Trivium

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

IgorW
-#Moonchild
-#Moonchild

Re: Trivium

Post autor: IgorW »

Również nie rozumiem hype (no, względnego powiedzmy) wokół tej do bólu przeciętnej kapeli. Nie powiem, żeby to była prymitywna muzyka, ale mało oryginalna, sztampowa to już tak. I żeby nie było, że coś marudzę, dwóch ostatnich płyt próbowałem słuchać po kilka razy. Słuchać się da, ale po co, skoro można coś znacznie lepszego włączyć?

Nie wiem, może mieli co zainwestować w promocję i świetnego menadżera, albo po prostu farciarze w czepcu urodzeni heh.
voivod
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: voivod »

szkoda na nich prądu
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

krusejder pisze:W związku z informacją o koncercie w W-wie wrzuciłem sobie jakieś 2 numery na YT. Jestem autentycznie zażenowany, że tak prymitywny i wtórny zespół osiągnął jakąkolwiek popularność.

WTF ??
Posłuchaj sobie całych "Shogun" i "Crusade" to pogadamy. ;)
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

WICKER MAN pisze:Posłuchaj sobie całych "Shogun" i "Crusade" to pogadamy. ;)
Znasz moje zdanie na temat Trivium ;). Raczej jak bym wysłuchał całej "tfurczości" tego zespoliku to i tak nie będzie o czym gadać :)
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Widziałem w tym roku na Wacken i była bida z nędzą... teraz nawet z darmowym wstępem nie zamierzam się wybrać, wolę sprezentować wejściówkę komuś innemu :mryellow:
www.MetalSide.pl
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

gumbyy pisze:Widziałem w tym roku na Wacken i była bida z nędzą... teraz nawet z darmowym wstępem nie zamierzam się wybrać, wolę sprezentować wejściówkę komuś innemu :mryellow:

Powiem Ci Gumbyy, że ja Trivium widziałem 4 razy, właściwie 3, bo jak grali przed Slipknotem na Torwarze, to po 2 kawałkach poszedłem na piwo i ten koncert z Wacken 11' był z tych 4 drugim najlepszym. Najlepsze wrażenie zrobili na mnie w 2007 jak grali w Proximie. Natomiast na trasie Slayer, Trivium, Mastodon i Amon Amarth byli najsłabszą na żywo ekipą.

Co do samej kapeli, to Trivium skończyło się na "Ascendancy". Właściwie tylko ten album mi się podoba. Ostatni jest całkiem, całkiem, natomiast The Crusade czy Shoguna nie trawie.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Ja ogólnie nie trawię takiej muzy i dlatego nie ma szans, żeby na koncercie zespół mnie przekonał do siebie ;)
www.MetalSide.pl
Hubert
-#Invader
-#Invader

Post autor: Hubert »

Wiem, że dostanę złotą łopatę forum, ale pytanie jest takie:
Słuchał ktoś Vengeance Falls czyli ich ostatniej płyty?
Jestem zwyczajnie ciekaw czy warto kupować
ODPOWIEDZ