To jest zrozumiałe. Mustaine dorastał bez ojca, a potem bez matki (usamodzielnił się jak miał 15 lat), cała jego młodość to bieda, więc przesadza w drugą stronę rozpieszczając dzieciaki. Jego syn pracuje w rodzinnych firmach (coś przy interesach Rudego, winnicy itd.) a córka jest aktorko-modelko-piosenkarką, wszystko bez wyraźnych efektów i na koszt Rudzielca.Zdan pisze: ↑pn maja 24, 2021 7:44 pmTo też dobre wychowanie potomstwa ale nie mnie to oceniać. W takim razie sytuacja którą postuluję jest myślę, że możliwa.
Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Megadeth
Nie no - ja to absolutnie rozumiem biorąc pod uwagę historię Rudego. Chodzi mi po prostu o to, że takie podejście może być równie (a może nawet bardziej) szkodliwe jak bieda i brak pieniędzy/zaspokojenia potrzeba materialnych.Dzosef pisze: ↑pn maja 24, 2021 7:55 pmTo jest zrozumiałe. Mustaine dorastał bez ojca, a potem bez matki (usamodzielnił się jak miał 15 lat), cała jego młodość to bieda, więc przesadza w drugą stronę rozpieszczając dzieciaki. Jego syn pracuje w rodzinnych firmach (coś przy interesach Rudego, winnicy itd.) a córka jest aktorko-modelko-piosenkarką, wszystko bez wyraźnych efektów i na koszt Rudzielca.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No jak go zabraknie to pewnie w parę lat majątek przepierdolą i będzie płacz i życie z malutkich tantiemów i skromnego merchu, bo kto za 20 lat będzie słuchał metalu i kupował merch
Za 20 lat to pewnie będą ludkowie dalej słuchali metalu i może nawet merch kupowali ale faktycznie wróżę świetlanej przyszłości rodzinie Dejwa jak go zabraknie. Może być faktycznie płacz i zgrzytanie zębów.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dinozaury będą słuchać, ale to będzie jakiś promil. W moim pokoleniu tych fanów jest garstka, potem będzie tego jeszcze mniej. Zostanie jakaś grupka rapcore'owców, a o tym co my znamy nikt nie będzie pamiętał.
Kto dziś słucha rapcore? Wydaje mi się mimo wszystko, że kucostwa jest więcej
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Myślę, że nie będzie tak źle. Kucerka światowo ma się nie najgorzej - nowych zespołów hołubiących stare kapele jest pełno więc i słuchają dziadów pokroju Megadejw. Czy to będzie masowa popularność jak kiedyś? Jasne, że nie ale pewnie część będzie słuchała jak dziś Hendrixa etc.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Sądzę, że tak będzie.Zdan pisze: Możliwe - choć to tylko moja spekulacja - że wezmą kogoś na bas, pograją trochę i Rudy w pięknym geście zawoła Juniora znów do zespołu. Choć może nie starczyć na to czasu - zależnie jak długo Rudy i spółka jeszcze będą grać.
Akcja Ellefsona mega głupia, bass w Megadeth to też nic specjalnego, ale i tak jakoś mi szkoda, że go wywalił.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- AncientMariner
- -#Clansman

Pierre Dolinski pisze: ↑pn maja 24, 2021 7:33 pmNie Bon Dzosef, tylko Bon Dżozi.octavarium pisze: ↑pn maja 24, 2021 12:33 pmTo Bon Dzosef przyciągnął ze sobą te teksty o boomerach także myśle ze na miano szefa boomerów pasuje idelanie![]()
-
Deleted User 7865
Dla mnie to jest tylko smutne że ludzie tak to rozdmuchali. Nie mieści mi się w głowie jak można nazwać kogoś kto zwyczajnie spędza sobie czas z groupies pedofilem i oskarżać o jakieś najgorsze rzeczy.... Ludzie komentując to i rozdmuchując na wszystkie strony zniszczyli kolesiowi karierę i narobili problemów, jednak prawda jest taka że mógłby na jego miejscu być praktycznie każdy jeden muzyk. Dobra, kwestie moralne, że żona, że dzieci. Ale tak czy siak nie jest to powód by mieszać się w czyjeś życie prywatne. Wielu z hejterów mogłoby spokojnie być na jego miejscu, w takiej sytuacji, zarówno lasek, jak i facetów. Idąc tokiem myślenia Dave'a to połowa dużych zespołów metalowych musiałaby powywalać muzyków bo zdradzają swoje żony i sypiają z nastolatkami po koncertach. Dramat.
No nie, świecenie fiutem w necie to nie "zwyczajne spędzanie czasu z groupies". Zachowajmy proporcje.
No chyba, że...
No chyba, że...
Decyzja durna, ale mnie teraz bardziej ciekawi co z nową płytą- wydadzą z partiami Dejwa, czy wezmą nowego bassmana żeby na nowo nagrał ścieżki?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jeśli chodzi o pedofilię, to łatke przykleiła osoba trzecia, która to ujawniła. Jakis koleś, widziałem go nawet na ig - zwykły kucyk. Podejrzewam, że panna dała mu kosza i poczuł sie zazdrosny, ze jego nie chce a dyma sie z jakimś starym dziadem, wiec jej wykradł te rzeczy i ujawnił.
Mustaine według mnie wywalił Juniora bo miał dość, że każdy go o to pyta i że nazwa Megadeth kojarzy się teraz z waleniem konia i jakimś echem pukania nieletnich, więc pewnie się wkurwił i to uciął.
Ty widzę nadal swoje. To, że tobie się metal znudził po 5 latach to nie znaczy, że na świecie ludzie tego nie będą słuchać.
... ale Dzosef słucha metalu więc w czym rzecz?
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist