Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
A mnie tam stresowałeś odliczając ile zostało do sold outu pierwszego koncertu bo jeszcze nie miałem biletuDzięki, robię swoje, nie chcesz -- nie czytasz - proste. Ja sam tego nie liczę, mam kumpla który pracuje w punkcie dystrybucyjnym, dużo mi to ułatwia.
Podpisuję się pod tym, dosłownie i w przenośni.Poza byciem ciekawostką dla niektórych, wobec pewnego sold outu pierwszego gigu pełniło funkcję informacyjną przede wszystkim dla tych którzy jeszcze nie zdążyli kupić biletu. W przypadku drugiego moim zdaniem jest dokładnie tak samo, bo nie mam najmniejszych wątpliwości że również drugi koncert wyprzeda się w stu procentach. Nie wiem czy już w lutym, czy dopiero w dniu koncertu, a może na początku czerwca, ale sold out będzie.
Nie. Nie będą mogli sobie pozwolić na ogłoszenie czegoś czego nie będzie. Będziemy bombardowani komunikatami o świetnej sprzedaży i ostatnich sztukach dopóki nie zejdą rzeczywiście wszystkie bilety. Na obu koncertach Tauron Arena będzie pękała w szwach i nie będzie trzeba do tego żadnych zabiegów typu wyłączenia części trybun. Prędzej musieliby dołożyć miejsca za sceną (wyobrażacie to sobie, Backstage View reklamowane jako coś super ekstra ekskluzywnego?!) i/lub dodrukować bilety na płytę na granicy bezpieczeństwa. Doskonale wiemy że pomysłowość Evil Nation nie zna granic, i przy każdym kolejnym koncercie możemy oczekiwać nieoczekiwanego. Jak nie ceny z kosmosu, to GC na 90% płyty, itd.Nawet jak nie sprzedadzą "wszystkich" biletów, to i tak ogłoszą![]()
Nikt nie spodziewa się chyba, że na drugim koncercie będzie wiatr hulał po hali? A policzysz bilety na płytę? Bo wiadomo, że sektory zejdą do koncertu. A na płycie będzie mniejszy/większy ścisk. A sold out zostanie ogłoszony ze względów marketingowych. Normalka.Nie. Nie będą mogli sobie pozwolić na ogłoszenie czegoś czego nie będzie.
Ja o IM mówięNo z tego co koledzy pisali na temat Ozziego i GnR to jednak nie jak ciepłe bułeczki.
Czy wyprzeda się całkowicie, tego nie wiem. 9 dni po starcie sprzedaży i jednak tych biletów zostało jeszcze grubo. Jeśli nawet ostatecznie zejdzie te 65% to i tak będzie dobrze, dwie sztuki w Tauron pod rząd, do tego grupa opatrzona u nas do bólu, ogromna konkurencja. Ja bezpiecznie przewiduję minimum 10K, tego się trzymam i będę bardzo zadowolony.Panowie... Obserwuję ten temat od samego początku i jako świeżo zarejestrowany pozwolę sobie dorzucić swoje trzy grosze.
Liczenie kropek przez RALFa to był jeden z ciekawszych wątków. Poza byciem ciekawostką dla niektórych, wobec pewnego sold outu pierwszego gigu pełniło funkcję informacyjną przede wszystkim dla tych którzy jeszcze nie zdążyli kupić biletu. W przypadku drugiego moim zdaniem jest dokładnie tak samo, bo nie mam najmniejszych wątpliwości że również drugi koncert wyprzeda się w stu procentach. Nie wiem czy już w lutym, czy dopiero w dniu koncertu, a może na początku czerwca, ale sold out będzie. Ba, jestem w stanie założyć się z każdym wątpiącym w to z osobna o dobre whisky.
Ktoś chętny?
Wróć do „Legacy Of The Beast World Tour 2018 - 2022”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości