Poszukuje - kupno/wymiana
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Poszukuje - kupno/wymiana
Prosze umieszczac w tym temacie propozycje kupna lub wymainy na konkretnego boota/oficjalne wydawnictwo. Uprasza sie o dogadywanie sie na privie (tzn. bez postow typu "ja mam, mozemy sie wymienic")[/i]
-
Ace
Re: Poszukuje - kupno/wymiana
ok ja szukam:
Maiden Mannheim 2000
warszawa 2000
i jakiegoś w dobrej jakości z balzzem [najlepiej z `95]
Maiden Mannheim 2000
warszawa 2000
i jakiegoś w dobrej jakości z balzzem [najlepiej z `95]
-
Vlad Tepes
Matej ma pierwsze ostrzeżenie z wpisem do Księgi.Wie za co.
serwer
Serwer z Samymi Botlegami Iron Maiden http://80.49.180.139/ serwer jest tylko na swieta
Drogi Adminie zastanów sie 2 razy zanim usuniez tego Posta
Drogi Adminie zastanów sie 2 razy zanim usuniez tego Posta
-
Vlad Tepes
Drogi Mateju.Zastanów się co udostępniasz zanim to zrobisz.
Ja poszukuje następujących mp3:
Katowice 2000 - Sign Of The Cross
Katowice 2000 - The Clansman
Katowice 2000 - Sign Of The Cross
Katowice 2000 - The Clansman
Ma ktos setlist do Philadelphia 91?? Najlepiej okladke do tego boota bo brakuje mi jednego kawalka tzn nr9 z CD1, ale nie znam tytulu. Jesli ma ktos ten plik lub chociaz set z koncertu bede bardzo wdzieczny. Za ta mp3 moge sie jakos odwdzieczyc :beer
Ten brakujacy kawalek to No Prayer For The Dying (mam okladke). Jesli ma ktos ten plik i jest mi go w stanie udostepnic moge zaoferowac cos w zamian :beer
Szukam Singli Iron Maiden tylko nie z Dance of Death. Najlepiej oryginalne. Moge kupic w ostateczności wymiana.
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
bylbym wdzieczny gdydby ktos udostepnil mi ew odsprzedal(bo nie posiadam nic na wymiane
) nagranie wideo(najlepiej na plytkach) z katowic 2003
z gory thx :rocx
pozdro :rocx
:solo
moj adres: mihau_69@o2.pl
pozdro :rocx
moj adres: mihau_69@o2.pl
Ostatnio zmieniony pn gru 29, 2003 3:40 pm przez MiHAu#, łącznie zmieniany 1 raz.
MiHAu# pisze:bylbym wdzieczny gdydby ktos udostepnil mi ew odsprzedal(bo nie posiadam nic na wymiane) nagranie wideo(najlepiej na plytkach) z katowic 2003
pozdro :rocx:solo
dolaczam sie do prosby imiennika
szacuneczek
Ja mogę Ci za darmo wysłać - zapraszam na gg - 1618469MiHAu# pisze:bylbym wdzieczny gdydby ktos udostepnil mi ew odsprzedal(bo nie posiadam nic na wymiane) nagranie wideo(najlepiej na plytkach) z katowic 2003
pozdro :rocx:solo
Wiem że tu nie powinno być takich postów, ale MiHau# nie podał nawet maila.
Poszukuje bootleg "Spodek 2003", najlepiej w mp3 bo zbieram booty tylko w tym formacie, chętnie sie z kims wymienie za cos. Mam boota "King Edward Visited Katowice", ale poszukuje tez wlasnie "Spodek 2003" bo to jest inna, lepsza wersja. Prosze o kontakt.
-
Ace
ja też sie podtym podpisuj. nawet niewiedziałem że są 2 booty 
Przepraszam, jesli wprowadzilem kogos w blad. Ten boot "Spodek 2003" to boot video 
-
Alexander_The_Great
- -#Prisoner

I jakość jego zapisy audio jest beznadziejnaKroczniok pisze:Przepraszam, jesli wprowadzilem kogos w blad. Ten boot "Spodek 2003" to boot video
Dobra jakość dzwięku to "King Edvard....". Robił to gość, od którego kupiłem - zremastrował dzwięk. Ja tam tego zbytnio nie widzę, ale dobra - niech mu będzie
Ja mam takie cykanie na niektorych utworach w King Edward, np na Wickermanie ty tez tak masz??Alexander_The_Great pisze:I jakość jego zapisy audio jest beznadziejnaKroczniok pisze:Przepraszam, jesli wprowadzilem kogos w blad. Ten boot "Spodek 2003" to boot video
Dobra jakość dzwięku to "King Edvard....". Robił to gość, od którego kupiłem - zremastrował dzwięk. Ja tam tego zbytnio nie widzę, ale dobra - niech mu będzie
-
Alexander_The_Great
- -#Prisoner

Chyba też, niestety.Kroczniok pisze:Ja mam takie cykanie na niektorych utworach w King Edward, np na Wickermanie ty tez tak masz??Alexander_The_Great pisze:I jakość jego zapisy audio jest beznadziejnaKroczniok pisze:Przepraszam, jesli wprowadzilem kogos w blad. Ten boot "Spodek 2003" to boot video
Ale i tak jakość nie najgorsza, jak na polskie warunki
Poszukuje boota "A real drunk one" '93. Chetnie sie za cos wymienie, najlepiej w mp3.
I jeszcze Real Spit One (Włochy) '93
I jeszcze Real Spit One (Włochy) '93
Ja szukam bootów video. Wymiana. Pisać na GG albo PW
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068