World Tour 2006 - wyjazdy na zagraniczne koncerty

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

El Dorado

Re: World Tour 2006 - wyjazdy na zagraniczne koncerty

Post autor: El Dorado »

Budziol pisze:Jasne samolotem latwiej i szybciej tylko...

Po pierwsze ciezko wtedy mowic o wyjezdzie fanklubowym
a po drugie skonczy sie koncert i co dalej? A tak wsiada sie do autokaru idzie spac i rano juz w polowie drogi :) Zawsze tam mozna zostawic pare rzeczy itd. ale to moje zdanie.

Wicker to z mojego miasta bedziesz leciec ;) Wybralbym sie z Toba do Dublina bo szybciej i taniej samolotem ale znow dochodzi problem co po koncercie bo nocnych polaczen nie ma!

Pozostaje caly czas czekac na konkrety gdziekolwiek beda i jakkolwiek tam dotrzemy :)
po koncercie mozna isc na piwo i na lotnisko :lol:
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

Budziol pisze: po drugie skonczy sie koncert i co dalej? A tak wsiada sie do autokaru idzie spac i rano juz w polowie drogi Zawsze tam mozna zostawic pare rzeczy itd. ale to moje zdanie.
Jak to co dalej?? Irish Pub, a potem w kime do hotelu :)
Michcio pisze:podpowiedzcie mi prosze jak kupic bilety do paryza na koncert bo parwdopodobnie tam jadę aa i ile placiliscie na czerwcowy koncert w ubieglym roku
no trzeba miec karte kredytowa i przez stronke zamawiac :) Ewentualnie mozna kupic tak jak ja - czyli wyslac kolezanke do Paryza, zeby kupila bilet ;) Bilet na plyte kosztowal 45 ojro. Jak cie interesuje koszt calego wypadu to sie w 1000 zamknalem bez zaciskania pasa.
El Dorado

a nie ma moze jakiejs znizki na samolot jak leci grupa?? :lol:
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

na tanie linie nie ma. Caly pic polega na tym, ze cena rosnie wraz z liczba zamawiajacych. jak pierwsza osoba bedzie miala bilet za zlotowke to 20ta bedzie miala za 200
El Dorado

Szymon pisze:na tanie linie nie ma. Caly pic polega na tym, ze cena rosnie wraz z liczba zamawiajacych. jak pierwsza osoba bedzie miala bilet za zlotowke to 20ta bedzie miala za 200
a to buce.

od kiedy sa w sprzedazy bilety do dublina?
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

tobink pisze:od kiedy sa w sprzedazy bilety do dublina?
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=5145

W tym roku raczej nie będziemy organizować przelotu z SanktuariuM z powodów, o których pisze Szymon. Takie wyjazdy możemy organizować indywidualnie w mniejszych grupach. Dla większej liczby osób planujemy jedynie przejazd autokarem na jeden z niemieckich koncertów organizowany przez firmę Shortcut.
El Dorado

WICKER MAN pisze:
tobink pisze:od kiedy sa w sprzedazy bilety do dublina?
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=5145

W tym roku raczej nie będziemy organizować przelotu z SanktuariuM z powodów, o których pisze Szymon. Takie wyjazdy możemy organizować indywidualnie w mniejszych grupach. Dla większej liczby osób planujemy jedynie przejazd autokarem na jeden z niemieckich koncertów organizowany przez firmę Shortcut.
Shortcut bedzie robiło cos? a to spoko.. w takim razie moze s shortcuta pojade :)

ale dublin korci :)
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

ile kosztują bilety do Stuttgartu na płytę? wiadomo już coś? :)
Awatar użytkownika
Levy
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Levy »

WICKER MAN pisze:Takie wyjazdy możemy organizować indywidualnie w mniejszych grupach.
Załapałbym się? :D
Mam uzbieraną kasę więc, jeśli tylko byłaby taka możliwość to chciałbym z Tobą Wicker wybrać się np. do Irlandii czy Anglii.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

No jesli ktos bierze pod uwage jeszcze koszta hotelu to ja odpadam bo ja chce jechac na koncert za granice ale mozliwie najtaniej!

Zreszta wyjazd busem ma swoj urok! Bedzie atmosfera nakrecenia sie na koncert spiewy, bronki ;) A w drodze powrotnej jak wstaniemy to tez dopiero polowa drogi i przy bronku beda niezapomniane wrazenia. Juz zaczynam czuc klime! :)
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Budziol pisze:No jesli ktos bierze pod uwage jeszcze koszta hotelu to ja odpadam bo ja chce jechac na koncert za granice ale mozliwie najtaniej!
W przypadku takiego Dublina to bez sensu leciec 2 tys km w jadna potem 2 tys w druga tylko po to zeby przezyc koncert i wrocic do domu. Jak juz leciec to po to zeby tez cos zobaczyc wiecej... No chyba ze sie zna Dublin na wylot ;)
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Wrathchild_88 pisze:ile kosztują bilety do Stuttgartu na płytę? wiadomo już coś? :)
Pewnie około 50 EUR, ale cena nie jest jeszcze znana...
levy88 pisze:Załapałbym się? :D
Mam uzbieraną kasę więc, jeśli tylko byłaby taka możliwość to chciałbym z Tobą Wicker wybrać się np. do Irlandii czy Anglii.
Ja już mam komplet chętnych do zamówienia biletów do Dublina, a jest limit biletów na osobę. :? Musiałbyś sam załatwić jakoś bilet...
Awatar użytkownika
Levy
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Levy »

WICKER MAN pisze:levy88 napisał:
Załapałbym się?

Ja już mam komplet chętnych do zamówienia biletów do Dublina, a jest limit biletów na osobę. Musiałbyś sam załatwić jakoś bilet...
A do Anglii się nie wybierasz??
Jeśli tylko trafił Ci się jakiś wolny bilet (gdziekolwiek) to miło by było gdybyś o mnie pomyślał... :D
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Sprawa dla mnie sie sama rozwiazuje jak juz nie ma biletow czekam na wiesci o Stuttgarcie. Na zwiedzanie pojade kiedy indziej bo chyba Niemiec zbytnio tez nie bedzie czasu zwiedzac ;) I jeszcze musialbym na Wyspy paszport wyrabiac... a tak dowod wystarczy :)
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

levy88 pisze:A do Anglii się nie wybierasz??
Jeśli tylko trafił Ci się jakiś wolny bilet (gdziekolwiek) to miło by było gdybyś o mnie pomyślał... :D
Spoko, zobaczę co uda się zrobić...

Co do info w sprawie wyjazdu z Shortcutem to mamy nadzieję, że szczegóły będą znane na dniach.
Awatar użytkownika
Zygi
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Zygi »

Ja się nie chciałem udzielać wcześniej, dopóki mi Mayer nie przyśle majla o fan klubie :) Teraz już wpłacam kasę, żeby jak coś na Niemcy mnie nikt nie wykolegował z miejscówki :)
Także oświadczam wszem i wobec, że jeżeli nie umrę, a wyjazd będzie organizowany, to piszę się na 100% do naszych zachodnich sąsiadów.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Zeby nie bylo tak ze teraz nagle przybedzie 1000 fanklubowiczow z wiadomego powodu :P

Wiem ze Wicker kazdy przytruwa ale jesli to nie problem bo na pewno sie orientujesz czy koszty ktore poniesiemy na bilet+wyjazd trzeba bedzie wplacic na raz za chwile czy jak?
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Nomad »

Niech ktoś napisze ile mniej więcej to wszystko by kosztowąło,to chyba nietrudno to oszacować...
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Ciągle czekamy na info z Shortcut'a. Nie mogę na razie podać Wam wstępnej ceny takiego wyjazdu. Bilety na koncert będą kosztowały ok. 50-55 Euro, nie wiem jak transport. Jak tylko będę znał szczegóły to dam Wam znać!
IgorW
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: IgorW »

Dzis wyczytalem w gazecie ze wkrotce ma ruszyc polaczenie z tanich linii Wroclaw - Dortmund! Bilety beda od 110 zl wzwyz, wiec cena jak najbardziej znosna. Bedzie alternatywa dla oferty Shotcutu, gdy ta okaze sie zbyt wyskoa :).

Nie wiem dokladnie jaki przewoznik, ale chyba WizzAir czy cos takiego.
ODPOWIEDZ