07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii

Wszystko na temat nowego tournee oraz koncertu w Polsce!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii

Post autor: Wrath »

syzygy pisze:tak teraz patrzę, to jest jakiś pociąg o 13, będę o 17 w Warszawie. Chyba starczy ;]
niee no bez sensu, przyjedź jakimś wcześniejszym, przylączysz sie do nas i razem zajmiemy miejsce blisko sceny :] chyba ze nie chcesz :B
Opra
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Opra »

Kro pisze:Skoro Cie satysfakcjonuje miejsce gdzies pod sektorami (sa wogole jakies?) to napewno wystarczy.
no bez przesady, nie takie rzeczy sie robilo :razz:
raffciu wiesz ze ja i tak wyladuje z Toba, wszystko jedno gdzie:P :razz:
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

Opra pisze:raffciu wiesz ze ja i tak wyladuje z Toba, wszystko jedno gdzie:P :razz:
ehh no wiem... :roll:
:P
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Szajba »

tam p'dolicie. Barierki nasze :P
już nie mam tu najwięcej postów :roll: :evil:
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

Wrath pisze:niee no bez sensu, przyjedź jakimś wcześniejszym, przylączysz sie do nas i razem zajmiemy miejsce blisko sceny :] chyba ze nie chcesz
nie no, chce, sam jadę, więc chętnie do Was dobiję. Na którą być w takim razie, mniej więcej?:>
Awatar użytkownika
Deep
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Deep »

Helloo! Moja ekipa liczy 8 osób i śmigamy z Poznania wczesnym rankiem busikiem dobrej generacji :) Tak na marginesie posiadam jeden bilet do sprzedania, jesli ktos chetny to gg 7721941
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: M@ti »

syzygy pisze:nie no, chce, sam jadę, więc chętnie do Was dobiję. Na którą być w takim razie, mniej więcej?:>
I ja bym gdzieś się dobił, bo nie chce mi się samemu. ;p
herki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: herki »

Byliśmy dziś na Stadionie Gwardii, wreszcie dane mi było poznać ten piękny obiekt (i nie tylko poznać xd). Klasa światowa 10/10! Już zazdroszczę posiadaczom biletów VIP \m/
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

herki pisze:Byliśmy dziś na Stadionie Gwardii, wreszcie dane mi było poznać ten piękny obiekt (i nie tylko poznać xd). Klasa światowa 10/10! Już zazdroszczę posiadaczom biletów VIP \m/
Ja tam slyszalem ze ma sie na nim odbyc final Juro 2012 :E

A tak na serio , czy wie ktos jaka bedzie frekwencja?
herki
-#Clansman
-#Clansman

Nie wiem jaka będzie frekwencja, ale jeśli rzeczywiście będzie te 30k ludzi to nie wiem gdzie oni się tam pomieszczą :D
spioch
-#Invader
-#Invader

Post autor: spioch »

herki pisze:Nie wiem jaka będzie frekwencja, ale jeśli rzeczywiście będzie te 30k ludzi to nie wiem gdzie oni się tam pomieszczą :D
zapowiada sie scisk niczym w spodku hmmmmm
Deleted User 1499

To widze ze musze zaczac rozgrzewac łokcie :lol:
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

sekcjazwlok pisze:To widze ze musze zaczac rozgrzewac łokcie :lol:
Muszę Was zmartwić, rozmawiałem z facetem ze Strefy, będzie 30000, rozgrzewajcie łokcie!
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

To jakiś absurd w takim razie jest. Ja rozumiem ,że chcieli jak najwiecej ludzi ale nie przesadzajmy, skoro mamy mieć problem z pojemnością.....
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

Ilość biletów jakie wprowadzić do sprzedaży oblicza się z pewnością na podstawie jakiś norm typu 4 czy 5 os/m2. I są to z pewnością stałe normy dotyczące imprez masowych. Nie jest przecież tak, że wybiera się obiekt i strzela na oko, że tu wpuścimy 30 tys ludziów. Jedyny problem jaki może być to to, że z pewnością podczas obliczania ilości biletów założono wykorzystanie wszystkich miejsc siedzących. A znając życie część będzie pusta bo ludzie wybiorą płytę.
El Dorado

Post autor: El Dorado »

herki pisze:Byliśmy dziś na Stadionie Gwardii, wreszcie dane mi było poznać ten piękny obiekt (i nie tylko poznać xd). Klasa światowa 10/10! Już zazdroszczę posiadaczom biletów VIP \m/
Prawda. Godziwy ten stadion. Przygotowywany juz jest na koncert.
herki
-#Clansman
-#Clansman

Piwowarus pisze:Ilość biletów jakie wprowadzić do sprzedaży oblicza się z pewnością na podstawie jakiś norm typu 4 czy 5 os/m2. I są to z pewnością stałe normy dotyczące imprez masowych. Nie jest przecież tak, że wybiera się obiekt i strzela na oko, że tu wpuścimy 30 tys ludziów. Jedyny problem jaki może być to to, że z pewnością podczas obliczania ilości biletów założono wykorzystanie wszystkich miejsc siedzących. A znając życie część będzie pusta bo ludzie wybiorą płytę.
Akurat jak dziś sobie tam siedzieliśmy to policja oglądała stadion, nie wiem po co, ale coś podsłyszałem, że na siedzące wchodzi 6k ludzi, nie wiem tylko czy na pewno o to chodziło :(

Może i jest jakaś stała norma, ale ten stadion nie wygląda na taki żeby tyle osób pomieścił.
Deleted User 1499

Piwowarus pisze:Ilość biletów jakie wprowadzić do sprzedaży oblicza się z pewnością na podstawie jakiś norm typu 4 czy 5 os/m2. I są to z pewnością stałe normy dotyczące imprez masowych. Nie jest przecież tak, że wybiera się obiekt i strzela na oko, że tu wpuścimy 30 tys ludziów. Jedyny problem jaki może być to to, że z pewnością podczas obliczania ilości biletów założono wykorzystanie wszystkich miejsc siedzących. A znając życie część będzie pusta bo ludzie wybiorą płytę.
Na sektorach znajda sie ci ktorzy na koncert trafia ostatni lub nie dadza rady sie przepchac.Jakos damy rade :cool:
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

Wyglądać może nie wygląda, ale nasunęło mi się inne porównanie. Na koncert Metallicy w Chorzowie na samą płytę sprzedano 28.000 biletów. Wymiary boisk są mniej więcej znormalizowane, więc zarówno na Gwardii jak i na Śląskim jest tyle samo powierzchni. Na obu stadionach są również tory żużlowe. Na Śląskim jest tylko nieco więcej trawy pomiędzy trybunami a torem. Ja bym tam jakoś przesadnie nie panikował.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Piwowarus pisze:Wyglądać może nie wygląda, ale nasunęło mi się inne porównanie. Na koncert Metallicy w Chorzowie na samą płytę sprzedano 28.000 biletów. Wymiary boisk są mniej więcej znormalizowane, więc zarówno na Gwardii jak i na Śląskim jest tyle samo powierzchni. Na obu stadionach są również tory żużlowe. Na Śląskim jest tylko nieco więcej trawy pomiędzy trybunami a torem. Ja bym tam jakoś przesadnie nie panikował.
Dokładnie - jakieś 25000, to na Gwardię na płytę wchodzi!!!
Ostatnio zmieniony pn lip 28, 2008 10:16 pm przez RALF, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ