!! Scream for Me!!! Scream for the Iron Maiden!!!!!!!!!! :rocx
Scream for Me!! Scream for Me!!! Scream for the Iron Maiden!!!!!!!!!! :rocx
Wszystkich boli to:
-że Maiden zostało tak potraktowane i że nikt nie mógł i nie może na to nic poradzić
-że Ozzy nie zareagował
I nie widzę żadnego postu, z którego można wywnioskować, że autor jest dotknięty i chce się mu płakać. Wszystkich to tylko złości - i nic dziwnego. Więc twoja ostatnia wypowiedź Juras była próbą usprawiedliwienia się za to, że spróbowałeś mieć inne zdanie od innych (nie wierzę, że myślisz tak samo jak piszesz) i zamiast przeprosić, to Ty dalej swoje. :beer
-że Maiden zostało tak potraktowane i że nikt nie mógł i nie może na to nic poradzić
-że Ozzy nie zareagował
I nie widzę żadnego postu, z którego można wywnioskować, że autor jest dotknięty i chce się mu płakać. Wszystkich to tylko złości - i nic dziwnego. Więc twoja ostatnia wypowiedź Juras była próbą usprawiedliwienia się za to, że spróbowałeś mieć inne zdanie od innych (nie wierzę, że myślisz tak samo jak piszesz) i zamiast przeprosić, to Ty dalej swoje. :beer
Nie dojdzie do zadnych wojen bo to ani wina fanow Oza ani samego Ozziego.Sokrates pisze:mam nadzieję że nie dojdzie do jakieś pseudo "wojny" pomiędzy fanami zespołów .
Zreszta na oficjalnych forach Black Sabbath i Ozzfestu wszyscy widza tylko jedna winna -Sharon.
Czy ona opila sie denaturatu czy tez mysli moze, ze ciagle gra w serialu?
Sądze że poprostu wiadomo że to zrobiła dla kasy (coś z tego napewno będzie mieć), i ciągle gra w swoim real "serialu"- zeszła na dalszy plan , maideni stali się przez pare ostatnich ozzfestów głównymi gwiazdami to suka się musiała pokazać - ahh nie chce mi się więcej wypowiadać bo tylko się bardziej denerwujęMaYeR pisze:Nie dojdzie do zadnych wojen bo to ani wina fanow Oza ani samego Ozziego.Sokrates pisze:mam nadzieję że nie dojdzie do jakieś pseudo "wojny" pomiędzy fanami zespołów .
Zreszta na oficjalnych forach Black Sabbath i Ozzfestu wszyscy widza tylko jedna winna -Sharon.
Czy ona opila sie denaturatu czy tez mysli moze, ze ciagle gra w serialu?