World Apostasy Tour 2007 e.v.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Re: World Apostasy Tour 2007 e.v.
Orion miał wypadek i złamał rękę...To info z oficjalnej strony Rootwater. Nie wiadomo kto zastąpi kontuzjowanego basistę dziś, na koncercie we Wrocławiu.
Ps. właśnie jestem we Wrocławiu i niedługo udam się na rynek.
Hail Behemoth!
Ps. właśnie jestem we Wrocławiu i niedługo udam się na rynek.
Hail Behemoth!
Nemesis...as one we stand!!
- hail_the_leaf
- -#Invader

Kurr.... Żeby im do łba nie wpadł pomysł odwołania koncertu w Poznaniu tylko.
- Ironkostek
- -#Trooper

Wczoraj dane mi było nawiedzić katowicki mega Club. To był mój czwarty koncert Behemoth i zdecydowanie najlepszy.
Set ten sam co na całej trasie. Zespół w świetnej formie, dobre nagłośnienie ( w odrózńieniu od występu nprzed Slayerem zabrzmieli dużo bardziej selektywnie).
Na szczęście Nergal darował sobie hasła o pięśćiach wymierzonych w twarz Boga czy też o wbijaniu gwoździ Chrystusowi
Z Hatesphere zapoznałem się na jakieś 2 tygodnie przed koncerte, przypasili mi i koncert eteż mi się podobał
Set ten sam co na całej trasie. Zespół w świetnej formie, dobre nagłośnienie ( w odrózńieniu od występu nprzed Slayerem zabrzmieli dużo bardziej selektywnie).
Na szczęście Nergal darował sobie hasła o pięśćiach wymierzonych w twarz Boga czy też o wbijaniu gwoździ Chrystusowi
Z Hatesphere zapoznałem się na jakieś 2 tygodnie przed koncerte, przypasili mi i koncert eteż mi się podobał
To miałem szczęście ,że byłem na koncercie w Katowicach w takim razieDani Filth pisze:Orion miał wypadek i złamał rękę...To info z oficjalnej strony Rootwater. Nie wiadomo kto zastąpi kontuzjowanego basistę dziś, na koncercie we Wrocławiu.
To info już znikło ze strony Rootwater.
- hail_the_leaf
- -#Invader

Czyli albo Orionowi ręka się zrosła, albo ktoś "mondry" zrobił dżołk.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Genialny koncert we Wrocławiu:
- Rootwater - maksymalne zaangażowanie zespołu w spektakl, bardzo dobre brzmienie
- Hatesphere - Thrash metal z wykopem i growlem. Dobry kontakt z publiką (choć słowo "napierdalać" Duńczukom obce ), cieżka gra i niezła rozgrzewka przed daniem głównym.
- Behemoth - Nie wiem czy jest sens mówić cokolwiek o tym występie, skoro wszystko o koncertach Behemoth zostało już powiedziane: Potęga, zniszczenie, mistycyzm!!! Każdy utwór wykonany z bezlitosną precyzją i mocą. Potężne wokale Nergala, Oriona i Setha! No i oczywiście I-N-F-E-R-N-O! Najlepiej wykonany utwór - "Christgrinding Avenue". Najpierw wszystkim znana opowieść o Jerozolimie, a później absolutne zło! Magia!
Podziękowania dla Mikea i Maćka
Hail Behemoth!
Ps. Jeszcze dwie rzeczy:
- Orion wcale nie złamał ręki
- Tę/tą samą relacje wkleiłem na forum Behemoth, żeby nie było zdzieiwnia.
EDIT: Poza tym autografy całego zespołu i zdjęcie z Nergalem! :solo
- Rootwater - maksymalne zaangażowanie zespołu w spektakl, bardzo dobre brzmienie
- Hatesphere - Thrash metal z wykopem i growlem. Dobry kontakt z publiką (choć słowo "napierdalać" Duńczukom obce ), cieżka gra i niezła rozgrzewka przed daniem głównym.
- Behemoth - Nie wiem czy jest sens mówić cokolwiek o tym występie, skoro wszystko o koncertach Behemoth zostało już powiedziane: Potęga, zniszczenie, mistycyzm!!! Każdy utwór wykonany z bezlitosną precyzją i mocą. Potężne wokale Nergala, Oriona i Setha! No i oczywiście I-N-F-E-R-N-O! Najlepiej wykonany utwór - "Christgrinding Avenue". Najpierw wszystkim znana opowieść o Jerozolimie, a później absolutne zło! Magia!
Podziękowania dla Mikea i Maćka
Hail Behemoth!
Ps. Jeszcze dwie rzeczy:
- Orion wcale nie złamał ręki
- Tę/tą samą relacje wkleiłem na forum Behemoth, żeby nie było zdzieiwnia.
EDIT: Poza tym autografy całego zespołu i zdjęcie z Nergalem! :solo
Ostatnio zmieniony śr wrz 12, 2007 2:14 pm przez Dani Filth, łącznie zmieniany 1 raz.
Bez przesady, te ich koncerty wcale nie są takie wyjebane. Zero spontana, po prostu zaprogramowane maszynki do wyrządzenia zła
Z koncertami niektórych zespołów nie ma co nawet porównywać.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

To był mój pierwszy koncert Behemoth, mam prawo się popodniecaćherki pisze:Bez przesady, te ich koncerty wcale nie są takie wyjebane. Zero spontana, po prostu zaprogramowane maszynki do wyrządzenia zła Z koncertami niektórych zespołów nie ma co nawet porównywać.
- Ironkostek
- -#Trooper

hehe, w Katach też sie wokalista dopytywał cóż oznacza magiczne słowo "napierdalać"Dani Filth pisze: - Hatesphere - Thrash metal z wykopem i growlem. Dobry kontakt z publiką (choć słowo "napierdalać" Duńczukom obce ), cieżka gra i niezła rozgrzewka przed daniem głównym.
:solo
To tego w Katowicach nie byłoDani Filth pisze:Najpierw wszystkim znana opowieść o Jerozolimie, a później absolutne zło! Magia!
IRON MAIDENAbstract pisze:i ta powtarzalność czegoś Wam nie przypomina ?
już nie mam tu najwięcej postów

Doda?Abstract pisze:A czy ta "maszynka do zabijania" i ta powtarzalność czegoś Wam nie przypomina ?
- Elevatorman
- -#Clansman

Co do koncertu we wrocławiu to tak
Rootwater- na to to mi 50 groszy by szkoda było totalna beznadzieja
brzmienie to oni mają takie że wszystko drzmi tak samo... chcieliśmy iść sie drzeć o dzwonki z mix plusa...
Hatesphere - no dobre dobre zaszpanowali bluzami "Polska"
no ale było nieźle chcoaiż po 3/4 koncertu sie zwinąłem odpocząć i wypić piwo przed behem 
Beh- W-Z moim zdaniem jest za mała był zbyt wielki ścisk nawet pomachać łbem nie było jak
moim zdaniem najlepsze wykonanie to As Above so Below i Antichristian Phenomenon
Zawoidłem sie na lasach Pomorza..
Ogólnie Beh miał skopane nagłośśnienie gitary słabo było słychać
Ner też sie troche podliywał mówiąc że " "tu jest kurwa najlepiej" 
no ogólnie było fajnie. Zwinąłem sie na autobus przed Chantem ....
oo Decade OF Therion też fajnie wyszło i Summoning of ancient gods...
i majne zdjęcie z Nergalem
Rootwater- na to to mi 50 groszy by szkoda było totalna beznadzieja
Hatesphere - no dobre dobre zaszpanowali bluzami "Polska"
Beh- W-Z moim zdaniem jest za mała był zbyt wielki ścisk nawet pomachać łbem nie było jak
moim zdaniem najlepsze wykonanie to As Above so Below i Antichristian Phenomenon
Zawoidłem sie na lasach Pomorza..
no ogólnie było fajnie. Zwinąłem sie na autobus przed Chantem ....
oo Decade OF Therion też fajnie wyszło i Summoning of ancient gods...
i majne zdjęcie z Nergalem
-
Szkieletor
- -#Invader

ma ktoś może setliste z wczorajszego koncertu w Pozen?
I'd rather die on my feet than keep living on my knees...
- hail_the_leaf
- -#Invader

Poznań był totalnym zniszczeniem. Na razie tyle.
-
Szkieletor
- -#Invader

no fakt ze niezły wymiot był wczoraj \m/
I'd rather die on my feet than keep living on my knees...
- Trismegistos
- -#Prowler

Kilka słów o koncercie w Poznaniu
Ilosc ludzi ,która się tam zjawiła przebiła chyba najśmielsze oczekiwania.. wcześniej nie widziałem w Zeppelinie tylu złych ludzi :solo
Rootwater - nie jestem ich fanem.. chociaż dane mi już było usłyszeć ich trzykrotnie live.. nie przekonali mnie.. trzymają poziom.. ogrywają się.. ale to nie dla mnie..
Hatesphere - !!
słabo ich znałem.. ale dali mi dobre argumenty w Toruniu ..żeby zobaczyć ich raz jeszcze, koncert wymiótł.. bardzo dobry kontakt wokalisty z publiką.. część utworków zaśpiewał biegając po barze :solo kilka razy gubiąc mikrofon.. każdy mógł coś tam pocharczec do owego fonka
ostro było.. młyn dawał rade.. kilka osób poległo :laugh na końcu wokalista rzucił się w publikę... to był fanatyzm.. został potraktowany jak relikwia.. w końcu go wypuściliśmy . Nie dało sie nie zauważyć, że zespół był zadowolony z przyjęcia..
Behemoth . zrobiło się jeszcze ciaśniej.. pierwsze kilka rzędów to mur nie do sforsowania. Zrobiło sie jeszcze mroczniej i wszechogarniający dym nadawał odpowiedni klimat.. zaczęło się :guns set z tego co zaobserwowałem bez zmian.. tylko kolejność inna. Klasa sama w sobie.. chociaż trochę więcej spontaniczności by nie zaszkodziło. Były Lasy pomorza
.. alternatywna wersja decade ov therion,która juz chyba na dobre sie przyjęła.. Golonke masz Pan!Łyżwiarz wie, że kotek odkopał prezent!nie śmiejmy się już, lol!koleś obciągnie chuja ci!mięso tez byś chciał zryj włosy z penis-A ..
było śmiesznie
Był sok malinowy, było rozbicie piwa o scenę.. dzięki Ner.. chciałem być cały w piwie
Ner mało tekścił .. było o najstarszej sekcie,która ma ponad 2tys lat... w tym momencie,ktoś wrzasnął spalić ich
i zaczęło się Christgrinding Avenue.. mistrzostwo. Na koniec i got erection.. pure evil and hate.. i trzeba było walczyć przed szatnią
Niezaprzeczalnie najlepszy koncert beha.. a byłem już na kilku. Tak dalej panowie!
Ilosc ludzi ,która się tam zjawiła przebiła chyba najśmielsze oczekiwania.. wcześniej nie widziałem w Zeppelinie tylu złych ludzi :solo
Rootwater - nie jestem ich fanem.. chociaż dane mi już było usłyszeć ich trzykrotnie live.. nie przekonali mnie.. trzymają poziom.. ogrywają się.. ale to nie dla mnie..
Hatesphere - !!
Behemoth . zrobiło się jeszcze ciaśniej.. pierwsze kilka rzędów to mur nie do sforsowania. Zrobiło sie jeszcze mroczniej i wszechogarniający dym nadawał odpowiedni klimat.. zaczęło się :guns set z tego co zaobserwowałem bez zmian.. tylko kolejność inna. Klasa sama w sobie.. chociaż trochę więcej spontaniczności by nie zaszkodziło. Były Lasy pomorza
Niezaprzeczalnie najlepszy koncert beha.. a byłem już na kilku. Tak dalej panowie!
-
Dani Filth
- -#Long distance runner