30/03/2024 - Judas Priest - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 30/03/2024 - Judas Priest - Kraków
Liczę na to, że choć jeden z 2 usuniętych kawałków Saxon jednak wróci. 1 za 1 to uczciwy deal 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
No to póki co kontynuacja z Dublina w secie na Niemcy. Dziwne, fajnie jakby co najmniej w Pradze przewidzieli jakieś roty.
NamówiłeśSaul pisze: ↑sob mar 23, 2024 4:15 pm Polecam zaczaic sie na opcje resale na ticketmaster, przed chwila kupiłem bilet na płyte za 230zł. Jest bardzo duzo drozszcyh biletow ale wiecej niz pewne, że ludzie beda obnizac ceny i bedzie mozna upolowac calkiem niezlą promke. Pewnie ktos trafi jeszcze taniej ale ja juz nie chciałem przekombinować![]()
Co ciekawe biletu juz nie mozna odsprzedac ale mozna go przetransferować na inne konto ticketmaster
Forum internetowe to poważna sprawa.
Po ile złapałeś?Żelazny pisze: ↑pn mar 25, 2024 12:58 pmNamówiłeśSaul pisze: ↑sob mar 23, 2024 4:15 pm Polecam zaczaic sie na opcje resale na ticketmaster, przed chwila kupiłem bilet na płyte za 230zł. Jest bardzo duzo drozszcyh biletow ale wiecej niz pewne, że ludzie beda obnizac ceny i bedzie mozna upolowac calkiem niezlą promke. Pewnie ktos trafi jeszcze taniej ale ja juz nie chciałem przekombinować![]()
Co ciekawe biletu juz nie mozna odsprzedac ale mozna go przetransferować na inne konto ticketmaster
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Też za 230. Tym bardziej myślę, że teza Thorgala o tym, że to LN samo wrzuca te bilety jest bardzo prawdopodobna
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Mnie od wczoraj wyświetla się w resale'u niezmiennie tylko jedna cena, jeszcze wyższa od tych 390 zł za GA.
Ja widzę po 333.50
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Ja już też, najtaniej - biletów rzeczywiście dużo ale tych za 230 zł brak.
One się co jakiś czas pojawiają mam wrażenie
A czy ktoś widział w ogóle oferty resale w aplikacji ticketmastera? Czy one są tylko przez www dostępne?
-
Deleted User 8263
Pytam o aplikację, a nie stronę. Na stronie są, a w apce nie widzę. Lista kończy mi się na oficjalnych.
Okazało się, że musiałem zaktualizować aplikację ticketmastera
Wychodzi na to, ze na stałe obcięli Saxon o dwa świetne kawałki, lipa straszna. Do tego zamienili Krzyżowca na Silne ramię prawa :/
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Pewnie niczego sami nie zamienili, tylko publika zażądała Strong Arm. Oni rotują Strong Arm, Dallas i Crusader i od reakcji audytorium zależy, co poleci danego dnia. Podejrzewam, że u nas do tej puli dołączy Broken Heroes, albo wstawią je za Heavy Metal Thunder, którego na początku trasy nie było. Szkoda, że Saxon tyle stracił, bo będę miał dysonans między 14-utworową setlistą z Irlandii, a 11-utworowym zestawem w Krk. A wystarczyło lepiej ogarnąć rozpiskę... 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Mam nadzieję, że ten CzarnyAniol to jakiś nieogar, a set z dzisiaj nie wygląda tak, jak on to przedstawia.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Saksończycy wjechali do Niemiec i skończyła się demokracja artystyczna. Na setlist nic nie o wyborach i kandydatach. Nadto, grają 10 minut krócej i nie trzeba robić miniprzerwy na odpoczynek. Szkoda na to czasu
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
We Frankfurcie też był wybór Crusader/Dallas/Strong.
https://youtu.be/Jz6gdP8Yjnw?si=dR6GSPhqWnGAUWnv&t=1843
A
B
C
D
E
B
C
D
E
dzięki!
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
To sprawdzona marka, robił też inne sety JP + mam potwierdzenie z innego źródła.
Tyle dobrego, że Metal Gods tym razem dali w dobre miejsce, bo po Victim było bez sensu. Ale z Lightning Strike to powinni sobie dać spokój.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller