Poszukuje - kupno/wymiana
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Poszukuje - kupno/wymiana
Widze że każdy cos szuka
Nom ja np. szukam maiden live Wrocław 2003 i co ?? No i wiadomo lipa :/ Chyba nikt tego nie nakrecil?? 
No niestety nikt nie wziol kamery wiec tylko zostaje nam sluchac audio z tego koncertu.
The Wall: Under Construction `78 - chętni na priva
Witam!
Jestem zainteresowany: kupnem (za niewielką cenę
), lub wymianą (za czyste płytki - gdyż "nic" na wyminę praktycznie nie posiadam) kilku-, kilkunastu bootlegów audio IM. Jakby ktoś był zainteresowany to proszę o mejla, g-g lub PM
Pzdr.
Jestem zainteresowany: kupnem (za niewielką cenę
Pzdr.
www.MetalSide.pl
Witam!!!
poszukuję następujących bootlegów Iron Maiden:
Live Fron Ipswich'83
Chicago'87
Eurometal'99
Jeżeli ktoś miałby chociaż jeden z tych to proszę pisać na gg 6757000
Jedyne co mam na wymiane z bootlegów Ironów to:
War Machine'90
Rock In Rio'85
Queen Mary's College'88
Oczywiście te trzy bootlegi jakie posiadam są bardzo dobrej jakości
poszukuję następujących bootlegów Iron Maiden:
Live Fron Ipswich'83
Chicago'87
Eurometal'99
Jeżeli ktoś miałby chociaż jeden z tych to proszę pisać na gg 6757000
Jedyne co mam na wymiane z bootlegów Ironów to:
War Machine'90
Rock In Rio'85
Queen Mary's College'88
Oczywiście te trzy bootlegi jakie posiadam są bardzo dobrej jakości
Posiadam na wymianę kostkę Dave Murraya .Wymienię ją na kostkę Janicka Gersa .Wszelkie propozycje proszę kierować na P.W.
-
Traderka
http://mastah666.republika.pl/
Tu spis koncertów,które razem z Piotrkiem mamy. Trudno jednak taką kolekcję uformować ( mowa o Metallice )
Tu spis koncertów,które razem z Piotrkiem mamy. Trudno jednak taką kolekcję uformować ( mowa o Metallice )
A ja rozmawiałem dzisiaj w nocy ze wspomnianym Piotrkiem:-P Zamówiłem już nawet bootleg. Szkoda, że nie jesteście maniakami Iron Maiden tylko Metallicy, ale kolekcja dvd powala! Chylę czoło :rocx
Polecam stronkę w 100%!!!
Polecam stronkę w 100%!!!
Aha, zapomniałem dodać:
Poszukuję frotek, kostek gitarowych, starych gazet metalowych,plakatów oraz innych kolekcjonerskich rzeczy zespołu Iron Maiden. Jeżeli ktoś coś ma na sprzedaż to proszę pisać na Private lub na maila.
Poszukuję frotek, kostek gitarowych, starych gazet metalowych,plakatów oraz innych kolekcjonerskich rzeczy zespołu Iron Maiden. Jeżeli ktoś coś ma na sprzedaż to proszę pisać na Private lub na maila.
Poszukuję:
Single:
Wasting Love : http://www.metal-archives.com/release.php?id=2517
Futureal : http://www.metal-archives.com/release.php?id=2540
Próbuję szukac wszedzie gdzie tylko sie da, ale nici...na eMule tez kiepsko...
Jesli ktos to ma to prosze o kontakt
Zalezy mi bardzo na tym
Na wymianę mam reszte albumów ktore sa na liscie na metal-archives.com
pozdrawiam
Single:
Wasting Love : http://www.metal-archives.com/release.php?id=2517
Futureal : http://www.metal-archives.com/release.php?id=2540
Próbuję szukac wszedzie gdzie tylko sie da, ale nici...na eMule tez kiepsko...
Jesli ktos to ma to prosze o kontakt
Zalezy mi bardzo na tym
Na wymianę mam reszte albumów ktore sa na liscie na metal-archives.com
pozdrawiam
hmm poszukuje dobrego soundoardu z trasy X factor
zainteresowanych prosze na PM
zainteresowanych prosze na PM
Traderka jak można nabyć te koncerty od ciebie ?????
Ona nie sprzedaje. I ciezko sie z nia wymienic poniewaz chce w wiekszosci przypadkow koncerty Metaliicy na dvd.
Poszukuje japonskich wydan Iron Maiden (Toshiba EMI) w bardzo dobrym stanie z OBI
-
Traderka
HmP,jak się ma kilka forum do obsłużenia to się rzadko zagląda na każde ..hehe. Tak więc, chętnie powymienialibyśmy się z bratem ,jakąś większą ilość koncertów o super jakości na kostki,frotki,wszystko koncertowe Iron Maiden albo Metallici.
PS . Wymieniamy się,za Ironsów,tylko,za to co nie mają moji zagraniczni traderzy.Dlaczego ?Dlatego,że wtedy to co potencjalnie od Was dostanę,mogę im wysłać i dostać w zamian coś bajeranckiego.
PS2 . 4 super koncerty Ironsików do Nas idą. ( DVD of course )
PS . Wymieniamy się,za Ironsów,tylko,za to co nie mają moji zagraniczni traderzy.Dlaczego ?Dlatego,że wtedy to co potencjalnie od Was dostanę,mogę im wysłać i dostać w zamian coś bajeranckiego.
Nie obraz sie ale Ty cos krecisz z tymi wymianami. Piszesz w spisie o tym, ze masz jakies bootlegi a kiedy o nie pytalem okazalo sie, ze ich tak naprawde nie masz.Traderka pisze:HmP,jak się ma kilka forum do obsłużenia to się rzadko zagląda na każde ..hehe. Tak więc, chętnie powymienialibyśmy się z bratem ,jakąś większą ilość koncertów o super jakości na kostki,frotki,wszystko koncertowe Iron Maiden albo Metallici.
Po podeslaniu spisu mowisz mi o jakichs rzeczach, ze nie masz czasu, i ze sie nie wymieniasz bo wszystko mozesz miec z zagranicy.
Moim zdaniem takie postepowanie to tylko zawracanie glowy i Twojej i potencjalnych chetnych
Zrob sobie na stronie dzial zasady wymiany i wpisz na co sie wymieniasz a na co nie i kiedy bedziesz miala czas bo inaczej odczuwam to jako niepowazne traktowanie innych osob
-
Traderka
Pomyłka,proszę o skasowanie TEGO posta.
Ostatnio zmieniony pt lip 08, 2005 6:06 pm przez Traderka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Traderka
Widzisz, czekam na GEMy tzw,to znaczy koncerty rzadkie,a miłe dla oka.Jeśli np Piotrek się teraz wymiena za Metallicę,to bierze tylko Masters ( czyli rip z MASTER TAPE ),której Polacy to napewno,ale i większość Europejczyków zapewnić nie może. Proszę ,nie oskarżać mnie także o coś nieprawdziwego. Zbliżamy się do liczby 300 płyt DVD,z koncertami ,które są wymienione na stronie.Domyślam się,że większość forumowiczów,będzie ode mnie chciało mastera Pragi 2003.11.20 Iron Maiden,ale żeby go dostać po prostu chcę coś równie ciekawego.
PS. Mastera Pragi i innych "interesujących" koncertów dostanę w środę najpóźniej.
PS2. Z takimi ludźmi to trudno się wymienia,nawet Nasza kolekcja Metallici ledwo im dogodziła.
PS. Mastera Pragi i innych "interesujących" koncertów dostanę w środę najpóźniej.
PS2. Z takimi ludźmi to trudno się wymienia,nawet Nasza kolekcja Metallici ledwo im dogodziła.
Ponownie napisze 
Kupie japońskie wydania płyt Iron Maiden. Płyty te muszą być w bardzo dobrym stanie z OBI. Kupie także płyty winylowe również w bardzo dobrym stanie wydane tylko i wyłącznie na rynek europejski lub angielski (jeśli jest to stary winyl)
Kupie japońskie wydania płyt Iron Maiden. Płyty te muszą być w bardzo dobrym stanie z OBI. Kupie także płyty winylowe również w bardzo dobrym stanie wydane tylko i wyłącznie na rynek europejski lub angielski (jeśli jest to stary winyl)