Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Iron Marcin
- -#Invader

Re: Slayer
Dlaczego w Polsce nie może być festiwalu, na którym zagrałaby chociaż 1/3 z tych zespołów? Oczywiście nie 1/3 tych najgorszych. Żeby w Polsce odbył się sam dzień 3 to by było największe wydarzenie muzyczne w całej historii naszego kraju...
-
El Dorado
Największym wydarzeniem muzycznym w całej historii naszego kraju to występ Rolling Stonesów w bodaj 1962 roku i występ Madonny w 2008. Proste.
-
The Burczax
- -#Moonchild

A gówno prawda, bo AC/DC w 1991r wtedy jeszcze Meta była.
-
El Dorado
a gówno prawda bo i Meta i AC/DC tak na prawdę nie umywają się do Madonny 
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Stonesi w '67 byli, w '62 Richards z Jaggerem mieli po 19 lat, nie sądzę, żeby ich ściągali wtedy do PolskiFałszywe dolary pisze:Największym wydarzeniem muzycznym w całej historii naszego kraju to występ Rolling Stonesów w bodaj 1962 roku i występ Madonny w 2008. Proste.
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
- Elevatorman
- -#Clansman

a i tak nic do sleja sien ie umywa
Zresztą z tą Madonną to nic pewnego 
heh, więcej takich żartów !panzerschreck pisze:Meta i AC/DC to jakiś żart przy tym.
SRANIE
Ten skład tego festiwalu jest tak przegięty, że apeluję o usunięcie tego tematu.
Ten skład tego festiwalu jest tak przegięty, że apeluję o usunięcie tego tematu.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Wiadomo, że giganci rocka/metalu ale do miana "największego wydarzenia muzycznego" zasługuje coś co wychodziło poza kategorie czysto muzyczne, a ten koncert raczej nie bardzoArtur pisze:heh, więcej takich żartów !panzerschreck pisze:Meta i AC/DC to jakiś żart przy tym.
a gdzie ja temu przeczepanzerschreck pisze:Wiadomo, że giganci rocka/metalu ale do miana "największego wydarzenia muzycznego" zasługuje coś co wychodziło poza kategorie czysto muzyczne, a ten koncert raczej nie bardzo![]()
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Ja niestety, ale całkowicie w dupie mam AC piorun DCArtur pisze:a gdzie ja temu przeczepanzerschreck pisze:Wiadomo, że giganci rocka/metalu ale do miana "największego wydarzenia muzycznego" zasługuje coś co wychodziło poza kategorie czysto muzyczne, a ten koncert raczej nie bardzo![]()
Ja po prostu, z całym szacunkiem, w dupie mam koncert Stonesów z '67 jak też w dupie bede miał ewentualny tegoroczny koncert Madonny; natomiast więcej takich duetów w Polsce i bede sikał i srał ze szczęścia xD
-
El Dorado
Niekumaty jesteś? Mówimy o największym wydarzeniu muzycznym w Polsce a nie o fajnych metalowych duetach.Artur pisze:a gdzie ja temu przeczepanzerschreck pisze:Wiadomo, że giganci rocka/metalu ale do miana "największego wydarzenia muzycznego" zasługuje coś co wychodziło poza kategorie czysto muzyczne, a ten koncert raczej nie bardzo![]()
Ja po prostu, z całym szacunkiem, w dupie mam koncert Stonesów z '67 jak też w dupie bede miał ewentualny tegoroczny koncert Madonny; natomiast więcej takich duetów w Polsce i bede sikał i srał ze szczęścia xD
az tak nie kumasz rock and rolla?! ziomek!panzerschreck pisze:ale całkowicie w dupie mam AC piorun DC
Jazz is not dead, it just smells funny.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Na to wychodzi, że szkolny australijski mundurek mnie nie podniecasz pisze:az tak nie kumasz rock and rolla?! ziomek!panzerschreck pisze:ale całkowicie w dupie mam AC piorun DC
hehe, niekumatość to w tym wypadku z Ciebie wyziera, bo ja nawet tego offtopa o tych 'największych muzycznych..." nie podjąłem a jedynie dodałem od siebie że chciałbym więcej takich koncertów jak Monsters Of Rock '91. taki ot mały wtręt. Więc sie tak nie spinajFałszywe dolary pisze:Niekumaty jesteś? Mówimy o największym wydarzeniu muzycznym w Polsce a nie o fajnych metalowych duetach.
Bardziej jak o ten mundurek to tutaj o zajebistą muzyke chodzipanzerschreck pisze:Na to wychodzi, że szkolny australijski mundurek mnie nie podnieca ;(
Ooo, nareszcie ktoś oprócz mnie nie lubi AC/DC 
Dobra, kończmy wszyscy tego offtopa mili Państwo 
http://www.allegro.pl/item346734677__sl ... rupy_.html
Fajna rzecz, może kogoś zainteresuje. Ciekawe czy rzeczywiście z 92 roku. Teraz King niby inaczej się podpisuje, więc kto wie..
Fajna rzecz, może kogoś zainteresuje. Ciekawe czy rzeczywiście z 92 roku. Teraz King niby inaczej się podpisuje, więc kto wie..
The Unholy Alliance: Chapter III' European Tour
SLAYER,
TRIVIUM,
MASTODON
t.b.a
pierwsza data:
10.11.08 Winterthur, Szwajcaria
źródło:
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... emID=97133
SLAYER,
TRIVIUM,