The Future Past Tour 2023 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- blackcocker
- -#Moderator

Re: The Future Past Tour 2023 - trasa
Rozważałem, ale po odwołaniu OO, odpuszczam...
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Ktoś oglądał streaming? Było coś ciekawego?
O, dzięki. Nie wiem czy jest ukryte przed wyszukiwaniem, czy coś mi nie zadziałało, ale wpisywałem podobnie i mi nie wyskakiwał odpowiedni wynik 
Spory rarytas dla fanów mimo wszystko. Wcześniej z Wacken 2008 było tylko nagranie 2 Minutes To Midnight a z 2010 nie było żadnego nagrania. Fajnie zwlascza odświeżyć sobie koncert z 2010 roku, bo stałem tam pod sama scena 
Wykonanie No More Lies z 2010 roku kosmos. Chyba nawet lepsze niż w wersji z Death On The Road.
Wykonanie No More Lies z 2010 roku kosmos. Chyba nawet lepsze niż w wersji z Death On The Road.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Właśnie leci u mnie. No More Lies - potwierdzam, genialne wykonanie. Ale też nawet takie Speed of Light, Red and Black, nie mówiąc o Brave New World cieszą uszy. Jestem na Powerslave i jeszcze pewnie będą Fear, IM i Hallowed. Przewinąłem tylko CIPWM 
No More Lies 2010 wyrywa z butów. Chciałbym całe Wacken z tamtego roku bo setlista przednia 
No More Lies
Brave New World
fajnie!
Miło posłuchać czegoś dawno niesłyszanego, a nie ciągle tylko CSIT, Stranger czy Alexander
M.
Brave New World
fajnie!
Miło posłuchać czegoś dawno niesłyszanego, a nie ciągle tylko CSIT, Stranger czy Alexander
M.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Zgadzam się, powinni opublikować cały Wacken 2010. Może tak zrobią za parę lat?Kevin18 pisze: ↑sob sie 05, 2023 8:23 pm Spory rarytas dla fanów mimo wszystko. Wcześniej z Wacken 2008 było tylko nagranie 2 Minutes To Midnight a z 2010 nie było żadnego nagrania. Fajnie zwlascza odświeżyć sobie koncert z 2010 roku, bo stałem tam pod sama scena
Odgrzewanie takich kotletów to byłoby trochę chamskie nabijanie kabzy, ale sprzedaż pewnie by się zgadzała, i Smallwood to wie.
Dlaczego? Chcesz - kupujesz, nie chcesz - nie kupujesz. Prosta sprawa. Osobiście uważam, że sytuacja w której większość tras (w idealnej sytuacji każda trasa) jest dobrze udokumentowana, to coś jednoznacznie pozytywnego. Znacznie bardziej wolałbym, żeby IM publikowało archiwalne koncertówki, niż nowe wydawnictwa studyjne.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Owszem - chcesz, kupujesz, ale odgrzewanie koncertów sprzed kilku dekad itp. dla mnie średnia opcja, ale biznes to biznes.
No ale dalej nie powiedziałeś dlaczego. Przykładowo uważam, że seria Overseas Purpli to świetna sprawa, bo tym samym można się zapoznać z formą, aranżacjami i setlistami z danych lat (a do tego to często są bardzo dobre koncerty). W sumie tak samo z polityką wydawniczą Bowiego, który najlepsze koncerty zaczął wydawać... Po śmierci. Trochę inny case, bo on już nic nowego nie nagra, ale dalej trzymamy się tematu. Priest zrobiło super rzecz wypuszczając boxa z milionem koncertówek, bo tym samym mamy już pamiątki z niemalże każdej trasy. To są rzeczy skierowane do fanów zajaranych zespołem, randomy tego nie kupią. A osobiście nie widzę nic złego w wypuszczeniu materiału z '83, '86, czy '10. Bo pojawia się proste pytanie: co zamiast tego? Funko Pop?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Dream Theater teraz fajnei wydaje te bootlegi. Dla fanów suepr sprawaSchizoid pisze: ↑ndz sie 06, 2023 1:28 pm No ale dalej nie powiedziałeś dlaczego. Przykładowo uważam, że seria Overseas Purpli to świetna sprawa, bo tym samym można się zapoznać z formą, aranżacjami i setlistami z danych lat (a do tego to często są bardzo dobre koncerty). W sumie tak samo z polityką wydawniczą Bowiego, który najlepsze koncerty zaczął wydawać... Po śmierci. Trochę inny case, bo on już nic nowego nie nagra, ale dalej trzymamy się tematu. Priest zrobiło super rzecz wypuszczając boxa z milionem koncertówek, bo tym samym mamy już pamiątki z niemalże każdej trasy. To są rzeczy skierowane do fanów zajaranych zespołem, randomy tego nie kupią. A osobiście nie widzę nic złego w wypuszczeniu materiału z '83, '86, czy '10. Bo pojawia się proste pytanie: co zamiast tego? Funko Pop?
Schizoid - racja.
-
Deleted User 5490
Ja bardzo chciałbym, żeby po "chamsku" odgrzali najlepsze, profesjonalnie nagrane kotlety z tras z lat 80tych nieupamiętnionych oficjalnymi wydawnictwami. Nie miałbym nic przeciwko temu i wolałbym to od wydawania takich gówien jak ostatni syf z Meksyku. I niech wtedy zarobią. Za to chętnie bym zapłacił.
Przecież "Maiden England" na CD to super sprawa jest 
www.MetalSide.pl
Ja bym chciał, żeby po chamsku rzucili się na mój portfel i wydali zapisy wideo z 1999, letniej trasy w 2003, 2005, 2006, 2007 oraz właśnie z 2010 r. Idę o zakład, że z każdej trasy w XXI wieku mają profesjonalnie ponagrywane występy. Nie jestem tego już taki pewien w przypadku roku 1999... Oczywiście fajnie jakby wydali też coś zarówno z Blazem, jak i z lat bardziej zamierzchłych, ale na początek wystarczy mi okres po reunion 
Przeze mnie najbardziej porządne jest DVD / CD z 2006. Audio było miksowane przez Harrisa i Shirleya na filmie Flight 666, więc możliwe, że tylko leży i czeka na wydanie..