To jest w ogóle oddzielna kwestia i przydałoby się, żeby Ellefson zrobił co trzeba i dochodził swoich praw zarówno w sprawie pomówienia, jak i udostępnienia tych materiałów. Gdyby jeszcze ona serio była nieletnia...Zaraz po newsie sprzed tygodnia-dwóch wszedłem na Twittera i sprawdziłem posty o Ellefsonie. Nagle jakieś metalowe dziewczynki zostały moralnymi oraz prawnymi wyroczniami i zrobiły z niego pedofila molestującego dzieci, obrzydliwe.Dzosef pisze: ↑wt maja 25, 2021 9:51 amJeśli chodzi o pedofilię, to łatke przykleiła osoba trzecia, która to ujawniła. Jakis koleś, widziałem go nawet na ig - zwykły kucyk. Podejrzewam, że panna dała mu kosza i poczuł sie zazdrosny, ze jego nie chce a dyma sie z jakimś starym dziadem, wiec jej wykradł te rzeczy i ujawnił.
Mustaine według mnie wywalił Juniora bo miał dość, że każdy go o to pyta i że nazwa Megadeth kojarzy się teraz z waleniem konia i jakimś echem pukania nieletnich, więc pewnie się wkurwił i to uciął.
Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Megadeth
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Bez przesady... dorosły facet z dorosłą babką zabawiał się przez neta... co w tym złego? Miliony osób dziennie siedzą na kamerkach i nikt ich z roboty nie wywala. Sam nie zaglądałeś nigdy?
www.MetalSide.pl
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jak masz zone to jednak cos złego.
Ja zgaduję, że jednak te napięte relacje mogły przeważyć tutaj.Dzosef pisze:Jak masz zone to jednak cos złego.
Samo zachowanie, mając żonę jest słabe, ale najbardziej słaba jest bezmyślność, że nie wziął pod uwagę co z tego wyjdzie biorąc pod uwagę, że było to przez kamerę.
Tak czy owak powinien dochodzić swoich praw w związku z tym, że to wyszło.
Ale co tym osiągnie? Odszkodowanie w pieniądzu? Satysfakcję? Tylko będzie go to kosztować jeszcze większe rozdmuchanie sprawy. W takich delikatnych kwestiach rozgłos raczej nie pomaga.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Mleko się rozlało - rozgłos już jest gigantyczny, został wyrzucony z zespołu, jego życie rodzinne na pewno ucierpiało, dobra opinia w strzępach - w zasadzie nie wiem co miałby jeszcze do stracenia, niech więc ma chociaż pieniądze i satysfakcję.
#johnny2026
#SilneRamięPrawa
#SilneRamięPrawa
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dochodzenie wykazałoby, że miała poniżej 18 i byłby gigantyczny kwas.
A jednak miała?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
No na początku tak właśnie słyszałem, ale podobno sama zainteresowana poświadczyła o swojej pełnoletności.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Potwierdziła, żeby nie robić mu przypału. Według mnie była na granicy typu 17.5. Gość który to ujawnił oczywiście tego nie zaznaczył, żeby maksymalnie uderzyć w Ellefsona.
A, to mocno zmienia postać rzecz z punktu widzenia jego interesów.Dzosef pisze:Potwierdziła, żeby nie robić mu przypału. Według mnie była na granicy typu 17.5. Gość który to ujawnił oczywiście tego nie zaznaczył, żeby maksymalnie uderzyć w Ellefsona.
Wcześniej uważałem, że sensownie jest dochodzić swoich praw z powodów, o których wspomniał Johnny, a także z wrodzonej niechęci do używania prywatnych spraw innych ludzi w jakimkolwiek celu. Nawet w takich przypadkach jak ten, gdzie pokrzywdzony po prostu nie myśli.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To oczywiście moje wnioski, nie info. Możliwe ze gość ktory to ujawnił chciał narobic gowna i dokleił pedofilie, niemniej na moje mogła mieć 17
-
Deleted User 5490
No dobra. A mi chcąc nie chcąc nazwa Megadeth kojarzy się teraz z niejakim Dzosefem, waleniem konia i jakimś echem pukania nieletnich. Mam się wkurwić i wypieprzyć wszystkie płyty za okno?
https://www.terazmuzyka.pl/david-ellefs ... ada-pozew/
A jednak
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
- blackcocker
- -#Moderator

No i bardzo dobrze, jazda z kurwą co takie rzeczy robi!
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jesli kojarzy ci się ze mna to tak bym sugerowałPierre Dolinski pisze: ↑śr maja 26, 2021 5:10 pmNo dobra. A mi chcąc nie chcąc nazwa Megadeth kojarzy się teraz z niejakim Dzosefem, waleniem konia i jakimś echem pukania nieletnich. Mam się wkurwić i wypieprzyć wszystkie płyty za okno?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jakis chujek z meksykublackmailer pisze: ↑śr maja 26, 2021 6:52 pm No i bardzo dobrze, jazda z kurwą co takie rzeczy robi!
Junior w tym momencie za wiele do stracenia nie ma więc nie dziwi mnie ten krok. Niech jedzie w temacie.